Mielos mamytes prasau Jusu pagalbos!! man nutiko toks dalykas... Pasisamdziau aukle, atrodo viskas labai gerai, ji prie manes tiesiog nuostabiai bendrauja su mano mazyle, (jai dabar 7 men.) ir as antradieni palikau ijugta diktafona, galvoju paklausysiu kokia mano dukrytes diena.... ir ka jus manot???? o gi isgirstu tai ko visai nesitikejau.... mazyle vieno klyksmo, o aukles tarsi net salia nera.... ir staiga isgirsti "uztilk kurva" dukrytes klyksmas... "uzsiciaupk rupuze".... ir panasus dalykai.... nu baisu!!! gal galite man patarti kur kreiptis ir ka daryti tokiu atveju?
Ar dar kalbejotes su ja? Kokia situacija dabar?
nu siaubas kokiu baisiu zmoniu yra,varkse mergyte. o ta aukle neturi dirbti su vaikais butinai viesinti ja reikia visoms,kad kitas lelius nekentetu
o, siaubas kokiu 'aukliu' yra😈.Tokios ir fiziskai gali maziuka nuskriausti.Jetau savo rankom , atrodo, tokia dabaigtum😈.Aisku, butinai tokia reikia pavievist kuo daugiau, kad rupuze nesusirastu daugiau darbo😈
vardas, telefonas tas pats, kuri nurode mammi. Is ten ir zinau, kad ji 😀
ka tik ja patalpinau i skundai.lt
Is kur medyte zinai, kad ten ji?
skunduose.lt jos nera
nu davai visos stengiames ir kur galim ja demaskuojam 😉
paziurejau internete, tai jos skelbimu nerealiai daug... pareiginga, atsakinga, mylinti vaikus...
as buvau katik skundai.lt 😀 bet manau, pati mamyte turetu parasyti ten, nes kiek skaiciau jie bendradarbiauja su teisesauga, gali skambint ir teirautis del aplinkybiu...
as tai savo lelyte ziuresiu pati niekada nesamdysiu jokios aukles....!!!!! ir mb sake mano vaiko jokia neziures, nes eik zinok ant ko gali pataikyti...
Pritariu, kad reikia paviešint. Ir kaip galima plačiau, kad nuskambėtų.
zinai, dar parasyk i skundai lt ten daznai zmones patikrina kitus tai iskarto kai tik irasai pavarde ja ismes, bent jau taip kazkiek bus apsaugotu leliuku ☹
na jau irasiau ja i juodaji aukliu sarasa
kaip baisu, blyn... as pati esu priziurejus vaika nors ir paaugle buvau bet visada graziai elgdavausi... baisu man, kaip taip gali, tai blyn tegul ieskosi kitokio darbo, jei su vaikais kantrybes neturi... Policija nepades cia... geriausias budas tai paviesinti kiek imanoma... gaila jei kas vel nusisamdys tokia aukle.... ☹ as jau geriau i darzeli vedu... aisku, tikiu kad tikrai yra daug geru aukliu, bet kaip tikrai neapsirikti...
jo as ir pritariu, reikia jos duomenis paviesinti, kad nesusirastu daugiau darbo senmerge >.<
siaubas, as jai buciau plaukus nurovus nuo galvos...
siaubas! ojej as kaip tokia karstakose buciau ta aukle...... na zinot.... vargsas vaikelis, kaip gerai, kad iraset viska, o butumet nezinoje ir ja laike....
tikiuosi ateis... tik dekoju Dievui, kad ji pas mane isdirbo 7 dienas...
Butinai susitikite ir nufotografuokite ja, kad cia jos nuotrauka patalpinti butu galima
idomu ar ji beateis susitikti
na ka ji tylejo... nesugebejo net atsiprasyti... beje pokalbis buvo telefonu vakare kada buvo isklausytas irasas.... vyras kaip suzinojo.... tai paselo.... dar pirmadieni su ja susitiksim...
Vis dazniau susimastau ikurti pati namudieni darzeli jau ir po istatymus siek tiek narsiau, o ka daryti, kai aukles tokios senos stervos kitaip ju nepavadinsi, o skelbti tai butina, nes ji dabar jau eis pas kita vaikuti ☹
as ir daryciau viska, kad ja isviesint
Va as irgi susimastau, kur reiks deti dukryte, kai 2 metukai sueis, nes darzialiai tai pilni Vilniuje, o apie aukles kuo toliau tuo grazesniu atsiliepimu yra, o gera aukle tai gerai ir kainuoja ☹
Beje, kokio amziaus dukryte?
O viespatie, siaubas kazkoks. Paskelbk internete varda, pavarde, jei turi - nuotrauka. Pasiskambinek po kokias vaiku teises, gal patars ka daryti. Policija turbut nelabai sureaguos, nes fiziskai tai mergaite nenukentejusi... Bet daryk ka nors kuo skubiau. Ir dar i kupra gerai uzvanok. Ir butinai pranesk cia kaip kas reagavo.
o tu jai pasakei, kad izgirdai kaip ji su tavo dukryte bendrauja?
o is kur ja radote?
as tai ja savom rankom apdauzyciau, tokia sterva, kad ji pati niekada gyvenime nesugalvotu daugiau aukle dirbti, is kur tokiu zmoniu atsiranda, o be to geriausias susidorojimas yra televizija nepagaileciau laiko savo tam, kad tokias stervas paviesinti