ŠIAULIETĖS MAMYTĖS :)

04. Jan, 09:50

Na va, ir vel galesime smagiai snekuciuotis :) pasiilgau jusu :*

05. May 2010, 20:13

per ka rodo?

05. May 2010, 20:06

tai matai laimonda, kaip suprantu tavo vyras ne lietuvis tai jums automatiskai taip jau gaunasi, jai butu pas mane ne lietuvis vyras as ir nebuciau kita kalba kalbejus, o tik lietuviskai😀 na as moku su vyru 3, bet ta trecia rusu tai sakem kol mazas kol nemoka tai cia bus musu slapta kalba kad galetumem mes paslapciu tureti, zinai kaip ir musu tevai kai mes maziukai budavom😀

05. May 2010, 20:03

mano kalba ir dviem,bet man net nesove i galva kalbet vokiskai 😀 o as kalbu 4 kalbom,bet kitu nemokinsiu,nors kai dar kalbu su vyru kartais angliskai tai ir pagauna zodzius ir darzelyje mokina anglu

05. May 2010, 20:03

tai ka nilitux kai Gabyte miega cia gali pribekti😉 gaila kad negalejai ta karta prie musu prisijunkti, o kur jsu su mergyte gyvenat? kiek suprantu musu vaikai panasaus amziaus?mano kinderiui vakar 7men suejo.

05. May 2010, 20:01

mes visi lietuviai, bet galvojam isvykti kur vaikui reikes anglu kalbos todel ir mokinu(zinau vaikai greitai mokosi) bet kadangi as galiu jau dabar kalbeti su juo angliskai tai tiesiog taip ir darau, o visi kiti lietuviskai... kai vaikas isilies jau i ta aplinka kur bus tik anglu kalba tada mes jau namie visi lietuviskai kambesim.as noriu kad jis abiem kalbom kalbetu😉

05. May 2010, 19:58

Nu tu ir saunuole, Toma.

05. May 2010, 19:58

tai jai vaikui miegucio valandziuke, mano ir kazko mazai valgo- vajei o jai zandai nukris-viskas musu vizitine kortele dinks 😃

05. May 2010, 19:56

o tai tu ne lietuve?kazka kazkur praleidau

ot kaip smagu nilitux, mano vaikui ir patinka kai durniuoju, gaila kad ant galvos nemoku stoveti, bet as ji apverciu jis dar mazas-nesupranta kad ne as atvirksciai o jis😀

Mno Gabija duoda vaizdu, vakar pramiegojo viena maitinima, sendien vel tas pats, deda mergina i aki ir viskas. Nu negi zadinsi dabar kudikeli?

05. May 2010, 19:54

Nevengiam, Toma, baik. Tu is vis saunuole, prajuokini visas.

05. May 2010, 19:54

tai as kalbu angliskai, o vyras lietuviskai ir visi kiti lietuviskai= 2kalbos😉

05. May 2010, 19:53

As po vakarines jau,eisim praustis jau

05. May 2010, 19:53

as su vaikais kalbu ti lietuviskai,vaikai gerit mokainasi,ir kalbos jiems tiktai nepamaisys..keista,kad kalbi angliskai su vaiku,vaikui butu tik i nauda dvi kalbos 😀

05. May 2010, 19:51

as ir wel cia :d buwom pas laura sweciuose pasnekejom pasikawinau 😀

05. May 2010, 19:51

nu kas cia darosi, visi manes vengia-tikra ragana as☹ kai as ateinu visi issilaksto☹ verksiu☹

05. May 2010, 19:47

kaip mergaites jus gyvenat?as jau jusu pasiilgau😀x

05. May 2010, 19:46

as angliskai Sigita, bet ir lietuviskai issprusta😀 nu Daiva nevaryk, matai kiek as prirasiau😀

