ŠIAULIETĖS MAMYTĖS :)

04. Jan, 09:50

Na va, ir vel galesime smagiai snekuciuotis :) pasiilgau jusu :*

24. Feb 2010, 22:50

Apie 11 vakare jau luzta ir ismiega iki 9 ryto. Sveikute prisijungusi Orincike.

24. Feb 2010, 22:35

Sveikutes 😀 Mano suneliui 2,5 menesiuko 😀

24. Feb 2010, 21:56

Nilita, kelinta valanda tavo Gabija uzmiega?

24. Feb 2010, 21:52

Va va, Aiste, pas mus irgi tas pats. Jau kai reikia rengtis, tai vyksta kova.

24. Feb 2010, 21:16

As labai nustebau, kad nei kiek nepriaugom sesta menesi, bet gydytoja irgi nuramino, kad cia viskas per ta judruma 😃 As negaliu normaliai nei nuprausti, nei aprengti, nei pamperso pakeisti - tuoj spardosi, rankom mosikuoja, verciasi ant pilvo...😃

24. Feb 2010, 20:18

geru pokalbiu 😃

24. Feb 2010, 20:07

labas vakaras..gero vakaro 😉

24. Feb 2010, 19:11

mes rytoj eisim pas daktare tikriausiai, mums jau 3 men su trupuciu😀greitai laikas bega

24. Feb 2010, 19:06

Mes buvom sendien pas savo gydytoja. Uzaugom 3 cm. ir priaugom 400 gr. Sesute stebisi, kad tiek daug valgom, o tiek mazai augam, bet kai pamate kokios mes judrios, nebesistebejo. Mat mano Gabyte puse minutes neisbuna rami, labai jau judri yra. O siaip tai viskas gerai.

24. Feb 2010, 17:48

Pasigirti noriu ir as pas mus irgi buvo ateje sveciai mano drauge aplankyt Aismenutes gavom dovaneliu pasipuosim😀darydim fotosesija 2menesiukai,reikia lekti kmabariukus tvarkytis mazoji miega biski uzkandau ir i darbelus namu ruosai 😀beto mamytes kaip jusu svorio reikaliukai po nestumo?ar patenkintos va man tai visai nieko jau sveriu 52kg iki reikiamo dar numesti 2kg bet net nesistengiu ju numest na tik tas pilvukas biski tos isikises gal pranyks reiktu pasportuot bet va tinginiuke esu geriau tv [pazesiu serialus arba ka nors skaniai uzkasiu kokiu ledu..niam niam nusipirkau siandien ledu tai ejsiu uzkast vakare gerai mamytes lekiu tvarkytis😘

24. Feb 2010, 17:47

Pasigirti noriu ir as pas mus irgi buvo ateje sveciai mano drauge aplankyt Aismenutes gavom dovaneliu pasipuosim😀darydim fotosesija 2menesiukai,reikia lekti kmabariukus tvarkytis mazoji miega biski uzkandau ir i darbelus namu ruosai 😀beto mamytes kaip jusu svorio reikaliukai po nestumo?ar patenkintos va man tai visai nieko jau sveriu 52kg iki reikiamo dar numesti 2kg bet net nesistengiu ju numest na tik tas pilvukas biski tos isikises gal pranyks reiktu pasportuot bet va tinginiuke esu geriau tv [pazesiu serialus arba ka nors skaniai uzkasiu kokiu ledu..niam niam nusipirkau siandien ledu tai ejsiu uzkast vakare gerai mamytes lekiu tvarkytis😘

24. Feb 2010, 17:02

sveikutes gyvutes as ir jusu pasiilgau monita-mazoji labai rami ir gera kartais buna kad pilviuka suskauda bet tvarkoj viskas vakar uzmigom 12val nakties o atsikelem 10val ryto tai buvo rekordas 😀pamiegojau kaip reiklas kazkaip atsikeliu vis pribegu pazet ar neprabudus truksta man jos kai ilgai miega...siandien vazinedama su mazute po laukuti net 5 mamytes maciau su dvynukais tai kai pagalvojau vaisingi metai buvo kad po dvinukus turi 😃

24. Feb 2010, 16:54

Susitvarkem mudvi namucius, ryt senelis ves i Kauna, tai uzsuks arbateles atsigerti. O dabar laikas kavutei 😀

