Siaubinga auklė

09. Dec, 02:01

Mielos mamytes prasau Jusu pagalbos!! man nutiko toks dalykas... Pasisamdziau aukle, atrodo viskas labai gerai, ji prie manes tiesiog nuostabiai bendrauja su mano mazyle, (jai dabar 7 men.) ir as antradieni palikau ijugta diktafona, galvoju paklausysiu kokia mano dukrytes diena.... ir ka jus manot???? o gi isgirstu tai ko visai nesitikejau.... mazyle vieno klyksmo, o aukles tarsi net salia nera.... ir staiga isgirsti "uztilk kurva" dukrytes klyksmas... "uzsiciaupk rupuze".... ir panasus dalykai.... nu baisu!!! gal galite man patarti kur kreiptis ir ka daryti tokiu atveju?

09. Dec 2010, 14:13

tai mes is karto ja atleidome, ji gyvena Kaune kazkur prie raudondvario plento, Lina Burdulyte 54 m, tel nr 861353856. sako turinti 20 metu patirties vaiku priziurejime.... bet is iraso matosi kokia jos patirtis....

09. Dec 2010, 14:09

vyt tai butinai, bet kad kitos neapsigautu priimdami tokia aukle

09. Dec 2010, 14:09

o siaubas, gal reikia kreiptis i policija uz toki priziurejima, mammi kokiam tu mieste gyveni, paskelbk aukles varda pavarde ir telefona. Reikia gal darbo inspekcijoje pasidometi kaip tokius zmones sutramdyti ir, kad jie neitu dirbti auklemis, kur tu ja radai?

09. Dec 2010, 14:08

vargsiuke mergyte. gal kitos mamytes ka patars. nelabai galeciau kuom padeti

09. Dec 2010, 14:07

pirmiausia manau reikia vyt lauk tokia gyvate

09. Dec 2010, 14:01

Mielos mamytes prasau Jusu pagalbos!!

man nutiko toks dalykas... Pasisamdziau aukle, atrodo viskas labai gerai, ji prie manes tiesiog nuostabiai bendrauja su mano mazyle, (jai dabar 7 men.) ir as antradieni palikau ijugta diktafona, galvoju paklausysiu kokia mano dukrytes diena.... ir ka jus manot???? o gi isgirstu tai ko visai nesitikejau.... mazyle vieno klyksmo, o aukles tarsi net salia nera.... ir staiga isgirsti "uztilk kurva" dukrytes klyksmas... "uzsiciaupk rupuze".... ir panasus dalykai.... nu baisu!!!

gal galite man patarti kur kreiptis ir ka daryti tokiu atveju?

1 2 →