Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

20. Jul 2011, 10:30

tai cia su tokiais dar vienas yra 😃 brolis dirbo su tokiu Ruliu 😃 nu neesme, bet sako dirbam dviese nieko ner ir sakopas jo prasau ruli paduok man plaktuka, o tas atsisuka ir sako kas? ar as? 😃 😃 😃 sako o tu dar matai cia ka nors? 😃 arba manasis megsta, seniau nekreipdavau demesio, bet po to kazkaip uzkliuvo 😀 klausiu savojo kiek valandau? o ji: a dabar? 😃 😃 😃 ne sakau, po 10min 😃

20. Jul 2011, 10:27

nu jau svarbu bent, kad temp nebera 😀

20. Jul 2011, 10:27

oij laura kaip juokiaus 😃 anekdotai 😃 jei ne mergaite tai kas? 😃 prajuokinai 😃 aha siauliuos apniuke, bet tarpais islenda koks spinduliukas saulikes 😀 mano merga nusirenge maike, nusieme pampi ir dbr guli ant sofos nuoga ziuri paslapciu soda 😃 😃

20. Jul 2011, 10:05

vo taip va 😃 😃 😃

20. Jul 2011, 10:05

labas rytas mamuliukai 😉 ko cia pykt, kad ir paciai juokinga del tu putu 😃 😃 😃 o Laurai gal pavyks ir trecia kart nulekt prie juros 😃 jei su vesele tai gal visi ir keturi gausis 😃 tik va, kad neina man su maze pasidegint, as jos papludimi ilgai laikyt nenoriu, tai vaikstau kaip suris 😃 paskutine diena kai buvom prie juros tai vis apsislakstydavau juros vandeniu ale ziuriu tikrai labiau dega 😃 kai kita kart vaziuosiu reiks taip pat padaryt, tada per trumpa laika gali pasvilt 😀 nu Astut tau ir nemegadienis ir netinget sitaip anksti keltis 😃 mane is lovos ismest turetu, kad atsibusciau 😃 kaip Pauliuko sveikata? jooo su tais uzsieniais tai vaje vaje, kad kas duotu uzsidirbt cia tai niekur ir nereiktu, bet deja. juk ne is gero gyvenimo isvaziuoja zmones. o anyta tavo tai cia pavare 😃 kas per klasusimai 😃 kaip brolis pasakojo ( cia biski ne i tema, bet ir i tema 😃 ) sako vezuos vezimeli sunu ir pribega tokia mociute ir klausia ar cia mergaite? brolis sako ne. o ji : o tai kas? 😃 😃 😃 😃 juokiaus laaaabai 😃 taip ir cia ar issivesit? tai ne paliksim. jau man atrodo su vaiku i pasaulio krasta, aisku tfutfutfu negalima spjaut i vandeni... visko gyvenime nutinka, bet tikiuos taip nenutiks, kad reiktu ja palikt kazkam priziuret ilgam laikui. na va Ineta kiek mamai dziaugsmo dbr bus 😀 jooo reik aplaistyt 👍 mano maze pribaige snd silauoges, tik saukia uoga da 😃 tai ka snd leksiu pabandyt sutvarkyt savo nesamones su ta uogiene jai dar nebus suruge 😃 ech 😃 pas mus ir Rasvyda apsniuke

20. Jul 2011, 09:56

nu as ne uz ka vaiko nepalikciau ir dar tokio pypliuko...aga,Ineta ir musu dabar masina automatas,gyvenime nebuciau pagalvojus kad tai toks nuostabus dalykas😃 visad mechanine vairavau,bet automatas jega😃 man tai galva skauda nuo sampano ir likerio,must negerai ka maisiau nes isgeriau tai nedaug...niu tai gero laistymo,Ineta😉o musu taip ir liko neaplaistyta,uj reik pasitaisyt bet sampano taure uzpilt ant masinos😃

