Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

15. Feb 2011, 13:32

galiu savo augintini paskolinti😀

15. Feb 2011, 13:31

Visada pasiruošus pabalsuoti 😃

15. Feb 2011, 13:30

damos o jus komiksuose nedalyvausit? faina temele dabar..as turbut vel dalyvausiu.nesuprantu kas man uzejo noriu laimieti 😃 😃 siap tai augintinio neturiu,bet kazka sugalvosiu jaigu paviks tai ka as mastau tai bus luksus..nu jaigu ka tai vel prasysiu jusu balsiuku 😃

O mūsų su Rasvyda vyrai šauliai o mes jaučiai,tai pas mus pagal tuos tipo choroskopus viskas 👍.Įdomu kaip Rasvydai aukcijonas

tai jau tikrai Egle, bet as prisipazistu kad savo maziuke labiau ziurejau negu ji.... 😀 dabar kai tik nebereik tiek demesio Gustei skirti, tai ir su vyru viskas daug daug geriau 😀

15. Feb 2011, 13:28

tai gerai kad klauso o būna tokių kurie neklauso,aš tai negaliu pasakyt ko vyrui į akis tai rašau sms ir 👍aišku kad nereik galvot kad va pas mus blogai geriau pagalvot tuoj praeis ir bus ok.Osam o tavo vyrui buvo užėjęs pavydo priepuolis,adaptavosi vargšiukas😃

Aleksandra aš taip pat jautis pagal horoskopa o vyras vėžys ( viskas pas jį atvirkščiai) 😀.

tikrai kad tie horoskopai ne visada viska nulemia, nes maniskis skorpijonas, bet kazkoks 'netikras', jam nebudingi skorpijoniski bruozai, jis toks prie ramesniu 😀 o as kaip tik biski karstakose 😀

15. Feb 2011, 13:27

aha ...kantrybes ir dar karta kantrybes.amen

15. Feb 2011, 13:26

Kristina tavo vyras buvo įpratęs kad visas tavo demesys jam o čia atsirado maža konkurentė 😀 čia daugumai vyrų taip buna , ir manyškis sūnui labai pavydėjo, vis kartojo kad sūnų aš labiau myliu nei jį😃

15. Feb 2011, 13:25

Aleksandra mano tėtis kai gimė dukra sakė kad va dabar prasidėjo tikras šeimos gyvenimas ir išbandymas,nes vaikus augint šeimai sunkus išbandymas.Man dar pasisekė kad jis anksti per naktį pradėjo miegot,tai nors taip pailsiu,o ką sakyt jums kai reik dar n kartų keltis

15. Feb 2011, 13:24

nu zinokit mes kartu su vyru labai senai tai mum jau vadinami roziniu akiniu ner, nes jau koki 10metu kartu, o vede 6metai, ir tikrai tikejausi kai gims maze musu santykai busw tiesiog tobuli, o pasirode viskas priesingai, kai gime Guste buvo gerai gal kokius 2-3men, o po to prasidejo, jis del visko nepatenkintas, viskas jam blogai, pykciai, su maze nebuna, grizta ir pas kaimynus varo, bet.....viskas kaip kokia stebuklinga lazdele perbrauke, viskas praejo, darbar gyvenam
trise labai laimingai, viskuom dalinames, ir su maze buna ir valgytr kartais padaro, pas kaimynus nebeina, viskas fantastiskai gerai, bet turejom viska iveikt, daug kalbejom ieskojom kaip issprest, kalbejom kas jam netinka, rasemes net 'lukesciu sarasa', labai geras dalykas 😃

15. Feb 2011, 13:22

Birutėle aš taip pat savo maža dantei dar trynu mėsyte su daržovėm ir sriubas truputi su šaukštu patrinu. Aleksandra svarbiausia sau neisikalbėti, kad čia triju metu krizė, visose šeimose būna ir ramių ir triukšmingų dienų ir dar labai nedau esate kartu absigludinsit kampus kaip sakoma ir viskas bus gerai. Mes su vyru kartu jau 9 metai, patykėk dar ir dabar karts nuo karto sisikabinam kaip reikalas, bet kai audra praeina abu pasijuokiam iš savo charakterio įpatumų 😀

15. Feb 2011, 13:22

Mergelės gana užsispyrę žmonės

15. Feb 2011, 13:21

Aha ir tuo labiau kai žinai kad už kampo tikrai nelaukia princas ant balto žirgo ,nes visi jie vienodi su savo norais taip kaip ir mes😃Aš sakiau savajam sakau turėk daugiau kantrybės nes sakau man stogas pradėjo važiuot,sakau gal bus lengviau kai atšils,bet ir jo nervai negeležiniai

15. Feb 2011, 13:19

as jautis o vyras liutas..musu zodiakai vapse netinka vienas kitam ech..bet noresi juk kad viskas butu gerai.grazu.bet bet....

