ŠIAULIETĖS MAMYTĖS :)

04. Jan, 09:50

Na va, ir vel galesime smagiai snekuciuotis :) pasiilgau jusu :*

13. May 2013, 17:14

siandiena oras apsiniaukes,gaila su maziukais neteks pabuti laukelyje

13. May 2013, 17:11

Sveikutės 😀 O kaip smagu, kad mūsų gretos pradeda po truputį didėti 😃 Aš Neringą jau pažįstu... iš bendravimo 😃 Mes parėjom iš laukučio, Emilį parsivedžiau iš daržiuko... kartu Laurikė su Gabija ėjo. Prisiplepėjom kaip reikiant 😃

13. May 2013, 17:04

kaip savaitgalis? 😀

13. May 2013, 16:57

ar yra mamyciu is centro? 😀

13. May 2013, 16:57

Auginu tris sunus,nojui 6metai 7 menesiai o danieliui ir vakariui 4 menesiukai 😀 esu is centro. man 27 metai 😀

13. May 2013, 16:35

sveikutes,as jungiuosi prie jusu 😀

13. May 2013, 09:58

Labas rytas 😀 ka veikiat mamytes? siandien apniukusi diena ar tik nekils pagunda tinginiauti tuo prisidengiant 😀

11. May 2013, 11:27

sveika😀

10. May 2013, 14:55

Aha, vyrui registruotą laišką atnešė.. Bet tam bute taip anksti neša, kur seniau gyvenom kažkaip visad prieš pietus ateidavo.

10. May 2013, 08:43

Labas rytas 😀 Aš kavos. Prikėlė mus šiandien anksti paštininkė jau 7.30val. buvom gyvos, o taip dar norėjosi miegelio..

09. May 2013, 14:20

Pas mus namuciuose taip pat kol kas liux,vėsu. Bet tuoj saulė atsisuks.

09. May 2013, 14:08

Pas mane šaltibarščiai 😃 Siaube kaip karšta lauke... bet pas mane namie liux 😀

09. May 2013, 12:53

Kas pietų? Aš viso grūdo makaronus kirsiu su pomidoriukais ir pomidorų pasta. Katik iš lauko parbėgom. Karštį pralauksim,o vakare į lieporių parkelį paeisim,į aikštelę.

09. May 2013, 08:06

Labą ryta. Išmiegojau puikiai,tik naktis lb šilta. Gabija naktį lb kosėjo,glosčiau nugarytę,verkė verkė.. Paskui užmigo,o ryte į mano lovą atsikraustė.
Bėgu pilvo lašinukus pamasažuot. Metant svorį lb tinka. Ką nuplanavot šiandienai?

08. May 2013, 13:59

Sveikutės 😀 Niu va, smagiai pasivaikštinėjom su janulyten, tik su mumis toks ir vaikščiojimas, aš paskui Rugilę, gaudau, ji visur lipa, visur reikia, visur įdomu.. Tai nukenčia šiek tiek bendravimas, bet šiaip buvo labai samgu 😀
Na, dėl maitinimo tai čia gali būti daug diskusijų.. Tokių, kurioms mažai pienuko, yra vienetai.. Paskaitytkit gerą knygą Kazimiero Vitkausko - "Kūdikio žindymas". Čia galit pasiskaityti internete, daug naudingos informacijos yra: http://www.zindyk.lt/
Be to, Laurike, juk nebūtinai turi būti taip, kaip buvo su pirmąją, su antru vaikeliu daugiau praktikos, žinių, o gal ir to pienelio bus daugiau.. Linkiu gero nusiteikimo ir sėkmės 😀

07. May 2013, 21:07

sveika rinkitateka😀 nea as negavau tavo zinutes

07. May 2013, 18:15

Oi,merginos.. Yra moterų,kurios ir norėdamos ilgai negali maitinti,na nėra to pienuko. Norėjau,skatinau,bandžiau..ir to džiaugsmo nepilnos 3 sav tebuvo..

07. May 2013, 18:12

Labukas 😀 janulyten, ar gavai mano žinutę? Mes jaučiu irgi pradėsim anksčiau į lauką eit, nes jau labai karšta darosi..
Kalbant apie antrą vaikelį, tai aš norėčiau, bet dar ne dabar, ateityje.. Reikia truputį labiau įsitvirtinti gyvenime, bet jei būtų, tai būtų.. Augintumėm 😀 Dėl maitinimo krūtimi, tik maitinkit, mamos, to pienuko galima paskatint, tik labai didelio noro reikia ir kartais didelių pastangų, bet tikrai viskas yra įmanoma.. Aš dar dabar pažindau Rugilę.

07. May 2013, 18:07

Sveikos. Nuostabi diena.. Su Gabiuku pasivaikščiojom,šilta gera. Tiesiog tobula. Ką gražaus veikėte? Man pratestas biuliotenis iki penktadienio. Ryt bėgsim žiūrėt ką kraujuko tyrimas rodo.

