Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

26. Aug 2011, 09:53

Rasvyda su metinem 😉 🌷 aciu Eglut uz recepciuka 😉 uzsirasiau 😀 kita kart bandysiu palei tave 😉 va as klaida padariau, nes sudejau visus majonezus viska ir tada tik aliejaus ipyliau.. ech... nu nieko kai bus pasimarinave vos ne 20h manau bus geri 😀 nes vakar apie 4 uzmarinavau 😀

26. Aug 2011, 09:39

Manęs taip pat laukia namų kuopimas 😉 indus jau išsiploviau , bet dar daug darbų lauke .

26. Aug 2011, 09:37

Labas rytas 😀 Rasvyda su metinėmis 😘 🌷 Mes vakar tik puse dešimtos iš lauko grįžom , tai čia jau nebeprisėdau. Dėl šašlykų tai aš juos taip marinuoju : pirmiausiai mėsos gabaliukus apipilu aliejumi ir gerai ištrinu, tada dedu prieskonius šašlykams ir kelis šaukštus garstyčių košės, vėl viską gerai išmaišau pridedu pusžiedžiais pjaustytu svogūnų ir palieku valandai pastovėti , po to dedu majonezo ir porą šaukštų pomidoru padažo viską gerai išmaišau skaniausi būna kai pasimarinuoja kokias 12 val .

26. Aug 2011, 09:28

Labas rytas 😀 oo, cia kazkam sukaktuves 😀 sveikinu Rasvyda 😀 as irgi saslus visad su majonezu marinuoju 😀 o mama kazkaip man atrodo su actu daro berods, tai irgi skanu, bet nezinau as recepturos 😀 Aleks, as kai nebemaitinau (nuo 8 men) irgi uzeidavo tokie, nu man irgi labai patiko tas artumas su vaikeliu 😀 laura, aisku kad smagu pas uosviu savas kiemas, daug erdves 😀 megaukites kol galit 😀 o mes siandien apsikuopsim namus, ir vakarop lauksim sveciu, gal diena pavyks ir i lauka prasmukt 😃

26. Aug 2011, 09:01

na ir saunu, kad Ugnytei geriau 😀 ka veiksi Rasvyda snd?

26. Aug 2011, 08:35

Rasvyda, kaip tavo Ugnyte snd?

26. Aug 2011, 08:35

Laba ryta mamuliukai 😉 oi cia, kad prirasiusios 😀 mes vakar pas uosviu praleidom 😀 ir snd leksim 😀 kol grazus orao reikia dar dziaugtis. o ten Ievukui rojus. smelis, vanduo, ciuce 😃 nu zodziu. vakar dar uzmarinavau saslyko 😀 tai snd lapnosim 😀 maniske ir negeria karves pieno ☹ visiskai negeria, net kakvos negeria, nes ten karves pieno yra. nu zodziu. nors kefyras tinka 😀 suprasi ten ja 😃 matyt bus i mane, nes jau pieno ir nera, kad baisiai megciau. viena pati laaabai retai kada geriu 😀 Aleks, zinok ir mane toks pas jausmas apima del mp. as maze maitinau tik 3men. tai man is vis taip, kartais uzeina... nu nieko bus kada antras.... 😀 beje mamukai gal turit kas kokiu savo firminiu kaip uzraugtiat sasla? as tai dariau taip na senai kazkada girdejau is pazystamo 😀 susipjaustai mesa, su tarka sutrini svoguna, sutrinti cesnaku, keciupas, majonezas ir ivairus prieskoniai 😀 gal kas turit isbandytu marinatu kitokiu?

