Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

01. Dec 2011, 11:48

Kas tau,Aleks su tais kosmarais...siaubas...o peles dar didesnis siaubas,as is namu issikraustyciau pamacius😃 o as baigiau languj papuosima,kaip tik i konkursa issiunciau😉galit pasigrozeti😀 cia priezastis kodel 2 dienas manes mk nebuvo😃 beto pasipuosem mes eglute snd,uhu daug smagiau laukt kaledu😉

01. Dec 2011, 11:39

nu vo, prikepiau kalna sausainiuku, lauksiu drauges, nutare siandien atvaryt 😀 eisiu dar grindis prasiplausiu ir jei spesiu gal dar obuoliu pyraga ikisiu 😃 siandien kazko tokia nuotaikoj as, nu vat biski saulute islindo ir iskart ant darbu panese 😀 uo, tai cia ne pas mus vienus peliukai laksto 😃 o as dar spastuku net nepastaciau 😃 krc auginsim dbr 😃 Rasvyda, ale mes beveik vienodai, as vakar, tu siandien 😀 ziek sekanti syki gal ir kartu bus 😃 Aleks, nu siaubas, kas per kosmarai pas tave ten?? nors as sianakt irgi prabundu, tai kazka negero sapnavau, bet paskui jau gerai miegojau 😀 a tik penktadieniais negalima mesos? as maniau kad visa menesi 😃 visas dienas ta prasme 😃 tai niekad nesilaikiau tos tradicijos, o cia pasirodo tik penktadieniais 😀 nu reiks gal ryt ir nevalgyt 😀 tik kazi kaip vyras priversti.. 😃

01. Dec 2011, 11:10

Aš namus apsikuopiau 😀 ir pas mus peliukai apsilankė vakar vyras bandė pagauti bet pabėgo reiks eiti spastukų ieškoti 😕

01. Dec 2011, 10:57

hmm peliukai ☹ 😀

01. Dec 2011, 10:26

labas paneles 😉 oi vat čia tai naktis šnd,jau pavargau netas zodis😃 kosmarai mane uzpuole! Lb baisu buwo☹vakar atidarau spintele po kriaukle ir ziuriu maža pelyte sprunka,tai vakar nubejau i parde ir nupirkau klieju,reikia ja sugauti kuo greiciau😀 o šnd maze atsikiele lb pykta,ir wisa ryta lb nepatenkinta,zirzia ir zirzia ☹ o as šnd darysiu silke pataluose,ryt juk penktadienis tai ryt mesos newalgysiu,na juk zinot kad iki Kuciu,penktadieniais mesa kaip ir newalgom

01. Dec 2011, 10:18

as matai kai vairuojanti tai man jau tada nerupi tamsu ar sviesu,toli ar netoli, nakvot turiu namie 😃 nu tik iskirtinais atvejais, va vestuvese kai buvau, bet taip va i koki gimtadieni varyt, kai cia buvom kazkada, juk irgi gal butu vietos pasilikt, bet as iskart pasakiau, vaziuosiu namo 😀 nu ir ka, 40 km a cia daug? bet as svetimoj vietoj neissimiegu visiskai.. galiu miegot tik namie, savo sodyboj arba pas tevus 😃 viskas, daugiau niekur 😀 bet Laura itariu jums kitokia situacija, tu nelabai vairuoji, vyras nores cerka padaryt, tai nelabai manau bus kaip jum gryzt 😀 teks atkentet naktele 😀

01. Dec 2011, 10:09

Labas rytas 😉 tei va vakar labai fainai pasisedejau su drauge 😀 su ja taip prabegom buvom susitikusios gal pora kart o taip, kad pasneket normaliai jau gera 10metu nebuvom susitikusios 😀 bet kaip keista jokiu kvailu pauziu ar nejaukiu akimirku nebuvo 😀 maniskei nesuprantu lyg sloga lyg ne. o mus sestad pakviete i pirtike. bus draugo vieno gimtadienis, tai zadam maze palikt uosviam ir lekt 😀 tik man nepatinka, kad ten su nakvyne, o svetimoj vietoj miegot taip nesinori, tik va kad kelio galas gaunas gryzt. nzn ka cia reik sugalvot.

01. Dec 2011, 09:44

Labas rytas 😉 nervina mane tokia ziema.. gerai bent kad neapniuke ir nelyna 😃 vis siokia tokia paguoda 😀

01. Dec 2011, 08:37

Labas rytas😀Ir tave,Eglut su ziema😃

01. Dec 2011, 07:46

Labas rytas 😀 su pirma kalendorinės žiemos diena 😉

30. Nov 2011, 22:31

LABANAKTUKAS 😀

30. Nov 2011, 21:58

as irgi tu avieciu, lapu ar stiebu ar ko ten, nuo temperaturos gerdavau pati, o mildai kazkaip dar neteko suduoti. Beje pirkau ta arbata tik todel kad temperatura buvo sukilusi kai maitinau, mildai kokie 3 men buvo, tai vaistu gert juk negalejau, vaistinej patare sita arbatele ir nezinau ar ji ar kas, bet staigiai nukrito temperatura 😀 mes irgi jau gulim lovytej, laukiam hauso 😀 labanakt 😘

30. Nov 2011, 21:39

o mes jau lovytei gulim 😉 sveikateles Joriukui😉

30. Nov 2011, 21:37

o mes jau lovytei gulim 😉 sveikateles Joriukui😉

30. Nov 2011, 20:37

Birute tai duok jam liepžiedžių arbatos arba aviečių stiebų arbatos jos tikrai mažina karščiavimą.