20. Jul 2011, 09:30

jo jo, kas be ko 😃

20. Jul 2011, 09:24

labas rytas 😀 Asta nu ir nesimiega tau 😀 maze pabudo 8, bet kai dbr nagla esu ir turiu telika miegamajam tai staigiai teletabius, nu ir dar ramiausiai sau iki 9 prasnaudziau 😃 o dbr va aplekiau kambarius su siurbliu, nes vakar rankos nekilo, siandien tvarkysiuos 😀 paskui leksme iki pardes, o po piet i kokia kavine leksim su mano tevais, vakar mama pagaliau masina nusipirko, tai ka dziauges skambina vakare sako pati sau masina parsivariau 😃 ieskojo su automatu, bet nieko nerado, tai mechanine pirko, o jinai nelabai pratus, pries tai tik automata vairuodavo, bet sake ismoks 😃 nu jei pati is kauno gryzo tai manau tikrai ismoks 😃 del uzsienio tai pas mus irgi klaustukai belenkokie.. vyras gryzes cia net masina uzrakinti pamirsdavo, vis turejau primint, ir kad langus uzdarinetu, nu ten ir gyvenimas kitoks ir pinigai.. pabaigoj jau aisku sake kad ir lietuvoj gerai.. kai turi pinigu ir cia gerai, bet kad cia ju niekas neduoda..

20. Jul 2011, 06:41

Labas rytas😉is tu putu ka juokiuos negaliu,Laurut,as suprantu,kad nzn ir viskas tvarkoj-is klaidu mokomes,bet kai skaiciau tai taip juokingai atrode negaliu😃 mes va vakar sveciu turejom,vyro gimine buvo atlekus,tai nuejau velai miegot,o atsikeliau 5.45 ir nebeuzmigau,einu kavos taisytis...mano vyras irgi nori kad mes visi vaziuotumem i uzsieni,o as jam sakau tai vaziuok vienas,isikurk ir mes atvaziuosim,o tas sako ne ne,visi is karto ir viskas,o uosviene sako a tai ir Roka issivestumet,mintyse pagalvojau nea blyn,paliksim kai sueis 18 pasiimsim😀mano butu labai gaila palikt namus,bet kogero kad teks....

19. Jul 2011, 22:57

nu va ir perskaiciau 😀 tik 19 puslapiuku 😃 ale jau nieko nebeatsimenu ka ten raset 😃 tik atsimenu kad Aleksandra bando nuo papulio atpratint (ka dare jau turbut kokie 3 menesiai iki tol) 😃 Egles sunui jau baigesi stovykla, ir ten negavo valgyt 😃 Rasvyda vis kankina savo vaikus, nes vienas nori i lauka, o kitas miega 😃 ir dar kugeliai kepa 😃 Asta eilini syki darbais apsivertusi 😃 Vigilija i gimtadienius vaiksto, o Laura tai jau antrasyk pajuri aplanko, ir sekasi gi jai 😀 😃 😃 😃 😃 nu va, dabar rami galesiu eit miegot 😃

19. Jul 2011, 22:29

skriaudzia Ugne broli 😀 nu reiks kada paskaitinet ka prirasiusios cia 😀

19. Jul 2011, 22:08

nu nezinojai tai nezinojai 😀 kita syki zinosi 😀 as tai nuo mazumes matydavau kaip mociute, mama grabalioja tas putas, tai man kai pirmakart vakarau klausimas buvo tik kiek cukraus det 😀 tas putas i dubeniuka sudedi, o paskui dar koki blyna iskepi, tai oij vaikystej kirsdavom, nezinau kodel, bet va tos putos tokios gardzios budavo 😃 dabar jau nebetaip 😀 isaugau 😃 rasvyda, nu liudnoki, bet ko tik nepadarysi del geroves 😀 tai as tikiuosi kad su jumis liudna nebus 😀 taip vis norejau ilyst pas jumis cia, ten palangoj buvo intikas tam name kur gyvenom, bet kazkas strigo tai per puse valandos tik facebooke sugebejau viena zinute nusiust, tai susinervinau, sakau gaisinu brangu laika veltui.. o paskui kaime nebuvo kaip, bet vis kirbejo mintis kaip cia kada ilyst 😃

