Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

06. Feb 2013, 21:03

😃 😃 😃

06. Feb 2013, 20:43

nu bet kaip pasimeciau, nu blyn galvoju visai atsilipkusi 😃 o paskui tik atsipeikejau 😃 dbr tegul nesirodo, o tai sakysiu jau gavot 😃 nu cia pas mus laiptinej praktiskai kas antram bute su mokyklinio amziaus vaikais, tai susiorganizuoja jie matyt 😃 nu papuoliau kaip reikiant 😃

06. Feb 2013, 20:15

normaliai Ineta 😃 😃 😃 papuolei 😃

06. Feb 2013, 19:49

nu krc.. katik mane apgavo.. vaikai 😃 pz girdziu bar bar bar i duiris, nu kas cia dbr galvoju, atidarau, o ten trys berniukai, gal kokie 5-6 klasej, su kaukem, kad uzdainuos "mes zydukai lietuvos, norim...." nu krc, pasimeciau, pz galvoju nei ka pasiruosus, kaip cia tos uzgavenes, nulekiu i bariuka, gerai galvoju kad vyras sokoladu pritempes, ciupau ir nest, nu jau padaviau duris uzdariau, nu blyn kaip jie cia treciadieni, juk visad antradieniais uzgavenes kazkaip buna.. nu tikrai buciau kazka girdejus, ieinu i intika, akurat, uzgavenes tik kita antradieni 😃 ot apmove 😃 nu negaila man to sokolado, nu bet kad sitaip apmaut.. 😃 daugiau lai neina, nieko nebegaus 😃

06. Feb 2013, 18:49

nu jo jums kitaip 😀 o mums per du kiemus, nei per gatves varyt, nei kamsciai 😃 tai lai zaidzia kad smagu 😀

06. Feb 2013, 18:41

o as stengiuos iki 5 pasiimt, jei ant puse 5 nueinu, mes tik be 10 penkios iseinam, o nuo 5 prasideda kamsciai, ir man su masina sunku issisukti i kaire puse, ilgai stovet tenka, tai stengiuos lig 5 😀 pesciom dbr neinam, nes nemaza atkarpa eiti palei gatve takuciu, o masinos kai vaziuoja slapia gatve, visa purva nesa ant musu.. ir seip, pelkes, takeliai kur buvo nevalyti, tai dbr slidus belenkaip, vakar kokius 3 kartus ciut neapvirtau.. naciort, dar kojas issisukinesiu.. kai atitirps, tada jau piskom varysim 😀

06. Feb 2013, 18:26

ryt sakaiu eisiu pasiimt ant 5h 😀 ka ten po to kol prisikalbini 😀 lai zaidzia taip su vaikais, kad patinka 😀

06. Feb 2013, 18:25

Aleks, netoli nuo cia kur dbr gyvenam 😀 bet jau gaunas Siauliu raj, ne Siauliai, nors girdejau kalbu, kad zada prijungt prie Siauliu 😀 ot Milduks duoda bajeriu 😃 del gyvuniuko, tai cia as noriu katino 😃 vyras gal nelabai, bet as jau ir del veisles beveik tikra 😃 nu grazumo negaliu 😃 bet jei dbr isigysim ir jei reiks pvz pas uosvius apsistot, tai jie niekada patys namie gyvuno neturejus, o jei dar mes atsiviolktume su katuku, nu norec pamatyt ju mina 😃 😃 😃

06. Feb 2013, 18:16

ne nu dabar dar idomiau, piesia milda kruva zmogeliuku ir visi ant kaktos turi, kaip ji sako "puopa", reiks ryt pasiaiskint kas snd darzely buvo su prarakta kakta..

06. Feb 2013, 17:43

tai ir as zinau kad nesveik, ale pro kepyklele bulkuciu nepareinu 😃 dar siltas suvarau.. o cia dar baisiau!! silta bulkute isvis peilis skrandziui, bet KAIP skanuuuuu... 😀 Laura, tai cia kaip mums.. milda irgi nenori eit namo 😃 nors ir vaiku nedaug, 4 vaikiukai ir seimininkutes sunus snd buvo 😀 pora metu vyresnis vaikiukas 😀 ai sakiau pala kad musu seimininkute dvyniu laukias? bliamba jau 7 men tuoj bus, o zinokit pilvas nu tikrai nepasakyciau kad dvyniai, ir seip tokia aktyvi 😀 dar pasnekejom, tai sake pietu milda miega kaip silkine! sako atsigula nuo 12 pati pirma uzmiega ir sako 3 val zadint reikia, o dbr sako kai mazai vaiku, neissibudina, tai sake vakar miegojo iki puse 4 😃 ir dar sake milda apsimeta kad valgyt nemoka, nu kas cia per dyvai tai nesuprantu.. sako kai pasakom kad taigi moki, tada jau valgo.. nu ot fantazyrka 😃 ai dar sakau, o normaliai suvalgo? nes sakau jinai man namie sako kad jai nieks valgyt neduoda tik kitiems vaikams 😃 seimininkute juoktis pradejo, sako valgo, nei ragint nereik 😃 vnz 😀 o del gyvuniuko, tai aisku pagal situacija, ir nuo gyvio priklauso, tarkim dideli suni as jau bute nenoreciau laikyt.. tik name.. va toki kaip musu tai bepigu 😃 bet as kiek zinau tai jus apie katina mastot 😀

