Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

23. Aug 2011, 09:26

laba 😀

23. Aug 2011, 09:17

labutis😀

23. Aug 2011, 09:14

Labas rytas 😀 oij mes kad dejom snd vel beveik iki 9 😃 vel nieko nespesiu 😃 reikia bliamba kepure nunert pagal uzsakyma, o tai pazadejau iki snd pabaigt, o dar net nepradejau.. nu bet jinai sake jai neskubu, iki rugsejo 1 tik kad butu 😃 o vakarop po 4 val varysim pas draugikes i kursenus apsilankyt 😀 milda pusryciams sausus pusrycius raito, o as va snd kavikes pasitaisiau 3in1 😀

23. Aug 2011, 09:09

Laba ryta laba ryta 😉 keliames keliames, kas cia dbr daros 😉 va eisiu ziuret ka cia pusryciams 😀

22. Aug 2011, 23:42

ai,ziurejau ir galwojau kam as ji žiuriu😃😃

22. Aug 2011, 22:54

ot visos mamytes bitutes,darbuojasi namuose tolka tak😉 saunuoles jus😉 nu ka la nakties

22. Aug 2011, 22:39

ai dar deze thomas philips pirkau, tai Ievuko zaislus sudejau 😀 ir didziausias zygdarbis, kad radau savo pamestas teises 😀 ir palovius prasivaliau, tik va neissisiurbiau... ir indus, kuriuos isploviau jau vel pilna kriaule ☹ bet snd jau tyngiu. maze miega, einu ir as prigulsiu 😀 ai dar mazei patalyne pervilkau 😀

22. Aug 2011, 22:37

as ir biski pasidarbavau 😀 issiskabe dvi masynkos, susidziausciau 😀 po to gelyte persisodinau 😀 dar vyrui valgyt padariau. dar i kitas geles zemiu dapyliau 😀

22. Aug 2011, 22:37

Ineta tai kita met jau lialiuka planuosi? Nu sakai kad batai nereikalingi bus nes maziuka wasara planuosi😃 tik nepamirškim panos,mes planuojam o dievas juokiasi 😉

22. Aug 2011, 21:48

nu wat mes jau lovytei 😉 ziurim siaubeka per tw6😉 uuu😃 nu wiskas supykau ant mazes,sedi ir sisiu daro ant lowos ir sako man sisi☹

22. Aug 2011, 20:52

man siandien tokia negailestingumo diena buvo, tai daug ka ismeciau, net savo kelis skurlius, kuriu neuzsidedu jau 10 metu ir turbut niekada ir neuzsidesiu, kam juos tokius laikyt, jau ir taip nenesiojamu kruvos, o vis tempiu is labdarkes viska namo ir kaupiu kaip sena tarka 😃 Birute nu va tikras saunuolis Joriukas 😀 mums karts nuo karto vakysta, pora kart i puoduka, porakart pro sali 😀 velnike mano nesipraso, o ir slapios kelnes jai dalampacki 😃

22. Aug 2011, 20:34

nž pas Jorį tikrai labai auga kasos,va gi jau 3 kartą kirpom,nu ir dar pasigirsim,jau gana lengvai gaunasi su puoduliu,tik va pergyvenu išeis į daržiuką ir viską pamirš mano didvyris😃 Rasvyduk ar tu nešei seilinukus į daržą aš atidavus senus,tai daba nž ar pirkt.

22. Aug 2011, 20:21

o as siandien valausi nuo nereikalingu daiktu 😃 pertvarkiau mildos senus drabuzius, sukrovusi reik nereik visus, o ten kiti jau neatsiskalbia demes, tikrai nebedeciau savo vaikui, o atiduot geda butu 😃 jezus kokiu graziu drabuziu mazike turejo 😃 jau ir pamirsusi buvau 😃 o dar galvojau gal kam parduot, ale ne, viska laikau 😀 tik va dbr jau idejau kelias kojinikes, isaugom net nepanaudoje, bet ten jos tokios nelabai geros, prakaituoja, kazkokios sintetavos, paskui pernykscius zieminius batukus, nes kita vaika bandysim planuot ant vasaros, tai ziema bus arba gerokai per dideli jam, arba jau mazi 😃 parduosiu situos, nupirksiu siai ziemai 😀 dar paziejau striukikiu tokiu is lapatynu pirkus kazkada pernai, dbr jau mazos, tai irgi kitas desiu pardavimui 😀 neparduosiu tai neparduosiu, uz dyka irgi neatiduosiu 😃