19. Jul 2011, 21:30

Laurut tik nesupyk prajuokinai mane su tom putom ant uogienes , o šiaip jei ko nežinai dėl vakavimo tai drąsiai gali man sms parašyti ką žinosiu pasakysiu 😀

19. Jul 2011, 21:29

negraibiau nes nebuvo recepte parasyta 😃 😃 😃 nu zinau kvailai dabar atrodo, bet tada atrode normaliai 😃

19. Jul 2011, 21:19

Laura, o tai tu putu negraibei kai virei? Rasvyda 2 menesius dabar bus, rugsejo vidury grys 😀 bet grys jau 2 savaitem 😀 biski daugiau 😀 paskui spalio pirmom dienom vel isvarys ir grys pries sventes, ir jei dar syki varys tai tada varys tik gal koki vasario menesi, nes nebuna ten darbu sausi, nu nebent ziauri ziema butu tada varytu sniego nuo stogu kast, bet pernai pvz nereikejo, nebuvo tiek sniego 😀 nu ziuresim, dbr isbus, kai grys rugseji dar syki vaziuos o paskui bus matyt jau 😀

19. Jul 2011, 21:08

tai miegoju juk ryte gera pusvalandi ir fsio 😃

19. Jul 2011, 21:01

as siaip ne taip savo kruopa uzmigdziau 😀 pervargus jau zuika buvo 😀 nu Eglut, tu ir superine 😀 o man va niekas nevakuoja ir sake uosviene uogiene nebus vykus arba reik pervirt ☹ na as tuos drebucius raudonuju serbentu dariau ka as zinau pirma kart gyvenime is vis uogiene viriau, na ir buvo ten putu kadangi recepte nieko nebuvo izsiminta tai ir suvariau kartu su uogiene ☹ galvojau ai nuses 😃 oi naivuole. reiks ryt bandyt kazka konstruot kol neisausde

19. Jul 2011, 20:38

ir as nelaukiu..

19. Jul 2011, 20:15

tai net neabejoju kad pakels sildymo kainas, jei jau zada i savo nauda tai tikrai taip ir bus, 20% kai nieko pakels.. jezau jezau.. kaip reiks isgyvent..

19. Jul 2011, 20:02

tai kad įtariu žiemą prireiks to ką dabar vakuojų 😉 nes jei pakels šildymo kainas taip kaip žada , tai šviežiom daržovėm pinigėlių neužteks , reikia ir man dar rūbus su visa džiovykle kaž kaip tai į balkoną išnešti , nes vakar prieš išvažiuojant išsiskalbiau ir bijojau skalbinius balkone palikti 😀

19. Jul 2011, 19:59

aha tikrai Egle geda net, man tai mama prisalde uogu, uosviene uzvakavo agurku, kosiu ankl bensu nuo pernai dar pilna spintele, as tik va krapiuka ir zirneliu uzsisaldziau ir sedziu patenkinta 😃

19. Jul 2011, 19:58

Rasvyda, nera kitaip 😀 o kai nera tai ir kojos nedreba 😀 o ir seip gan pasitikiu savo jegom vairavime 😀 per tiek metu jau patirtis nebloga, juk jau 7 metai bus lapkriti kaip vairuoju 😀

19. Jul 2011, 19:54

Egle nu tu darbais kad apsikrovusi 😀 o as siandien va visa vakara toki tingini ijungusi.. 😃 reiks eit bandi ziuret 😃

19. Jul 2011, 19:52

jo pati vairavau 😀 dazniausiai nepazystamam mietse vairuoja vyras, bet apseinu ir be jo 😀 nuvaziavau tai tvarkingai pasiimti vyro, o va dbr biski nuklydau, nu ten taip painiai tu keliuku, vieni kyla kiti leidzias 😃 nu ir ne ten biski pasukau, pati ziopla 😃 nieko 😀 o tokios dideles baimes nejauciu, juk jei ka galima zmoniu paklaust 😀 angliskai, ar rusiskai, kazkaip vistiek susikalbesiu 😀 vat blogai kad navigacine pardavem, galvojom kazkaip nebereiks, prastovejo ilgiausiai, pirkom tai tik tam kad kai vilniuj gyvenom, reikia kur nuvaziuot, tai klaidziojam ilgiausiai, pargryzom is ten, cia tai nebereikejo 😀

