Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

26. Mar 2014, 23:47

Man po gimdymo tas pats, iki nestumo galedavau kraupiausius siaubiakius ziureti, nieko nesureiksmindavau, o po gimdymo kiekviena smulkmena atrodo reiksminga, del visko pergyvenu, ne tik del saves, bet ir del kitu.. lraejo man galva, aciudie, o tai mazei vakare uzejo baisulinis kosulys, triskart apaiveme bekosedama.. ir resorbanu tepiau, ir sildykle ant krutines, ir ventolino sukvepavo ir arbatos daviau krapu seklu (isveme) tada po kiek laiko sakau gal pieno su medum, irgi isveme.. vnz patalyne teko keist.. dbr jau miega, tai tikiuosi nebeuzeis vel.. kosti sausokai.. bus prisidavusi snd.. o dantukai ivairiai, gali ir 4 men islysti, o gali ir metuku 😀 mums pirmi du 7,5 men, o trecias tik metuku islindo 😀

26. Mar 2014, 23:18

man po gimdymo istysas dvi savaites nuo ryto iki vakar galva skaudejo. net vaistai mazai padejo. galvojau nuoprotesiu. ir seip labai tie hormonai mane veike del visko verkiau ir atrode viskas griuna. dabar jau gerai😀))
mano kleckutis sendien zirzaliukas. kas 2h valge. kazkuom nepatenkintas buvo. dabr jai va virs dvieju h miega . gal baiges ragai.
o nuo keliu menesiu dantukai pradeda augt?

26. Mar 2014, 19:49

Saunuole Ugnyte 😀 3 vieta irgi gerai 😀 o man snd kazkokia migrena, ir dar kaip tycia neturiu apap, ir tik atsikankinusi pusdieni sumasciau kad taigi paracetamolio turiu, tai ikaliau, bet kol kas dar mazai tepadejo.. nu labai isiskaudejo, jau vienu tarpu maniau apsivemsiu ☹ ir tempe net pakilo biski.. nu koroce.. vyras kalciausias, isgere paskutines tabletes ir nepasake kad nebera.. buciau pati pabaigus buciau zinojus kad reik nupirkt.. o tas nieko nepasake.. bet nuo ko taip isiskaudet.. nuo ryto viskas liuks, o va popiet siaubas..

26. Mar 2014, 16:02

Ai, neparasiau, taip, gaminu pagal uzsakymus, cia dabar toks mano darbas 😀 jei idomu gali uzeiti www.facebook.com/madebyDropke , ten simtai ju.. per tiek laiko jau net nebeskaiciuoju kiek padaryta visko..

26. Mar 2014, 16:00

Jo Rasvyda, tik dbr teprisiruosiau 😃 buvau kazkada eksperimentui dariusi sauksciuka, paskui sakute maza, bet pilnas komplektas pirmasis 😀 bliacha, ilgai brendau tam reikalui 😃 tai pala, pasakysiu, kad pas mane net nera normaliu sauksteliu mano darytu, pas ka nueinu, visi kava su graziais sauksteliais vaisina, as turiu du latte pasidariusi ir fsia 😃 gal kada dar po poros metu ir tiems eile ateis 😃

26. Mar 2014, 15:59

Oij, maniske jau ir nebevalgydavo naktim, o vistiek pabusdavo del neaisku priezasciu 😃 ir dbr 4 metai, bet retai kada ismiega pilna nakti be prabudimu.. beje pirma menesi maniske buvo sumaisiusi diena su naktim, tai diena miegodavo, galedavau daryt ka noriu, o nakti orkestrai 😀 visi vaikai skirtingi, vieni ir pietu miega dar pirmoj klasej, o kitus nuo metuku sunku benuguldyt 😀

26. Mar 2014, 13:17

as suprantu. tik idomu , kada cia tas ilgas miegojimas prasides. nes as jo labai laukiu😃
nes man vyras sako . , kad jo dukra miegodavo nuo 23iki 5 tokio amziaus kaip musu sunus.

26. Mar 2014, 12:39 ladyDropke

labai grazus irankiai😀))) o galima uzsisakyt pas tave tokiu 😀?

26. Mar 2014, 12:38 Rasvyda

as pati nemaitinu deja ☹

26. Mar 2014, 12:23

kada jusu vaikuciai atprato nakti keltis? as labai noreciau , kad vienas maitinimas nakti dingtu . as pvz pamaitinu ji 24h ir tiesiok buciau lb laiminga , lad jis iki 6h ismiegotu ar bet iki 5. o dabar 24pamaitinu , o jis 3h pavunda valgyt. poto 6h. jis kaip laikrodis kas 3h valgo. bet sugeba ir ilgai ismiegot . va keles dienas is eiles miegojo 20iki 2h . bet greit baiges dabar tik nuo 20 iki 24 h. o toliau visa nakti kas tris valandas.