05. May 2010, 19:45

ir dar mamos, as kai cia atejau tai man tas ir patiko kad cia galima padiskutuoti bet visos svelnios ir maloniai i viska atsako, tau pataria su tavim dziaugiasi, nes visos kaip ir pazistamos ir kaip ne, kartais gali ant vyro pavaryti apie uosvenes pakalbeti apie svori, menesines, sexa ir panasiai😀 nes tai juk ir yra svarbiausia, kartais juk norisi nuo visko pabekti ir tiesiog paplepeti😀 nes kai savam rate tai bijai kad tas tam nepasakytu tas tam ir panasiai... nezinau gal cia tik man taip, bet pas mane yra zmogus mano 'draugu 'tarpe, kuris mane taip uzpisa (sory uz toki zodi) kad as taip kartais pavargstu ir taip nemegstu ir visada jauciu itampa, o kas svarbiausia kad negaliu nuo juo atsikratyti....☹ tai man ci atokia palaima, kai galiu su jumis paplepeti ir pasidziaukti... kad ir vakar po daktares skubejau namo ir jums parasyti kiek Netukas priaugo ir paaugo ir jus kaip ir tikejausi, o va tas kitas zmogus(nenoriu ivardinti nes jis gali irgi cia gal kada pasirodyti, ka gali zinoti) paeme ir vel nuliudino tipo jus tiek priaugot, o va kokie jus stori, o mes va tiek sveriam ir pan, tikiuosi suprantat ka turejau omeny😀

05. May 2010, 19:35

o mes pasigincyjom ir tiek. jokiu pykciu😉

05. May 2010, 19:34

chi cji, nebe vaikai fotkese o suneliai 😃 😃 o kaip tu Toma kalbi su Netuku?

05. May 2010, 19:26

sveikos paneles.... na jus pavaret, as net skaityt nespeju😀 o as pasakysiu taip.... panos nu kam jus cia pykstates, visos su savo nuomonem, laura ciki tau Lietuva, valio, Sigita nori isvaziuoti irgi ciki.... as ir pragyvenau 6men UK, teko su vyru pakeliauti ir pasakysiu tiek i LT grizom pries beveik 2met as sugalvojau, vyras pasidave ir mes cia, galvojau noriu cia ir tik cia, bet supratau kad visai cia nebemano namai, bet visai nesigailiu kad grizau, nes supratau kad nuomones labai daznai keiciasi ir viskas priklauso nuo aplinkybiu... jokia as nepatrijote net su vaiku nekalbu lietuviskai, bet ne del to kad man LT nepatinka, visgi cia gimus ir augus, tiesiog pamaciau kas man geriau ta ir renkuosi, tuom noriu pasakyti, kad bendros nuomones neprieisit, kiekvienam savo, vieniem cia rojus-kitiems kitur.... mes su vyru isvis svajojam viena diena gyventi Australijoj ir cia musu tikra svajone kuria tikimes igyvendinti😉
as uz tai kad butu gera, reikia to siekti, o kokiom aplinkybem cia jau renkames mes, as tik nepateisinu zmoniu kurie skaudina ir lipa kitiems per galva kad pasiektu savo, o visa kita yra leistina kaip ir sigita sakei, nieko blogo jai nori ko nors ir to sieki😉

05. May 2010, 19:14

O stai cia musu "pirmagimis". Tik gal nelabai ryski foto.

05. May 2010, 19:13

Kokie super straipsniukai Erikos ie Linutes. Saunuoles, mamytes!!!!!!!

05. May 2010, 17:30

regina jo toki pat bliusiu, bet patele pas mane ne patinelis 😀

05. May 2010, 16:48

O as turiu geru naujienu. Del padidejusiu kruteliu Gabijos darem is venos kraujo tyrima. Tai va, tas tyrimas nerodo ankstyvo brendimo, viskas yra gerai. O neurologe dar papildomai manksteliu israse.

05. May 2010, 16:40

Daiva, man tai tikrai namai ten, kur gali sau leisti geriau gyventi.Man su vyru teko padirbeti Ispanijoj. Nors dirbom per tarpininka ir atiduodavom jam nemazas sumas uz tai, kad darbo duoda, bet vis tiek gyvenom zymiai geriau nei dabar. Eidavom i parduotuve ir ziuredavom ne i kainas, o i tai, ko mes norim.

05. May 2010, 15:32

Svarbu, kad noras yra😀 As mokiausi viesaji administravima (bakalaura), o magistra - vadyba su viesojo administravimo specializacija. Vienu zodziu galeciau dirbti savivaldybeje, apskrityje, mokesciu inspekcijoje, sodroje ir visose kitose valstybinese istaigose. Nors dabartinis darbas taip pat siek tieks susijes su mano specialybe.

05. May 2010, 15:17

eisim i lauka... i vaistine reikia maziukui zuvies tauku

05. May 2010, 14:57

papasakok, ka tu mokinaisi?