Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

14. May 2011, 23:04

ir aš ziuriu euroviz 😉 maže katik užmigo😉

14. May 2011, 22:01

nu va, pupa uzmigdziau, atsidariau sidriuko skarbonke, einu eurovizijos ziuret 😀 gero vakaro 😉

14. May 2011, 20:51

tai va 😀 uztai reikia cia gerai apgalvot, nu pirmadieni paskambins, ziuresiu ka jie ten kalbes, nes is pradziu tai galvojau kad nores kazkokio % is manes, bet sako man tai nieko nekainuos, tai tada nematau naudos is ju puses, kam jie man siulo 😀 paskui kad neprisizaisciau 😃

14. May 2011, 17:35

o mano nieko nesako, sedi, ir pati lipa ant puodo, bet ne tada kada reikia..nu nieko, po biski po biski, gal kaip nors.. nereikia noret per viena diena ismokint 😀

14. May 2011, 17:29

pas mus ir su puodu nulis.ne ir wiskas☹ o jau kaip daro dideli reikala tai pradejo sakyt kaku,kaku😃

14. May 2011, 17:10

znd atsirado karstas vanduo, sakau reikia vel ant puodo sodint, nu be pampio laikyt, nes visa savaite beveik su pampiu prabuvo, nes jei ka padaro, nera kaip nupraust.. nu tai dbr sedejo ant puodo, koki 10 min, tik nuemiau, ta nuvare prie zaislu, o as prie kompo, tai kol rasiau ana zinute mano merga prisimyzo, issidave tuose myzaluose, o kai atsisukau ziuriu atsiklaupus, issizergus ir stumia rimtaji.. o katik ant puodo buvo.. kaip sunervino.. oij vargas mums dar su tuo puoduku..

14. May 2011, 17:03

nu jo, alkana jau nebus, nes tik praalksta biski, tuoj saukia am am am, ir vedas i virtuve uz rankos, o jei neina, tada ir ignybt ir ikast gali 😃 ai nesakiau turbut, parase man per facebooka kazkokia elektronine parduotve www.vaikuciams.lt, sako perziurejom jusu darbelius, gal noretumet prekiauti savo darbais musu parduotuveje 😃 bet lb apkrauta si savaite buvo, priemem imonej nauja darbuotoja, o ten sodrai visai kitokie reikalavimai zmogui, kuris dar neturi metu stazo, tai per kelis sykius perdarinejau.. tai sakau pirmadieni paskambinkit apsnekesim 😀 tai net nezinau ka cia daryt, gal visai nieko butu 😃 vis placiau, bet vat klausimai, kaip jie traktuos is kur gauna tas kepures ir ar man paskui sodra ismokos nenubrauks, kad cia bizni varau..

14. May 2011, 16:15

oj fainai mes pamiegojom 😃 dabar geriu arbatytes ir maziukei walgyti😉

14. May 2011, 15:30

ai nebus ir snd spurgu 😃 gi miltu nebeturiu, o iki parduotuves biski tyngiu eit.. paskutinius sudejau ir krabu lazdeliu tesloje iskepiau 😃 mano Milda labai megsta krabu lazdele,s jai tik paduok, tai paskui mato is kur traukiu (is saldytuvo) ima mane uz rankos ir veda ir mano ranka prie saldytuvo deda, nu tipo atidaryk ir duok 😃

14. May 2011, 15:18

uo, kad neblogai 😃 😃 😃

14. May 2011, 14:58

😃 😃 😃 😃 aha, degtine gerem, vana talinu uzsigerem 😃

14. May 2011, 14:58

😃 😃 😃 😃 aha, degtine gerem, vana talinu uzsigerem 😃

14. May 2011, 14:55

isgeret Ineta dektine ir nebeprakepet 😃 😃 😃

14. May 2011, 14:54

vakar galvojau spurgas prakept, nu ir ten palei recepta reikia sauksto degtines arba romo, zodziu kad neprigertu spurgos aliejaus 😀 nu ir vyras taip sujuokino, as jo klausiu, ar mes degtines turim? vyras nustebusiom akis ziuri, sako, gersi? 😃 juokas kad paeme 😃 bet taip ir neprakepiau, reiks gal prakept veliau 😀

14. May 2011, 14:31

😃 ne va kokio beiliu butu mmm... 😀 kraujotakai pravaryt 😃 😃 😃

14. May 2011, 14:24

tai gal su degtine?;D juokauju😀

14. May 2011, 14:16

as ir dar vis savo kavike gurksnoju, tik be van talino ☹

14. May 2011, 14:10

😃 😃 😃 taigi as toc toc taip pat kaip tu kambarius tvarkau Ineta 😃 irgi vieno galo nebaigiu, begu prie kito 😃 pykstu ant saves, atrodo nu ta pasibaik tada kito imk, bet neee.. indus plauni, atsimeni , kad puodelis kambari, nueini pasiimt, ziuri, kad metos koks drabuzis, pakeli ji dedi i spinta ziuri psintoj jau reik pasitvakyt, susitvarkai, tada randi pampi pamesta kuri uzmirsai nunest i siuksledeze, nunesi i vonios siukliadeze, o ten ziuri, kad veidrodi reik nuvalyt. ir jau nueini i virtuve ir atsimeni, kad nepaemiai pto puoduko 😃 😃 😃 pastoviai as taip 😃 aisku ne ta pacia tvarka 😃 😃 😃

14. May 2011, 14:09

jau kaip ir apsidirbau,liko kad plaukai isdziutu ir istiesint...Rokas miega,o as su kava ir vanatalinu prisedau😃 jo jo,per Velykas Rokas irgi viska is eiles kimso,paskui viduriavo😀ir siandien bus tas pats must...