30. Nov 2011, 20:05

Dėkui mamukai, Eglut visa laimė kad jis dar geria,nes nž kuo būt gyvas apart vaistų

30. Nov 2011, 19:57

Birutėle stiprybės tau , o gal Joriukas gripą pasigavo dėl to tą temperatūra ir laikosi ☹ duok skysčių daugiau atsigerti, oi dėkui už sveikinimą 😘

30. Nov 2011, 19:24

oij Biruciuk, laikykis.. tau ta nuotaika nuo nervu, o nervai del Jorio ligu.. aha tegul geriau padaro jam kokius tyrimus, del ko ta temperatura tokia..

30. Nov 2011, 19:09

Labukas,Edilijai 😘Mano Joriukas irgi dievina maša ir lokys,o kartais tai visai išjungiu kompą,laidus ištraukiu,nes renkasi renkasi ką žiūrėt ir neišsirenka.Buvau šnd pati pas gydytoją dėl tų nuotaikų visokių,tai prirašė visokių hormonų tyrimų ir daug visokių kitokių.O pavakarį skambinau Jorio gydytojai,nes niekaip nenumušam temperatūros,per parą sukišu 4 žvakutes,tik praeina 5 val ir vėl kyla tem.Ryt vešiu tegu daro tyrimus kokius kraujo,nes ir baisu ir graudu.Atsidursiu tuoj psichuškėj😀

30. Nov 2011, 18:55

Rasvyda, tai nusimato nebloga diena rytoj 😀 bliam kaip greit lekia laikas tai negaliu, atrodo katik prasidejo savaite, o juk kas cia beliko iki savaitgalio vel.. as ryt neturiu jokiu planu, islysim nebent i lauka valandziukei su milda, o penktadieni tikiuos niekas nepasikeis ir atvarys drauge i svecius 😀

30. Nov 2011, 18:40

O mes su milda katik gryzom, menesio pabaiga tai lekem iki darbo 😀 ot prajuokinau Laura 😀 o pati net nepastebejau kad taip parasiau 😃 Egle, gerai kad tau yra bent vyresnelis, o man kai kiaura diena reikia su ja teletabius ziuret.. jau dabar ar verkia ar klykia, kartu neziuriu, bet nebandyk perjungt 😃 jei tik pajunta kad isjungiau tai atlekia, oho kokia isterija pakelia 😃 asaros kaip pupos, lupa pakabinus, ir saukia "telelia telelia" 😃 nu ka, ir vel jungiu.. tada bent vistiek ramiau buna 😃 Rasvyda, pasiilgsti triuksmo namie ane? 😃

30. Nov 2011, 17:54

o man kaput , brolio nėra tai Edilija mane šokdina iš pradžių bliovė kad nori pas babą ,o vėliau privertė kartu su ja 10 serijų maša ir lokys pražiūrėti ir pabandyk išeiti tai kai paleidžia kakarinę 😃 😃 😃 varau ryt Einoro parsivežt 😀 😃

30. Nov 2011, 16:35

as ir varysiu vyrui vaika palikus su drauge pasedet kavinukej. vaikystes drauge pasiule susitikt, kavikes atsigert 😀

30. Nov 2011, 16:16

nu nebegaliu 😃 😃 😃

30. Nov 2011, 16:15

😃 😃 😃 pernesikau 😃 😃 😃

30. Nov 2011, 16:15

juoko tai uij per akis 😃

30. Nov 2011, 16:14

oij Laura sujuokinai 😃 o mano spokas jauciu vel numete, nes rodo 11 kg svarstykles, o rode 11,5, snd sakau i parde kai ejom, per gatve pernesikau ant ranku, tai kad keliau taip is jegu, tai vos nenuskrido.. nei i ugi nei i svori neauga mano pyrske 😀 bus grynai i mama.. pusantro gesintuvo 😃

30. Nov 2011, 16:14

😃 😃 😃 bet uz tat juoko doze gera 😃 su daug C vitamino 😃

30. Nov 2011, 16:13

nu tu matai o as berniuku turejau but.. nu geras.. 😃 o brolis turejo but mergaite 😃 fsia, nebetikiu visai 😃 nei vienas neatitiko ☹ 😃