25. Aug 2011, 23:13

ojjj kaip man nepatinka,kaip vyras dirba antra pamaina,jau wisa sawaite eina 12h miegot.anksciau negaliu uzmigti,va ka reiskia kaip vyro nera salia😃😃 ryt ir zada gerus orus,ir po ryt iki +27.tai reikes sestadieni vyra ištempti is namu,kur nors pasivaikscioti-juk paskutinis vasaros savaitgalis..zinot siandien man taip liudna pasidare-net neatspesit kodel..nu zinot kodel? Noreciau maže wel MP maitinti! Pagalwosit turbut kad man nevisi namie😃 nu rimtai,truksta man sito dalyko.gera buwo maze maitinti tikrai gera..gal man jau reikia antro lialiuko😃 del maitino tik😃

25. Aug 2011, 22:14

iki..sveikateles tavo mazei,Rasvyda 😉

25. Aug 2011, 22:09

😉

25. Aug 2011, 22:02

tikrai😀 visi turim turet savo kampeli

25. Aug 2011, 21:58

mediniuku kaina tai as nezinau,bet plastmasiniu tai tokia kaina😀 😀

25. Aug 2011, 21:53

visas komplektas 😀 galvojat cia ne brangu
?

25. Aug 2011, 21:44

kas busim mieste paziuresiu kainas.nes radau internete vat tokias,tai 145lt,tai man brangoka

25. Aug 2011, 21:26

ai dar panos.kaip jus galvojat ar verta pirkti tokius baldus vaikams? 😉 cia kad maze turetu savo vieta,kur piesti,net valgyti

25. Aug 2011, 21:22

nu ka zuikiai.la nakties 😀

25. Aug 2011, 21:02

o mano be pietu, bet dar neina miegot 😃 nors jau tokia biski aprimusi, tai gal neuzilgo jau varys miegot 😀 asvis pamirstu, irgi noriu ta palute vienkartine nusipirkt, kad pietu galeciau paguldyt be pampio, nos kai miega tai nesisioja, per visa nakti sausa isbuna, bet vistiek nedrasu be pampio migdyt 😃 o vdrug, ir tad jau ciuzini kaip isvalyt..

25. Aug 2011, 20:45

sveikos sveikos pupos😉 mano maze jau uzmigo,šnd nemiegojom pietu.o as siandien neturejau nei laiko,nei galemybes prisest cia prie jusu.ryte,tai twarkiau namus,po piet pas mociute nuwarem.ir taip wisa diena praejo..lb dziaugiames kad Pauliukui jau geriau darzelyje,as jau pirmadieni skambinsiu i darža..

25. Aug 2011, 18:27

Tai Eglut vyruką nubaudei jau kad tik tave su Edilija,mano irgi atsiėmė nekreipiau dėmesio kad ir žmonių lauke buvo,bet kai ašarot pradėjo tai pasigailėjau.Nž mano tai labai nori žaist su vaikais išėjom į lauką ir žaidė merginos nu gal kokių 3-4 metukų,nu ir Joris netyčia užlipo ant kinderio žaisliuko ir gal įlūžo nu tai kai pradėjo bartis ant Jorio per tave čia,bet negalėjau nieko atrėžt nes mama sedėjo,o ta mama tai nieko tipo oi čia nieko neatsitiko

25. Aug 2011, 18:17

na štai ir mes grįžom pavarę kamuolį 😀 Edilija ir šoko ir dainavo su visa minia kartu , na gal ir į kadrą papuolėm nelabai dairiausi kur kameros tai net nežinau ar nufilmavo . Kai per TV rodys Pelėdnagių miestelį tai gal ir manę su Edilija pamatysit 😉 tik kažin ar rodys 😃

25. Aug 2011, 17:27

tai va rasvyda, ir as taip manau 😀 cia viena kita geriausiai suprantam 😀 pvz nu pasigirk tu tokiais dalykais mamai auginanciai tarkim kokiu 3 metu vaika, tai jai cia ne joks ne stebuklas 😃 o mum didziausias pasiekimas 😃 saunuolis Pauliukas 😀 bet va pradeda patikti jam darzelyje 😀 nu ten smagu, juk visokios veiklos jiems, nors kai pagalvoju tai ka su tokiais maziai reiktu veikt 😃 vakar bandem plastilina pipdyt, tai visai neidomu buvo, tik tuos indelius nuo plastelino i savo tase krove 😃 mamai daugiau veiklos buvo nei jai 😃