22. Aug 2011, 19:15

saunuolis Joriukas 😀 didvyriskai apsikirpo 😀 bet bliamba, kodel va vyram yra ka kirpt, o panom ne.. nervina.. cia as apie saviske ir apie Lauros Ieva, dvi plikagalves 😃 kitu nemaciau, gal kitos panos turi normaliai tu kasu jau 😀 rasvyda, ir buvo juokinga, vien is jos israiskos 😃

22. Aug 2011, 18:50

nu mes irgi su JOriu dieną kaip dėjom į akį tai gal kokias geras 3 val išparpėm.Paskui sulaukėm tėčio ir lėkėm į kirpyklą,tai išpradžių atsiminė kas bus tai nelabai leidosi,o paskui kirpėja davė žaist su mašinėle,nu tik nuėmė tuos aštrumus,tai nusikirpom👍kaip tikri vyrai gale su mašinėle,o priekį su žirklėm.Paskui nulėkiau į maximkę galvojau rasiu šiltų marškinukų po apačia,bet š... nieko nėr,teks pirkt turguj.pas mus irgi bardakas,nes vieną kampą tvarkai o kitą verčia.

22. Aug 2011, 18:17

kad nera tikslo tvarkyt.. va sutvarkiau, merga atsikele tai padare dar didesne "tvarka" nei buvo 😃 o dabar pokstauja, isidejo i dubeneli sausainiuku tokiu, iskrito vienas, ir kai lenkias paimt, dubeneli irgi palenkia, iskrenta dar keli, lenkias tu paimt, vel kiti iskrenta 😃 tai paskui susiprotejo, pasidejo dubeniuka ant zemes ir tada susirinko 😃

22. Aug 2011, 17:03

va butent Vigilija 😉 rupuze kompas rupi ir rupi 😃 😃 😃

22. Aug 2011, 16:28

OJ bardakas 😃 jis kasdien,kasdien

22. Aug 2011, 16:26

tai ziuriu cia pas mus visas bardakai namuose,o mes vistiek prie kompo sedim ir mum dzin😃😃😃

22. Aug 2011, 16:12

nu vat mano Aurelia jau uzmigo,vyras isejo i darba,tai man ramybe db 😉 man snd nuo pat ryto taip skaudejp galva.turejau per pietus isgerti vaistu nes dar taip pykint pradejo-bet visada taip buna kaip tik stiprus galvos skausmas taip ir pykina iskart !brrr...pas mus lyja.blin oras nekoks,ber treciadieni zada gerus orus iki +26 tai bus puiku

22. Aug 2011, 16:02

inkariukai geriausi 😀

22. Aug 2011, 15:36

o as tingedama tvarkausi 😃 sugebejau dar tik indus issiplaut 😃 ai bet kai indai issiplove ir virtuve beveik tvarkinga paliko 😃 tikiu zaislus mildos surinksiu is visu kampu, jau namai atrodys pakankamai tvarkingi 😃 reiks kai milda pabus tik dar prasiurbt, ir bus siai dienai gana.. arba jei netingesiu kriaukles ir klozeta issivalysiu dar 😀 Rasvyda nu tai ir jums pakankamai sekminga diena, jei net sau kazka nusipirkai 😃

22. Aug 2011, 14:50

Laura, kai gryzau namo, pagalvojau tai gerai kad Laura pasisule kavos, nes pas tave ten uogeles, va pamatytum mano bardaka 😃 katik pupa uzmigdziau, eisiu ir as, puodu, indu prideta, zaislai po visus namus 😃 ant lovos trupiniu 😃 nu zodziu.. aha gerai kad nuo ryto aplaksciau, dabar kad isilijo visai.. tai jau siandien niekur nebevarysim 😀 Vigilija, neblogai apsiprekinai 😀 buna tokiu dienu kada yra ka papirkt, nu bet buna kuisies kuisies o nieko nerandi..

