Na va, ir vel galesime smagiai snekuciuotis :) pasiilgau jusu :*
Jau 3 nuvalgiau 😃 savaidgali,zole net pati pjoviau,neleidau MB ,akd nusienautu 😃 ikisau i kamera
labutele Nilita 🌷
Linut..bek virt..kad neprisviltu ziurek 😀
Koks grozis, Laimonda. Sveikute, Vika.
visa seimynele grybu 😀 nuo didziausio iki maziausio 😀 👍
grybukai kai kokie sausainaii atrodo... gerai atrodo 😀labas Laimonda
tokie dailuciai cia😀
nuskutau,nuplauti blizga,keisti gal,kad mini tokie,miske dar nerasi tokiu spec. 😃SVEIKA vika
labukas ir ate😀 begu kosyte virti😀
laba diena
kazkokie keisti😀
raudonvirsiai
kas cia per grybai?
as tai va pagrybaut buvau kieme 😃
Dėkoju mamytėms, kurios atsakė į mano klausimą 😉
mano miegaliu pakilo 😀 einu valgyt duot 😀
arba tarp tarpu gal visokiu duoniuku neduoti galvoju😀
gerai parasysiu jei eisim 😉
o maniskis su malonumu geria ir taukus ir vitamina c 😀 lina vitamina c duok, sukelia apetita 😀
reiks ir man duoti😀
To tai nežinau... Emilis gėrė ferum lek sirupą, bet jam mažakraujystė buvo. Db žuvų taukus duodu, nelabai noriai geria, bet kur dings 😉
Sandra, jei eisit, brūkštelk sms 😉 tada ir mes gal prisijungsim 😉
dar ne, eisim uz sav pas daktare, reiks paklausti.Girdejau, kad gelezis didina apetita, neklystu?
Niu ir miegalius 😃 manasis dar puse trijų šumą pakėlė 😃
miegalius😀 as dziaugiuosi, kad bent uzmigo, nes bilda visur😀
Linut, apetito tikrai nesužadins... tik jai įdomu bus iš pradžių. O kokių žuvų taukų neduodi mažiukei?
maniskis 3 val ir 18 minuciu miega 😛
Mes su valgymu vrgstam irgi: 4 saustukai ir nebesizioja net,per asaras dar kelis ikisu☹ gal sagau padetu tas guminis saukstukas, kuri kramtyti gali?
manoji jau pusantros val parpia.Mielai eiciau i lauka, bet meistru laukiu, dar 2 aukste bilda vis😃
Jau 3 nuvalgiau 😃 savaidgali,zole net pati pjoviau,neleidau MB ,akd nusienautu 😃 ikisau i kamera
labutele Nilita 🌷
Linut..bek virt..kad neprisviltu ziurek 😀
Koks grozis, Laimonda. Sveikute, Vika.
visa seimynele grybu 😀 nuo didziausio iki maziausio 😀 👍
grybukai kai kokie sausainaii atrodo... gerai atrodo 😀
labas Laimonda
tokie dailuciai cia😀
nuskutau,nuplauti blizga,keisti gal,kad mini tokie,miske dar nerasi tokiu spec. 😃
SVEIKA vika
labukas ir ate😀 begu kosyte virti😀
laba diena
kazkokie keisti😀
raudonvirsiai
kas cia per grybai?
Dėkoju mamytėms, kurios atsakė į mano klausimą 😉
mano miegaliu pakilo 😀 einu valgyt duot 😀
arba tarp tarpu gal visokiu duoniuku neduoti galvoju😀
gerai parasysiu jei eisim 😉
o maniskis su malonumu geria ir taukus ir vitamina c 😀 lina vitamina c duok, sukelia apetita 😀
reiks ir man duoti😀
To tai nežinau... Emilis gėrė ferum lek sirupą, bet jam mažakraujystė buvo. Db žuvų taukus duodu, nelabai noriai geria, bet kur dings 😉
Sandra, jei eisit, brūkštelk sms 😉 tada ir mes gal prisijungsim 😉
dar ne, eisim uz sav pas daktare, reiks paklausti.Girdejau, kad gelezis didina apetita, neklystu?
Niu ir miegalius 😃 manasis dar puse trijų šumą pakėlė 😃
miegalius😀 as dziaugiuosi, kad bent uzmigo, nes bilda visur😀
Linut, apetito tikrai nesužadins... tik jai įdomu bus iš pradžių. O kokių žuvų taukų neduodi mažiukei?
maniskis 3 val ir 18 minuciu miega 😛
Mes su valgymu vrgstam irgi: 4 saustukai ir nebesizioja net,per asaras dar kelis ikisu☹ gal sagau padetu tas guminis saukstukas, kuri kramtyti gali?
manoji jau pusantros val parpia.Mielai eiciau i lauka, bet meistru laukiu, dar 2 aukste bilda vis😃