07. May 2013, 17:28

uj niu man patogiau apie pirma valanda... kazkaip mes kiekviena diena taip einam ipratom, nes jis man pamiega ir pries iseinant ji pamaitinu, patogiausia mum taip, nes lauke neiseis man jo pamaitint

07. May 2013, 16:13

Inviga, aš gimdžiau neseniai Šiauliuose ir tikrai jokių nusiskundimų neturiu. Tiek akušerė, tiek gydytojas liux papuolė. Man atrodo viskas priklauso nuo nusiteikimo... Jei galvosi, kad bus kas negerai, tada ir bus... važiavau nesitarusi ir pinigėliais nemosikavau po nosim jiem. Gimdžiau su šypsena veide ir labai laukėm savo damutės, gal todėl viskas vyko labai sklandžiai ir greitai. Tiesą pasakius man taip baisiai ir neskaudėjo, viską iškentėjau ir nė garsiuko neišleidau... Pati akušerė sakė, kad man tik gimdyt ir gimdyt, nes tikrai tokių gimdyvių labai mažai. Atvažiavau su 5 cm 22 val. vakare, 23 val. nuleido vandenis, o 0.47 val. susipažinom su savo damute 😀

07. May 2013, 16:05

Sveikutės 😀 Janulyten, galim rytoj pasivaikščioti, bet man geriau iš ryto... nes ne taip karšta, o šiandien kai buvom su damačka laukutyje sukaitom abi ☹ Aš dažniausiai lendu į laukuti 10-11 val. kažkur... nešalta ir nekepam dar 😀

07. May 2013, 16:01

gal yra mamyciu norinciu rytoj kartu pasivaikscioti?😀

07. May 2013, 11:13

sveikutes😀 uj niu as gimdziau nea siauliuose, nes apie siaulius prisiklausiau nekokiu atsiliepimu... tai nusprendziau nerizikuoti... as ir manau kad jei vien tik minusai lauktis antrojo vaikelio tai reiskiasi siuo momentu tikrai nereikia...as asmeniskai tikrai nezadu gimdyti dar karta... noriu tureti viena leliuka kad galeciau duoti daugiau jam vienam... su vyru nusprendem kad geriau tureti viena😀 bet cia yra kiekvienos seimos sprendimas man grazu kai auga seimoje keli vaikuciai bet nemanau kad galeciau duoti labai geras salygas dviem vaikuciams bet gal ateityje pasikeis nuomone..

07. May 2013, 10:43

Labas rytas, o gal jau ir net diena 😀
ogo kas per karstos diskusijos apie antra vaikeli. Manau viskam ateina savas laikas, jei Laurike mato kolkas tik minusus tai neverta saves prievartauti, juk dabar ne viena seima turi tik po viena vaika, o sugalvojus bet kada galima ir antro susilaukti 😀 Beja as kaip tik dabar laukiuosi antrojo ... Gal ir centre gyvenaniu mamyciu lankosi siame forume? Butu smagu susitikti (kaip skaiciau pietinio mamos organizuojasi susitikima).Daivute kiek matu is foto du vaikucius turi, koks amziaus skirtumas, maniskiu bus nepilni trys metai, truputi baugina mane kaip dukryte sutiks nauja seimos nari, kaip man paciai seksis susidoroti su dviem 😀 Gal ir kitos mamytes pasidalins sawo patirtimi?Janulyten kaip paskaiciau turi maza leliuka, ar Siauliuose gimdei?jei taip pasidalink ispudziais, nors ir pati nelabai seniai cia gimdziau, bet gal yra kokiu pasikeitimu, naujoviu jau smalsu man darosi...

06. May 2013, 23:05

Daivut...aš ne širdim vadovaujuosi,o protu. Kol kas matau vien minusus..

06. May 2013, 19:39

Sveikos. Rasyt..kaip bebūtų tu visada mane palaikai. Aš negaliu lauktis antrojo tik todėl,kad taip reikia,kad vienas vaikas ne vaikas. Gal aš netipinė,nesu pamišusi mama,man ne tas pats kaip gyventi.. Aš nenoriu ir negaliu egzistuoti. Aš noriu gyventi. Ir to kito vaikiuko atžvilgiu nesąžininga. Aišku man skauda,lb skauda kai išgirstu kad kažkas laukiasi.. Norisi kaukti.. Šiandien Juračiuko Adomiuką mačiau.. Vos susilaikiau neapsižliumbus. Todėl vengiu matytis,susitikti..

06. May 2013, 10:15

sveikos mamytes😀 niu ir as noreciau eiti pasivaikscioti😀

06. May 2013, 09:25

Daivut, Laurikės taip lengvai neįkalbėsi 😃 Aš jau nežinau kiek laiko vis bandau argumentuoti už, bet nepasiduoda 😃 Iš tikrųjų protas dažniausiai sako viena, o širdis ką kitą... O žmogaus apsisprendimas yra tik jo valioje. Posakis ir lieka tik posakiu. Norisi ir tą vaikiuką papuošti, ir žaisliuką naują nupirkti, jau nekalbu apie pagrindinius dalykus, kurie tikrai kainuoja. Mūsų abu kleckai planuoti netyčiukai ir labai labai laukti 😃 Su vyru tikrai pirma sveiku protu pagalvojom ar galėsim duoti abiem tiek pat, neskriaudžiant kito vaikiuko.

06. May 2013, 09:12

Niu tai kada darom susitikimą? 😀 Mes šiandien 13 val. einam visi trys pas Pupeikienę, bet po visų apžiūrų būsim laisvi 😃

1 2 3 4 5 6 7 ... 1654