25. Aug 2011, 16:37

aha, nu nieko, praeis, ne pirmas kartas 😀 ai labai ir neimu i sirdi, nenori nereikia 😀 bet uztai katik koks man dziaugsmas buvo, ir aisku kam as daugiau galiu pasipasakot jei ne jums 😀 ziuriu vartos ant zemes su zaisliukais kartu, su pampiu, i kuri viena karta pasisiota seniau, dabar ir klausiu sakau milda ar nenori sysiuka? lyg kraipo galva kad ne, sakau jei nori eik pati daryt va ant puoduko, ir toliau sedziu i kompa nusisukusi, uz 1 min girdziu bega sysius, aisku as galvoju kad kazkur kitur, o gi ziuriu mano brangioji sedi ant puodo ir daro sysiu, pampis ant lovos ir net negirdejau kaip ta huggie nusisege 😃 bet ir pati patenkinta buvo 😀 uzeina mums va tokie, kada nenori miego, kada neseda ant puodo, bet paskui praeina, ir vel viskas normaliai 😀

25. Aug 2011, 16:11

Birute prajuokinai su tuo madam pur pur 😃 o is puodelio visada geria, ir is to kubus buteliuko, kelionej labai patogu 😀 o vakar va ipyliau i gertuvele tai ir is jos gere, nors buvo tarpas kada tik is puoduko norejo 😀 pienuka geriam ir labai megstam 😀 vakar net kelis puodukus isgere 😀 vis praso, eina prie saldytuvo ir rodo kad ipilciau 😀 o mes siandien vel be pietu 😀 nu gal siandien istempsim visai be ju, tada gal anksciau uzlus nakciai..

25. Aug 2011, 15:07

manoji geria pieną , dabar praktiškai viską geria iš puodelio tik nepilu pilno kad nebūtų jai sunku laikyti. Mano dyčkis kai išėjo prieš 12 tai dar neparsirado , negriš po pusvalandžio tai ir nesivesiu kamuolio varyti , žinos kitą kart laukais lakstyti.

25. Aug 2011, 14:51

dičkė išsibastė bala žino kur be tel,o reiktų susirnkt skalbinius iš lauko,nenoriu palikt miegančio

25. Aug 2011, 14:47

mamukai ar geria jūsiškiai pieną,nes mano tik paragauna ir spjauna,ir dar žiogas vis nuperkam to vandenuko kubus kur neišsilaisto,tai tik iš ten geria neima varlius puodelio,tik ryte su sese kakava geria iš puodelio

25. Aug 2011, 14:19

oi kaip faina,o mes pražiopsojom kai pas mus buvo,aš ir pati norėčiau ,o čia vaikui😉

25. Aug 2011, 14:10

manoji užmigo ,o aš ruošiu pietus 😀 Madistė Kornelija reikia reikia panelei gražiai atrodyti ,o mamukas gali ir pašiuręs pavaikščioti 😉 😃 Pas mus šnd atvaro kamuolį 16,30 eisim pavaryt ir mes , gal leis , sūnus jau nuo ryto svaigsta 😉

25. Aug 2011, 13:52

nu gerai jau kad Ugnytei geriau,mes pasipykom truputuką su mažu sudraskė savo knygutę nu kur ir garsus visokius skleidžia,tai jau taip užpykau,sakau daba verkia knygytė ir mama verks,tai tipo atėjęs guodė,gudročius.O lauke man su juo pragaras,eina į gatvę,rankos neduoda nu žodžiu pareinu atrodo kaip bulvių lauką nukasus😃.Aš tai girdėjus kas pastoviai duoda kraują,tai nejaučia galvos skausmų,bet nž ar tiesa,tik va kai skaičiau knygą taio senovei ir ligas gydydavo kraujo nuleidimu😀Blyn daba galvoju jaučiu neliks mums tų pampių,nu gal liks😀,nes mano madam pur pur nori tų tokių tipo megztų batų ir kelnių su kažkokiom didelėm kišenėm nu žodžiu reiks motinai greit nuoga šikna vaikščiot😃