Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

20. Sep 2011, 15:09

sveiki..Joriukui🌷 mano vyras vakar pyktas pyktas atejo is darbao ir labai pavarges,ziauriai nugara skauda,nakti nemiegojo,snd i darba nenuejo☹ ryt tik daktare priims,nes ryte rengena darys! nu karoce...maze jau miega,is 3 karto uzmigo😀

20. Sep 2011, 13:58

mano tai nera baisiai didele, aisku is pradziu ciupau ta didele 30cm skersmens, kazi ar buna didesniu 😃 bet neradau dangcio prie jos.. ana tureta tai 28 cm, bet tokio dydzio nebuvo, tai emiau 26cm,bet va dbr kepiau vistienos kepsniukus, tai labai normaliai telpa 😀 reiks ana nest prie konteinerio 😃

20. Sep 2011, 13:54

aš irgi džiaugiuosi ta keramikine man Kornelija nupirko irgi kažkur už 60lt,tokiaaa didelę,tai patenkinta😃dėkui labai už sveikinimus

20. Sep 2011, 13:48

Labas mamukai 😀 Joriui buckis 😘 🌷 o mes va prikirtom vistienos salotu, pupa uzmigo, vyras isvarys tuoj boulingo zaist, tai bus kelios minutes ramybes 😀 I Tada Blinda ir as noriu nueit, galvoju gal savaitgali nuvaryt 😀 buvom maximoj, tai ir vel.. ranksluosciams 40%, tai paemiau pora tokiu vidutiniu ir dar virtuviniu, nes ziuriu lb manieji jau susideveje, baisus tokie.. vazonams irgi 40, tai paemiau tom gelem kur milda sudauze vazonus, geliu stova nuvertus 😀 ir dar radau keptuve su tuo keramikiniu pavirsiumi uz 35 litus, o kainavo beveik 50, buvo ten kitokiom irgi tom keraminem 40% bet kaina 109 lt, tai jau su nuolaida virs 60.. ai sakau pameginsiu 😀 tai super kol kas, jau isbandziau 😃

20. Sep 2011, 13:15

tiesa Pauliukas eina į daržiuką,kaip tau mankšta,aš tai pasuku, tą lanką,nu bet tingiu

20. Sep 2011, 13:09

dar prašysiu kad tėtukas paskambintų į skalbyklą paklaustų kiek kainuos,o jei brangu tai skalbsiu rankom pati.Aš daba mandra turiu iš ko gamint😃

20. Sep 2011, 12:02

ai dar vaflių pritepiau su kondensuotu😀tiesa atsiėmė tėtis tą džemperiuką kur buvo palikęs,ir merginos radau kaimo lapatyne šiokį tokį paltuką,ir daba galvoju ko gero sausas valymas brangus,tai galvoju kaip man jis išskalbt,gal rankom su kokiu šepečiu ir ant pakabos džiovint?

20. Sep 2011, 11:55

Sveikutės nu jūs man vis primenat,kad mano vaikutis vyresnis mėnesiu😃Ačiū didelis.Rasvyduk ryt jau vesiu žiūrėsim kas čia bus.Skanu triušiena,bet kai laikėm dekoratyvinį triušiuką,tai nuo to laiko ir aš nevalgau,tai sakau gal reik įsitaisyt ir dekoratyvinį paršiuką,maž ir kiaulienos nevalgyčiau😃Pas mus ir ryte labai trankėsi perkūnija,gąsdino man Jorį,įsikabinęs į koją nepaleido😃.O mes virėm burokų sriubos su mėsos kukuliais,paskui kepinau ryžių su morkom pomidorais ir svogūnais dar padažo pomidorų ir ko gero jei norės tai virsiu medžiotojų dešrelių,o jei ne tai ne.O aš prisikepinau šparaginių pupelių ir su burokų obuolių salotom prikirtau,dar liko kartui,tai šnd man bus gana.Valgau daržoves,o svoris vistiek stovi,nu ir bala nematė

20. Sep 2011, 09:38

aciu Eglut uz priminima 😉 Joriuka su menesiadieniu 😉 🌷 🤗

20. Sep 2011, 09:32

Joriuką su mėnesiadieniu 🌷 🤗

20. Sep 2011, 09:20

Dar sloguoju bet nebe taip baisiai 😉 Triušius mano tėvai augina tai mes dažnai valgom jų mėsytės , jinai panaši į vištieną tik triušienoje daigiau geležies ir jinai liesesnė. Aleksandra ir man šnd mm prasidėjo , bet tokios visiškai be skausmų kažkaip net keista 😉

20. Sep 2011, 09:11

triušienos aš dar nevalgiau nekada😉

20. Sep 2011, 09:09

o pas mus dar nelyja,bet apsiniauke biški..o man mm prasidejo,nu bus šnd pati sunkiausia diena! O pas mus kotletai bus gal su makaronais,o gal su grikiu koše 😉

20. Sep 2011, 09:05

oho Eglute cia kaip prabangiai valgo 😀 as kazkaip nieko nedarau is tokiu 😀 tik kiaule, kalakutas, vista, jautiena ar versiena 😀 kitu prisibijau 😃 😃 😃 kazkada pamenu dave desros paragaut, kol nepasake, kad tai stirnos mesa visai skaniai valgiau 😃 po to nebepaemiau ne gabaliuko 😃 as pabudau tai ir ziuriu visur prilyje, bet nieko nakti nei maciau nei girdejau 😀 tik dbr ir dar apniuke.. rytas ne is geriausiu..