14. May 2011, 13:54

nu va, as irgi katik savo mazge uzmigdziau, vel duodas jinai lovoj, vartos, apie miega net negalvoja.. paskui jau atsibodo, prispaudziau pries saves, bande dar sprukt, aisku i asaras, bet nepaleidau, tai paskui dar pasimuiste ir galiausiai miegas nugalejo 😃 Laura, ir man taip buna, bet man dar baisiau, as kai pradedu, tada pradedu matyt kiek reikia ,tai ir ten puolu, ir ten puolu, dulkes valau valau, nueinu isplaut skurliuka, pamatau kad vonia murzina, kol ta plaunu, vel ka nors sumastau, vyras net juokias is manes, sako nu tai viena gala pradejai tai ir tvarkyk, dbr po visus namus lakstai cia 😃 va va Egle, bus kaip tada man su milda, irgi matyt pilvuka skaudejo.. su tais sveciais taip ir buna, kai seip juk stalas nenukrautas, o kai sveciai tai tuoj prilekia, jai ir ta reikia ir ana reikia, visko siekia, net nebenori, bet vat reikia tada patrupint, arba kam nors nunest ir duot 😃 jo, reiks butinai snd eurovizija ziuret 😀 lenkai prabalsuos uz mus, gal neliksim paskutiniai 😀

14. May 2011, 13:20

Labutis 👋 . O mes į turgų iš ryto lėkėm , vyras meškerę nusipirko , aš sau sarafaną ir gėlę į balkoną 😉 dar iki parduotuvės palėkėm maisto vakarui pasipirkt, nes vakare atvažiuos draugai manęs sveikinti 😀 . vakar su mano tėveliais pavakarojom truputi tai mano pupa tiek primaišė maisto kad naktį matyt pilvą suskaudo tai kokią valandą ant rankų supavau, klykė baisiausiai , bet viburciolio žvakutė kai įdėjau tai nurimo, nors per miegus vis pavirksnodavo. Einu aš užkandžių vakarui ruošti 😉

14. May 2011, 13:20

mano mažiuke jau uzmigo-ir as prigulsiu kad weliau neuzmigčiau ziuredama eurovizijos konkursa😉 😀 mano mažiukei biski kaip ir gerklyte uzkimšo,tik nesuprantu del ko.gal gerklyte raudona o gal del to kad miegsta rekt..

14. May 2011, 13:09

oi fainai tau Asta 😀 imsiu ir as ka prie eurovizijos konkurso padegustuot 😃

14. May 2011, 13:09

na va ir as apsitvarkiau truputi 😀 skalbiniu antra masina skalbias, dar visokiu darbu darbeliu radau pasivalinet. tai ziuriu siuksliu deze baisi, isploviau,o kaip statyt kai spintelej bardakas, tai ir susitvarkiau. dar rubelius kelis su rankom praploviau 😀 o dbr maze uzmgdziau, sakau uzteks 😀 reikia pertraukele kavos pasidaryt 😀

14. May 2011, 12:59

o as nieko valgyt nedarysiu,sumustiniai😃 nu va,nupirkau draugei suknele-tunika😉Rokas uzmiks,leksiu maudytis,nagus lakuotis ir plaukus tiesint...pas mus toks geras oras,su siltu vejuku😀siandien vel sampana leikuosiu:p gerai,geros dienos jums😀

14. May 2011, 11:08

oij su tais peliukais, musu Prada irgi megeja ikast 😀 bet Milda biskiuka jos ir prisibijo 😃 kai narvelyje, tai nori paimt, o kai istraukiam, tai bijo prisiliest 😃 arba jei paciumpa tai sekunde gal palaiko ir meta i sona 😃 o as vakar apsitvarkiau, tai snd nezinau ar tvarkysiuos, nors musu suva dbr biski seriasi, tai vis metosi plaukas vienas kitas.. reiks gal veliau su siurbliu praeit ir tiek 😀 nezinau ka tik pietums padaryt..

14. May 2011, 09:25

dzien dobry 😉 nu pas mus jau jau saule pasirodo.mes snd pas anyta sedim,vyras waziuoja draugui ten kazka padet😉

14. May 2011, 09:09

Labas rytas,ir pas mus nebuna giminiu susitikimu☹jooo saulike sviecia,kepsiu bado blynus,pavalgom ir lekiam i turgu,po to nupirkt dovana,o ant vakaro i baliu😉mes vakar vakare isejom i lauka,nes tik tada apstojo lyti,tai Rokas po visas balas tiurskes,patenkintas😃 o as po tiek sampano,tikrai normaliai atrodau,savo kojom pasiekiu lova,as isviso galiu gert ddaug,bet jei zinau,kad man reiks priziuret vaika tai man nekerta,uzsiblokuoja,ir geriu geriu,bet negirteju...😀

14. May 2011, 09:07

niu labas rytas 😉 pas mus ir saulyte sviecia 😀 pro langa pasiziuriu, medziu lapai jau visiskai prasiskleide 😀 neiprastas vaizdelis 😃 na buvo prasiskleide bet dbr tai jau pilnumoj 😀 manoji vakar kaip uzmigo, tai visa nakti ramiai ismiegojo, kaip ir as 😃 nu praktiskai nuluzau, po dvieju nakteliu nekokiu...

14. May 2011, 09:07

Labas rytukas 😀 pas mus irgi saulute sviecia, dangus giedras giedras 😀 ai gerai ir mes miegojom 😀 is vakaro tik kazko du kartus pabudusi buvo, bet iki man atsigulant, o kadangi panaktinejau iki puse 1 eilini syki, tai su maze nuo 8 iki dbr lovoj vartemes 😃 mastau ir as ka cia nuveikus siandien 😀