22. Aug 2011, 14:46

oi patikek kas pas mane daros 😃 ir bardakas namie, o as dar sveciu prisikvieciu 😃 tikiuos Ineta laabai neissigando 😃

22. Aug 2011, 14:36

Laura gal nori pas mene ateiti patvarkyti😀pas mane toks bardakas,nes kaip gryzom po savaitgalio tai viksa visur ismetyta,o as nesitvarkau po po miesta lekioju😀

22. Aug 2011, 14:34

as ir siandien buvau mieste,tai buvau skudurkei,tai nusipirkau rankine,palta,dzinsus,vyrui 3 dzemperius ir striuke😀dar norejau i knygyna eiti,bet su tasem nesinorejo vaikscioti,galvojau nueisiu po pietu,bet kad lyti pradejo😀

22. Aug 2011, 14:33

jojo lieku skoloj Rasvyda 😉 vaje vaje reiktu eit bent indus issiplaut, siurbtis negaliu, nes maze deda i aki 😀 reiktu dar iki smelio dezes nueit pasirinkt akmenuku gelei persodint 😀 o sedziu prie kompo kaip pabuciuota 😃

22. Aug 2011, 14:07

eina sau, nu siaubas.. skaitau skaitau ir galvju, kad Asta parasys, ne apgavau. o cia viena po kitos nelaimes.. tikrai kaip kazkas nedaorganizuots+ ziauriai nesekminga diena. del baznycios tai tikrai patys jaunieji bus apsiziopline. nes aiskiai pasako kas kaip, su vienais susitart gali su kitais ne ir tada turi eit kursus. mano maze jau miega 😀 su Ineta tai cia gerai susitikom 😃 man tai laaabai i nauda 😃 sakom kaip susitarusios 😃 tikrai smagiai pasibuvom 😀

22. Aug 2011, 13:46

Labas mamuliukai 😀 o mes tai atsikelem senai, nuvarem iki migracijos, pateikem prasyma pasui Mildai 😀 tada sakau reikia pasaut iki turgaus, iki tomas philips, ir ka manot, o ten Laura vaiksto 😃 tai prigriebiau ta, nuejom dar mesikes nusipirko, tada dar i kita vieta mesikes, dar siulu, o paskui aisku uz "takso"darba reikejo pas Laura kavikes atsigert 😀 ale kol vaikstinejom nelijo, o paskui jau prakiuro dangus, bet is masinos i masina, nesulijom 😀 mergikes pazaide, pasibuvom smagiai, ir va nesenai namo gryzom 😀 tokia bjauri diena, ale tiek geru ivykiu 😃 Asta, vestuves tai kaip is kokio filmo, siaubo filmo, neisivaizdavau kad taip gali buti isvis, nu suprantu viena kokia nelaime, bet kad sitiek persekiotu visa diena.. nu nezinau, butu mane ten turbut su greitaja i priimamaji isveze, nes nebuciau atlaikiusi.. eina sau, nu nepasiseke jiems sakes.. norisi kad diena butu tobula, o va gavosi nu toookia susikta, nesinores net atsiminti.. kraupu.. Rasvyda, del darzelio tai sujuokinai, bliamba nu pliotkai tai staigiai praskrido 😃 bet taip ir buna, naujienos skrenda kosminiu greiciu 😃 o gal kitoj grupej Pauliukui bus smagiau 😀 Aleks, nu va viskas praejo sklandziai, nereikejo tau nervuotis 😀

22. Aug 2011, 13:37

sveikos merginos,nu eina sau Asta,tikrai gaila jaunuju,si diena turetu buti ypatinga,o cia sia tau kad nori☹nu tikiuosi vedybinis gyvenimas bus pas juos super😀dabar skaitau ka Rasvyda raso apie aukletoja,tai man isvis baisu kaip man reikes leisti,o pas mane jis toks mamyciukas,o ir papo praso daznai,gal iseis atpratint iki to laiko😀