20. Sep 2011, 08:52

Labas rytas 😀 aš taip pat labai norėčiau pamatyti Blindos filmą 😉 Mes su Edilija namie karaliaujam vyras darbe , Einoras mokykloje. Jau truputi apsitvarkiau kambarius .Pietums troškinsiu triušieną su morkomis ir svogūnais . Pas mus šią naktį perkūnija trankėsi ir lietus baisiausiai lijo su tokiu garsu .

20. Sep 2011, 08:41

Laba rytuka mamukai 😉 joo si penktadieni Blidos premjera. as tai palauksiu kol bumas atslugs 😀 paklausysiu komentaru ir tada nueisiu 😀 aciu Aleks uz pagyras 😉 ka mamukai snd veiksit? ka pietu darysit gal jau sugalvojot? 😀

20. Sep 2011, 07:58

LABAS RYTAS 😀

19. Sep 2011, 21:02

labanakt 😀

19. Sep 2011, 20:07

o as nupirkau coca-cola skarbonkei tai db gurksnoju 😀 vyras dirba 😀 😃

19. Sep 2011, 19:55

fainos nuotraukos Laura😀 o mano Aurelia miega jau,snd vel nepavyko man ja uzmigdyti,vel gal menulis kaltas 😃

19. Sep 2011, 19:44

niu tai dar vienas dantukas pas Pauliuka ir susilygins su Ievuku 😀

19. Sep 2011, 18:55

Jo Eglut sveikatytės jums.valio Mildutei.Jo žinokit,kad daba kai paskaičiavom tai paršelio neapsimoka pirkt,nes čia gali kokios nori mėsos nusipirkt.Mes buvom laukutį,tada nulėkėm iki anytos pakabino tėtis užuolaidas,ryt pagaliau varau į kirpyklą,nes jau vajė vajė

19. Sep 2011, 18:14

niu va Eglut... sius bacilos lauk... tikrai gerai, kad vyras bent emes slaugytojo vaidmens 😀 retenybe tokie dalykai is ju 😃 na Ineta, tai gal Mildutes slogos kaltininkai ir bus dantukai? sveikinimai!!! 🌷

19. Sep 2011, 18:02

Egle, sveikateles jums, apstojo jumis bacilos.. gerai bent kad vyras emesi tave slaugyt 😀 mano pupa tai jau sveika, man dar biski nosike buna pasikimsusi, bet jau turbut paskutine diena 😀 ai beje pasigirsiu, gi vakar pagaliau prasikale du iltiniai virsuj 😀 jau brezia pirsta paciupinejus 😀 Birute, gerai vistiek kad yra tokiu galimybiu, vistiek pasitaupo, i nauda iseina 😀

19. Sep 2011, 16:33

Labutis 😀 Pagaliau mano "Niagaros krioklys" apstojo bėgti (čia aš apie slogą) 😉 dvi dienas lovoje pragulėjau , vyras rūpinosi namais, vaikais nes pamatė kad man kuo toliau tuo blogiau darosi , tai dabar jau pusėtinai jaučiuosi šnd net surizikavom iki kaimo nulėkti daržovių parsivežėm .Edilija taip pat nepasveikus vis dar pakosėja ir nosytė užsikimšus ☹ mums ko tai vaistai lėtai veikia , vyrai per porą dienų pasveiko ,o mes dar kankinamės abi ☹

19. Sep 2011, 15:37

dekui uz pagyras 😀 man ir kazkaip keistas tas explorer. gal reik chrome naudot? as per chrom tv ziuriu 😀

19. Sep 2011, 15:19

FAršas 7zlt,tai kažkur mūsų lt 5,5,kumpis 12zlt,nu žodžiu susimetus ant kuro apsimoka,žinokit kas žingsnį lietuviškai kalba,nu naudojasi žmonės,ai cukrus beveik 1lt pigesnis

19. Sep 2011, 15:17

labai gražu Lauryt,nieko tokio tik maisto,kečiupo cukraus sausų pusryčių aliejaus,nž keičiau 200lt,tai visus ir ištaškiau,o kursas1,22,tai nž kiek čia sutaupiau kažkur maždaug apie 50lt

19. Sep 2011, 15:13

as Google Chrome naudoju 😀 mozila man nepatinka nes labai ilgai kol uzkrauna, o eksploreris irgi kazkaip nemielas 😃 fainos nuotraukytes 😀

19. Sep 2011, 15:09

fsiosiam kartui 😃