06. Feb 2013, 17:41

Laura o tai kur norit nama statyt? Ten kur ir gyvenate?😉

06. Feb 2013, 17:32

nu ka jus manot, maniske namo nenorejo 😃 sakau einam, sako as dar cia pazaisiu su vaikais 😃 nu zodziu 😃 tai siaip ne taip susitarem 😀 is dalies smagu, kai taip 😀 reiskias jai ten gerai 😀 smagu, kad vaiku yra 😀 as vis dazniau apie gyvuniuka pagalvoju, bet bus viskas aisku kai su namu spresis reikalai 😀 nes kai parduosim buta, neaisku kur busim kol nama isirengsim, tai su gyvuniuku kazkur glaustis ne visi juos megsta. perkant gyvuna reik gerai apsvarstyt 😀 taigi dar pora meteliu teks jauciu palaukt 😀 gal ir gerai, gal atpigs nors ciut ko noriu 😃 o del bulkos, bulka yra bulka mano akim 😃 aisku ner lb sveika, ai valgau 😀 needu vien batona, bet pusryciams, buna viena sumustiaka su duona pasidarau, kita su batonu 😀

06. Feb 2013, 17:19

sveikutes mamytes..niekaip negaliu jums parasyt.ryte atsikeliau dawaj indus plaut nes pilna kriaukle,tada galwa isplowiau.tada su maze i lauka,cia pas mociute uzejom-kaip tik eit namo tai maže as noriu cia pabut.grizom apie 15h namo davai kept mesyte.tetukas musu dar namie.

06. Feb 2013, 17:08

nu mes jau namie 😀 as ant puse 5 irgi nueinu 😀 ale merga pareiske kad namo nenori.. sako i parduotuve noriu 😃 nu ka, tai pakeliui namo uzsukom i parde, prisirinko aisku kinderiu.. dar kinder pingui.. vnz 10 lt ner 😃 jo jo, skrudinta duona yra sveikiau, juk dziuveselis! ar bent vienas gydytojas patars tau batona valgyt kai sus skrandziu problemos, lieps atsisakyt, o ziek kai skrandis sustreikuoja ka valgom? dziuveselius 😀 imeciau darbiukus, ale atrase klinetes kad galima viesint, nieks nesupras 😀

06. Feb 2013, 16:20

nu reiks jau eit pas mane 😀 sakau snd specialiai veliau ateisiu, nes kai ateinu ji ten tiek uzsiemus zaidimais su vaikais, nors aisku dziaugias kai pamato mane, bet sakau jei sekas zaist lai zaidzia 😃 pastoviai po 4 truputis prisistatau dbr ant puses 5 nueisiu 😀

06. Feb 2013, 16:18

nu gerai skrudinta bulka 😃 skrudinta bulka sveikiau nei neskrudinta? mes turim skrudintuve, bet ji jau pavargus nebeuzsifiksuoja, turi uzspaudus laikyt kol paskrunda del to retai ir betraukiu is spinteles 😀 o gal reiks issitraukt? 😃 uzsimaniau ir as 😀 labai grazus darbiukai Ineta 😉

06. Feb 2013, 16:05

😀

06. Feb 2013, 16:05

oij nu tikrai jei 700 lt, tai naciort.. nors as kai paskaiciuoju kiek ant preziku iseina! tai nors skradziai zeme.. brangus malonumas krc 😃 o bulka as valgau, nu sumustiaka koki kartais, ar karstu sumustiniu, as mesos su bulka nevalgau jau du metus, o snd vat sumasciau, bet ten skrebutis, ne bulka 😀 nu jis toks traskus, kaip dziuveselis 😀 sako batona valgyt ir seip nesveik.. ziek uzsieni zmones pastoviai i tuos skrudintuvus kisa.. reiks ir man isigyt, dbr tai ant keptuves 😃 ikeliu kelis dar darbiukus, kuriu dar negaliu viesinti fb 😀