15. Feb 2011, 13:16

tai is tikruju issikirti lengviausia o va kaip islaykyti seima ir nepaluzti,palaikyti vienas kita ir pereiti visas bedas kartu tai cia jau moklsas viso gyvenimo😀

15. Feb 2011, 13:15

maniskis irgi su oi kokiu sunkiu charakteriu,bet ir as nesventa,mano zodiakas-skorpionas,o vyro-mergele,tai atrodo turetu vyro charakteris but svelnus,bet nieko panasuas😀pas mus irgi sakyciau yra santykiu krize,bet gal kaip nors iveiksim😀

15. Feb 2011, 13:13

ir žinokit gal tiesa kad rožiniai akiniai būna 3metus o paskui viską pamatai.Aišku tu neprapulsi,bet žinok ir vieną tiesą kad šeimą išardyt labai lengva.Va prieš kokius 10 metų viską tą perėjus ir puikiai žinau

15. Feb 2011, 13:13

alergija alergija alergija..STOP STOP STOP jai ane ..😀

15. Feb 2011, 13:10

nezinau tikiet ar ne,bet sako kad treti santuokos metai buna sunkus..pas mus dabar katastrofa☹ zinot kodel, as dabar nenusileidziu😀 uzkniso zinot tylet..nebijau as likti viena su vaiku.turiu rankas.kojas,nebijau darbo..o jis be musu prapuls.sunku vyras turi charakteri,galvojau kaip atsiras maze pasikeis jisai bet nevelnio.

15. Feb 2011, 13:09

oi kaip jums sunku mums tik pradžioj buvo paberdavo nuo sviestuko o paskui priprato ir dabar viskas 👍tik jau vakare nelabai valgo varškytės atsibodo sūneliui,ir nž kuo pakeist.Ai ar duodat sriubų kokių skystų,nes aš tai vis dar trinu daržoves su mėsa

15. Feb 2011, 13:08

net vynas ar alus priklauso kaip alergija keliantis veiksniai...o as dabar kai tik per pietus maitinu tai vakare isgeriu taurele 😀

15. Feb 2011, 13:03

o del alergijos, tai mum nieko kartais nei kremu nei vaistu nereikia, tik as nevalgau to baltyminio maisto, ir savaime Gustei viskas praeina, bet kad negaliu taip norisi kartais tai sokoladini saldaini suvalgyt, tai nors 1 mandarina, va vakar visa deze vyras rafaelo parnese, tai dabar imu viena po kito, jauciu reik stabdyt nes vel mazei ne kas bus ☹

15. Feb 2011, 13:01

ooo ne kas jum birute tada, mum ir senai 1 karta taip buvo kai labai daug remontu darem, nuo statybinio grunto papuole i kanalizacija ir uzsikiso, tai kvietem avarine labai greit patvarke 😀

15. Feb 2011, 13:01

nu gal ten ir mažiau tik pažiūrėjau kad pirmi skaičiai vienodi ir viskas.Nieko ten tik susikirtom žodžiais o jis mane taip išsilepinęs kad beveik visad man nusileidžia,o dabar gavosi ne pagal mano dūdelę tai va,bet ryte išeidamas atėjo į lovą ir pabuąčiavo tai kaip ir viskas reiškia ok.

15. Feb 2011, 12:57

tai Aleksandra tu dabar maziau gavai nes uz antrus metus jau moka tik 75 procentus

15. Feb 2011, 12:56

Nu žinok Vigilija ir aš dar gavau kai ir visad nž kodėl.O mano šiandien atsikėlė su sausu pampersu tai iš kart ant puodo nors priešinosi bet padarė o va pamiegojo biskį ir pamiršau pasodint.Mano mama sakao kad tokio amžiaus vaikas kai nori naktį sysių tai subunda jau,ta prasme pradeda muistytis,bet man atrodo kad dar ne.Blyn pas kaimynus užsikimšo kanalizacija,tai ir pas mus smarvė negaliu nei užeit į vonią,ir jie nelabai gal turi pinigų tai tėtis sakė kvies avarinę po darbo.Negaliu nei tvarkytis nei indų plaut nes viskas į viršų kyla fe,kad pripasakojau kokia bėda pas mus.O Joris su sese šoka ta pasileido GAGos dainas tai tik varo

15. Feb 2011, 12:55

tai taip Egle buvau pamirsus kad gi gimimo datos tai skiriasi😀

15. Feb 2011, 12:55

matai mums dermatologas hormoniniu neskiria,nes jis pats sako tokiam mazam vaikui hormoniniu vaistu negalima jis kazkokiu kitokiu israso,tai as zinau kad nuo maisto bet vistiek dabar nepaligsiu gi taip reik pagydyti odele savaime tos demeles neisnyks be vaistuku,tai dabar panaudosiu kol praeis,nu ir dabar sesiu ant dietos,o as maitinti dar nenustosiu tai teks pakoreguoti maista