19. Jul 2011, 19:46

Labutis 😀 Sveikos sugrįžusios atostogautojos 😘 o aš nepradingau tik nespėju nieko , vakar iš ryto lėkėm iki miesto , po to uncle ben's mišrainę vakavau , vakarop sumastėm į kaimą lėkti 😀 o šnd kaime ir pietus teko šeimynai daryt ir uogas nusiskinti ir dar mamai agurkų mišrainės užvakuoti ( mama dirba ) 😉 Na ne per seniausiai parlėkėm namo, Einoras liko kaime tai kokia savaite paatostogaus pas mylimiausią babą 😃 na dabar reik namuose valgyt daryt 😃 o aš apskritai bijau vairuoti 😉 😃 😃

19. Jul 2011, 19:12

smagu kai ka nors randi.. nes dazniausiai buna taip kad turi pinigu, gali nusipirkti o nera ka.. dejau, nepadeda.. nesuprantu kas cia daros, jauciu skrandis gal biski streso gaves sustreikavo 😃 nes mat is rygos vaziuojant ne i ta keliuka isvaziavau ir aisku i kita puse nuvziavau, o apsisukimas uz 15 km.. nu zodziu tai susinervinau biski.. atrodo ko cia nervuotis, gi apsisuksiu ir viskas ok, nu bet tik pamaciau kad ne ten nusukau iskart per galva trinkt 😃

19. Jul 2011, 18:30

nu as irgi taip galvoju.. nors kai nedaug tereikia tai ilgam uztektu, reiks nuvaryt paziet kokia diena 😀 ryt varysim jauciu po pardes pagastroliuot, reikia tase ir maudymke nusipirkt, nes viena jau per didele is po pernai metu likusi, o is kitos papai krenta, kazkaip nenormaliai ten padaryta, nu negimdziusiai man buvo gerai, dbr jau nebegerai 😃 ir negana to dar per gimtadieni tiek skubejau persirengt, kad niekas neieitu tai sugebejau nutraukti ten tokius karoliukus ant maudymkes kelnaiciu, tai jau nori nenori turiu pirkt nauja 😃 ai gavau cekiu, pinigu, reikia isleist juk 😃 bet kaip man siandien galva skauda siaubas.. plysta, net vaistai nepadeda..

19. Jul 2011, 18:03

sake mano drauge kai nuejo i vaistine, pradejo su ta vaistininke skaityt sudeti tai tik vienoj nebuvo to chloro ar floro, ar ko ten 😃 nu zodziu kur i ziurknuodzius deda 😃 as maciau asorti yra kudikiams tipo, bet kaina apie 25 litus.. vajezau, cia normalu kazi? ot zvirbliukas tavo vargsas..

19. Jul 2011, 17:52

nu matai mano akys silpnos, pagedo jau 3 klasej, paskui atstate bet nuo kokios 8 vel prastejo, kol galiausiai akinukai.. tai sako anksciau patikrinus zn galima pastiprinti jas 😀 o pas stomatologa tai tipo ten tokia konsultacija kaip dantukus priziuret 😀 nu seip gal ir gerai butu nueiti, nes pastos taip ir nenuperku dar.. o jau manau reikia.. ai nueisiu i vaistine paziesiu kokiu ju ten buna, tik neisivaizduoju kaip jinai tos pastos nesuvalgys, nes nemanau kad susikalbesim kai sakysiu jai spjauk 😃

19. Jul 2011, 17:50

bliamba reikia i kirpykla pasiskambint uzsirasyt, o tai plaukai tai siaubas, reiks dar nusidazyt, juk ne si o kita savaitgali jau vestuves 😀