26. Mar 2014, 12:05

bent jau pradejau verkima suprast ,kas jam yra. vyras dar nesupranta iskart klausia , gal jam ka skauda. kaip ,uzvakar taip buvo. ateinu is virtuves vyras panikuoja sako gal skauda jam . sakau miego nori ir zirze , o tu ji ir taip ir taip tasai😃 tai ramiai paciuciavo ant krutines ir uzmigo vaikas😀

26. Mar 2014, 11:56

Su kiekviena diena nauja panika 😀 tai akyte, tai burnyte, tai pilvukas.. vaje vaje, dabar jau mums gerai, vaikai didesni, pasako mazdaug ka skauda, ar pan, o kai maziukas.. verkia ir tiek.. o as lepinu savo ligoniuke 😃 prisiprase kad irankius padaryciau, ir va, po dvieju metu pagaliau ir milda turi savo komplekta 😃 dar kepure reikia baigti, ir bus gana 😀 einu toliau darbuotis.. reikia dabaigt uzsakymus.. prisikaupe, kai pasakiau kad atostogu iseinu, tai uzgriuvo 😀

26. Mar 2014, 11:47

as tai kolkas del menknekio panikuoju.
va pvz vakar atsikele viskas ok buvo. po piet pradejo jam viena akyte asarot ir kaip pulinukai lyst lauk. as panikoi , kad uzdegimas jau. bet daejo , kad ramunele valyt. na va vakar , sendien nakti valiau ,valiau ir sendien viakas ok. nebeasaroja , ner pulinuku. tiesa vyras vakar mate jo akytei pukeli nuo rubu. matyt jis ir sudirgino.

26. Mar 2014, 11:42 Rasvyda

laba . mano vardas tai Egle. beja dekui😀

26. Mar 2014, 11:35

Tai pas mus juk 4dieni buvo 4 is 22, penktadieni ne as vedziau i darza, tai nezinau kiek buvo, bet kai puse 5 atejau pasiimt, bebuvo milda ir dar vienas vaikas 😃 tai gal tiek ir tebuvo 😃 iskrito visa grupe musu 😀 nieko, snd atrodo jau geriau jaucias, tik tas kosuliukas toks pastiprejes atrodo, o tempes nera, salta galva 😀 buvo mano mamuks atlekusi, tai pati nulekiau iki audiniu, reikejo dirbtinio veltinio, o tai kepure mildai esu nunerusi, negaliu baigt 😀

26. Mar 2014, 10:15

Aleks, rupesciai gal kokie neleidzia uzmigt? Man irgi taip buna, atrodo nuvargusi belenkaip, o akys stacios, ilgiausiai vartaus kol uzmiegu..

26. Mar 2014, 10:14

Labukas 😀 kosejo nakti mano pupa.. reiks duot snd ventolino kvepuot.. nes taip sunkiai kol atsikosti, ir tempe vel buvo pakilusi, bet 38nesieke, tai vaiatu nedaviau, o ryte pabudo jau be temperaturos, ziesim kaip snd.. Oij koks mazas leliukas, as jau irgi nepamenu tokiu vaiku 😀 visi aplinkui, net maziausi, jau atkutenti.. nieko, birzeli galesiu toki pakutent 😃 draugei ne uz kalnu gimdyti jau 😀 Klausk, kas domina, mes ir pacios cia viena kitai patariam, nes atrodo nors ir nemazai zinom, brt va atsitinka kas, ir pasimeti, tai ramiai viska isdesto ir atrodo jau zinai ka daryt 😀 visos mamos panikuoja, ne naujiena 😃

25. Mar 2014, 23:45

dekui😀)) saldziu sanu😀

25. Mar 2014, 23:30

fainas koks maziukas😉 as jau net pamirsau kada mano tokia buvo.greitai tas laikas prabego.na bandysiu miegot,nes maze juk ryt tikrai neduos pamiegot.iki

25. Mar 2014, 23:26 aleks

na taip dazniausiai ir buna , kad nuo nuovargio nesimiega . o dar moterim ir po sunkios darbo dienos pilna minciu .😀

25. Mar 2014, 23:24

va mano mazasis princas😀)

25. Mar 2014, 23:21

la mamukai
negaliu kazko uzmigti.atidirbus diena 8h,poto dvi dienas po 12h pavargus esu kaip arklis.gal nuo nuovargio ir nesimiega

25. Mar 2014, 23:21

Mantukas jo vardas. nora dabar visi vadinam " mazasis princas" . as seip esu vilniete . bet kolkas esu tremty airijoi 😀))
gal gerai , kad pakliuvai jau i buri kurios jai praejo ta laikotarpi. nes man kai pirmas vaikas . tik kokia smulkmena as labai nervuojuos . tad gerai butu patyrusiu mamyciu nuomones😀

25. Mar 2014, 23:04

Rasvyda, ar dar savo trijules neatsikutinejai? 😃 Labas harpija1, mielai priimsim tave i savo buri 😀 nors is to burio musu cia vos kelios ir belikusios, vaikuciai jau didesni, mamytes i darbus isejusios, tad apmazejo musu gretos 😀 koks sunelio vardas, is kurio lietuvos galo esi?

25. Mar 2014, 22:20

dekui 😀)) mum tai tik ketvirtadieni 2menesiai😀

25. Mar 2014, 21:11

cia sena tema ane?

25. Mar 2014, 21:07

Sveikos ! esu naujai iskepta mamyte . ir turiu suneli gimusi sausio 30 . noreciau istot i jusu gretas. ar priimsit?

25. Mar 2014, 20:05

Ai nieko, normaliai, koseja, snargliuojas ir tiek 😀

25. Mar 2014, 19:30

Oho kaip fainiai, kad taip visur dalyvauja 😀 saunuole 😀

25. Mar 2014, 16:23

Padare kraujo tyrima, tai viskas gerai, sake toliau gydytis arbatikem 😀 turetume issikapstyt 😀

1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 1126