24. Feb 2010, 16:53

Kazko siaulietes aptingo😀 Mes siandien buvom pas logopede. Jogaile jau visai neblogai siandien reagavo i garsa, gydytoja mus pagyre😀 Rytoj ruosiames i Kauna, matysim, ka ten mums pasakys.
Is po logopedes buvom nulekusios pas mano bendradarbius, kaip smagu buvo juos vel pamatyti😀 Paplepejom keleta minuciu ir lekem namo, o Jogaile dar zaisla gavo dovanu, tai dabar griauzia 😃

24. Feb 2010, 12:52

sveikutes😉labai jusu pasiilgau, bet keitemes interneta, tai visa sav nebuvo.Kas geresnio?

24. Feb 2010, 12:38

laba visoms 😀 noreciau ir as kamuoliuko tokio 😀 Sigita, ar jau apsiprato tavo mazius prie naujo zaislo 😀

24. Feb 2010, 10:07

Labas rytelis. Aciu, Sigut, uz informacija. Nera labai slidu, Aiste. As tai jau spejau priprasti prie vienisu naktu, nes mano vyras su krepsininkais daznai isvyksta dviem dienom, o jau dvi vasaras is eiles su Lietuvos rinktine buvo isvykes net dviems menesiams.

24. Feb 2010, 08:36

Sianakt taip keista buvo vienai miegoti... Siekt tiek salta, nes nebuvo prie ko prisiglausti. Reikalingas vis delto vyras, nors susildo 😃

24. Feb 2010, 08:34

O mes tau uzpustyti sedim, tai ir sveciai nevaziuoja 😃 Vyras pastoviai dirba, tai sunku susiderinti. Net su kaimynais ner kada susibegti....
Siandien reikia vaziuoti pas logopede, tikiuosi, kad isvaziuosim su Jogailyte. Kazi kokie keliai, ar nera labai slidu...

24. Feb 2010, 08:28

labas rytas 😀 aga, pas mane vis sveciu.............. bet va smagu, kad nepasivargina sesti i traukini ir is vilniaus atrukt. taip gera jaustis reikalingai.....................😀 ech, vakar net asara is dziaugsmo isbego... Nilita, Senukuose pirkome kamuoliuka

23. Feb 2010, 20:15

Sigita, noriu paklausti, kur pirkai kamuoli savo Auguciui?

23. Feb 2010, 18:48

laba diena mielosios 😀 smagu kad pas jus gerai ir t.t.ir pan.. taip ir toliau!!!! 😉

23. Feb 2010, 18:19

Sigita, pas tave sveciu maratonas turbut prasidejo 😀 linksma 😀 dienos dar greiciau prabega kai aplanko draugai , smagu 😀

23. Feb 2010, 18:17

taip obuoliukas tikrai kad nekietina , bet geriausiai tai slyvu tyrele 😀 is karto ruriukui linksmiau 😀

23. Feb 2010, 17:47

o obuolys skystina viduriukus? mums ir ruriukas usiklijavo 😉 ☹

23. Feb 2010, 17:46

labas mamytes😉 as va vel drauges is vilniaus laukiu😉 va dziugina mane ir dziugina.......... musiu ciulptukas ir nenukirstas. ir prireike jo nuo 8 men

23. Feb 2010, 16:14

Aiste, mums irgi buvo pakieteje viduriukai, su slyvu tyreles pagalba viskas susitvarke.

23. Feb 2010, 16:11

Mano Gabija irgi pripazysta tik burbuliuko formos ciulptuka. Nukirsto is vis neeme. Mums nakciai soskes nereikia, tik diena kol uzmiega ji reikalinga.

23. Feb 2010, 15:07

Patiko logopede,maloni moteriske,palyginus normaliai,kartais pavirksonojo,bet palyginus skalndziai praejo,parode kaip taisiklingai zaisliuka iduoti,kaip nesioti,nes mazoji kai atsigula ant pilvuko,rankytes tiesaia atgal o ne iprieki. Ketvirtad jau i masazus eisim,o pas logopede sake bereiks 6men😀

23. Feb 2010, 14:52

sveikos 😉.smagu prisiminti kas buvo pries kelis metus ...skiepukai ir visa kita 😀,gal dar ir noretus mazylio...😃