06. Feb 2013, 15:47

nu skaniai tu cia, bet kiek prisimenu bulkos nevalgai tu... tai kaip cia? nereik cia nuteikinet 😉 neatkris po viena, tik neleiskk Rasvyda vienam kambari but vyrui su vaikais. is vis i koki kita kambari geriausia vyra izoliuot ir lb daznai vedint kambari 😉 atskiri bliudai, viskas atskira. bet del viso pirkto lai nueina vyras pas gyd, kad nebutu kas prie plauciu. o del spirales. na kai baigsiu kontraceptines si men eisiu pas gine ir tada ides 😀 atkalbejo nuo mirenos (spirale su hormonais) sako jei jus norit tik ant kokiu 3metu sako neapsimoka 700lt sumokejus traukt, nes mirena 5metam. sako jos geros, kurias ji turi ir kaina su idejimu gaunas 200lt. dar padoriai 😀 ta spirale lyg varine, pasidabruota ar kokia. na svarbiausia, kad tiktu 😀

06. Feb 2013, 15:39

Nu va, atkris po viena dbr tau Rasvyda.. virusas vaiksto.. ka Laura tau gine papasakojo del spirales? O as vistienyte issikepiau grietinelej, salotikiu pasidariau, duonyte pasiskrudinau 😀 nu einu dar kapucino pasidarysiu ir neuzilgo reiks eit mildos pasimt..

06. Feb 2013, 15:32

nu ir du suneliai brangieji, sakau gal kuris is ju. viskas aisku 😉 sveikatos vyrui Rasvyda 😉

06. Feb 2013, 14:22

tai, kad daugiau nei pries pusantros sav sirgau 😀 ir nepripaisykit man nestumu, bo vakar pas gine buvau ir tikrai nesu nescia 😃 nzn sakau gal, kad pradejau gert vitaminus sitaip apetitas padidejo 😀 nu va Rasvyda, tik tu man paaiskink, kuris is tavo brangiuju susirgo dbr?

06. Feb 2013, 14:10

super besmegenis Rasvyda 😉 as issilyginau, pavalgiau 😀 nzn kas yra antra diena burna neuzsidaro 😃 vis ziaumoju ir ziaumoju... ir galo ner 😃 nu blyn 😃 ka Ineta, ten jau taip skaniai valgei?

06. Feb 2013, 13:42

aha maciau 😀 as pietus skaniai pasitaisiau, lapnoju 😀

06. Feb 2013, 11:33

reiks ir man kokia diena prasilygint.. nu kai dabar iskalbti isdzius 😀 as skalbtis uzdejau rubus, susitvarkiau namus, dbr biski prisedau prie modelino, pabaigt viena reikia, ir galvoju pietus pasidaryt reiks kazka 😀 zadejau maudytis, bet parase kad kliente viena atvarys pakabuko pasiimt, po piet, tai kur cia belysiu, as kai megstu ilgai gulet, tai man valandos neuztenka nei per kur 😃 rytoj issimaudysiu 😀

06. Feb 2013, 10:56

Sveikatytes Pauliukui 😉 as lyginuos, kazkada kai zadejau neissilyginau tai dbr ohoho koks kalnas 😃

06. Feb 2013, 09:47

nu tai as tada neisiu skaityt.. o tai gules ant sirdies paskui menesi laiko.. noriai milda eina i darziuka 😀 gal ryte kazkiek kaprizu buna, nes keltis reikia, o nori pagulinet, bet cia iki kol einam per duris lauk 😀 grupej nusirengiam ir patenkinta nulekia 😀 Sveikatytes Pauliukui 😉

06. Feb 2013, 09:43

o kaip temp Rasvyda? nebekilo? as blyn blyn kiek sakiau nebeskaitysiu straipsniu apie sergancius vaikus.. tai ne reik cekaunai zosei. nuo ryto jau apsiblioviau... ir kaip reik Dievuliui padekot, kad kaip bebutu musu maziukai sveiki. slogos, kosuliai, gripai nei vienas to neisvengem, bet jhis prasirgo ir pasveiko o kitiems... cia skaiciau straipsni pagrindiniam puslapi apie Domanta.. jetus jetus, kiek vaikiukui ir kiek mamytei reik istvert... ☹

06. Feb 2013, 09:19

o kaip Mildutei sekas darziuke?

06. Feb 2013, 09:15

as ir galvoju gal issimaudzius 😃 bet tyngiu ziauriai 😃 jo, lb noriai 😀 snd nurengineju ja darziuka, o ji as noriu eit zaist ( nu tipo tu cia greiciau) 😃 nuleke, net nepastebejau 😃 su aukletoja uzsisnekejau 😀 snd dar koncertas darziuke, darzelio gimtadienis tai is vis bus ispudziu pilna 😀 ir tik nzn del to noro. ar cia pramuse jau vaika, ar kad aukletoja ta jauna... na ziuresim kai sena ta pagrindine grys kaip bus 😀