tai kada planuojam ta musu susitikima? Beja juk zadejom Daivutes ir jos aukseliu isleistuves padaryti- tai kaip jus mergaites i tai?
tai kada planuojam ta musu susitikima? Beja juk zadejom Daivutes ir jos aukseliu isleistuves padaryti- tai kaip jus mergaites i tai?
monika sumastysim 😃 kad tik man iskvietimo i kaima nebutu ☹
nu wa tai nekas tada..
parase,kad gris penktad vakare.
a tai mes kur planuotume tiktis 😃 ka weikt
tai zinoma toma,bet nemanau,kad reiktu sedet nukabinus nosi,kad ji tarkim isvaziuoja 😀 pirma reikia suzinot ka ju seimyna masto.
na as uz 5tad..
nu jo galima, tik taip noretusi kad visos kartu butumem....
reikia parasyt sigai.as tuoj.
o jei sigita ir vaziuos i moletus,manau juk galim cia ir be ju seimyneles susibegt.nu cia tom mamytem,kurios lix siauliuose 😀
na o del daivos isleistuviu? geriauisa butu penktadieni, bet kazi kada sigita grista, nes kiek zinau penktadieni, galetumem gal po pietu visos ar ryte?......... nu siulikit mamukai kur ir kada?
nu del tos isvykos su vyrais dar paderinsim, ziuresim ar sigita vaziuos i moletus ar ne, jai ir ji nevaziuos tai gal ta savaigali visi kartu susibektumem😉
kristute,o kodel nesilankai siaulieciu mamyciu forume? 😀 uzeik..kur gyveni?
Mes tai galetume tik nuo 5dienio iki 7dienio, nes kitomis dienomis iki birzelio vidurio man ispuola dirbti
galiu wisada isksyrus sawaitgali..nes sestad tirkiausiai dirbsiu o poto i kaima...
mes su gabiuku galim bet kada,pries arba po pietu miegelio.prisiderinsim,nebent iskiltu nenumatytas atvejis 😀
Butu smagu gamtoj su vyrukais pasibut. Gal ir musu antrosios puses susidraugautu kaip ir mes...
nu tai galim juk kokia paprasta diena daryti, tada gal daugiau gales, nes savaidgaliais pastoviai kas nors uzsiemes, as pvz si sestadieni tikrai negaliu -niekaip.... o kas liecia MK susitikima tai mes ir dar tikslaii nezinom ar vyksim i Moletus, bet as manau jai ir ne tai gal mes ka nors cia sugalvosim, jai bus geras oras gal i gamta ir vyrus prigriepsim, ka manot... nu bet pirma Daivos isleistuves planuojam, kada geriau kam?
lb noriu ir daivutes isleistuvese sudalyvaut ir MK gimtadienyje paselt 😀 beda ta,kad jus visi dar maziukai,o as vel paskuj savo ozkyte lakstyt turesiu 😃 kad tik mano cesnakai ir darzai nesutrukdytu 😀
tai kai susiburs mamukai tada ir nuspresim del vietos laiko, dienos ir panasiai😉 laukiam pasisakymu kada kam geriua....
niu as irgi ko gero UZ 😀 o kokia vieta cia planuojate,m? 😉 iskilo toks klausimas 😀
tai aisku, juk cia mes😃
😃 nu ziuresim ka panos sakys....as sestadieni negaliu ,nes i gimtadieni einam...
tai as zinau maze, esu kalendoriui pasirasius😀 gas sekmadieni arba pentadieni?