Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

17. Feb 2011, 19:35

Aš po antro gimdymo jaučiausi blogiau. Po pirmo gimdymo net nuskausminamųjų nereikėjo, o po antro ėjau prašyti kad duotų ko nors skausmui apmalšinti😀

17. Feb 2011, 19:29

na bet greit viskas užsimiršta tuo labiau kad antras kartas sako lengvesnis.Joris gimė 3val,o 7val ėjau į toletą.Aš tik po Kornelijos drebėjau,o po Jorio nž niekas man nesidarė.O mano sesei atvirkščiai po antro sakė tegu diedai gimdo😃

17. Feb 2011, 19:20

kiek mamoms iskesti reikia, bet svarbiausia pasiryzimas 😀

17. Feb 2011, 19:13

Man cezarius darė dėl vaikučių nes abiem virkštelė buvo aplink kaklą stipriai apsisukus, taip užspausdavo per sąrėmius kad net vaikelių širdies tonusas sumažėdavo. Ineta dėl drebėjimo tai kitos šalia nedrebėjo, bet viena tai stipriai visą kūną apsidraskė. O vaikelius abu maitinau pati, Ediliją matinau reanimacijos palatoje. O kai tik pervežė į paprasta palatą tai pati ir prižiurėjau taip pat per skausmus susirietus....

17. Feb 2011, 19:05

Egle, bet man morfijaus neleido, o drebejau kaip epuses lapas 😀 ir gydytoja sake kad po gimdymo taip buna 😀 nors leido man ant galo skatinamuosius, tai nezinau nuo ko cia tiksliai 😀

17. Feb 2011, 19:04

Laura tas drebulys tai visoms po gimdymo 😃 man nese adijalus sesutes, nes kalatojaus kaip reikiant 😃 mano viena drauge viska dare kad tik cezaris, baisiai bijojo gimdyt pati, niekas neperkalbejo, buvo vaikas kojom i apacia, sako cezaris, bet paskutini menesi apsiverte, tai mokejo pinigus kad tik cezaris, bet po to su ja nekalbejau, kazi nesigaili.. nu kitoms normaliai, as tai nezinau, jei iseina tik naturaliai.. pati be jokiu vaistu gimdziau, ir kirpo, ir po gimdymo ten man buvo nekas, norejo man narkoze duot ir valyt, nu zodziu irgi buvo visko, bet manau cezaris man butu buves baisesnis 😃 vien pagalvojus baisu, kad pjauna pilva.. brr.. 😃 aisku jei nera kitos iseities, tada darai viska kad tik vaikuciui geriau 😀 o beto, po operacijos kazi ten kaip su tais maitinimais krutimi ir visa kita, nes as tai ta pati vakara (ryte 7 pagimdziau) keliausi is lovos, ejau pamperso keist, nes vyras vienas bijojo 😃 dbr prisimenu tai baisu, ksuasmas begalinis, bet reiks iskentesiu ir antrasyk 😀

17. Feb 2011, 18:59

Man tas pats Laura buvo po pirmos operacijos drebėjau baisiausiai, seselės antklodes neša kloja aš joms sakau kad man nešalta, vėliau atėjo tokia pagyvenus seselė sako tu labai giliai įkvėpk kelis kartus ir drebulys praeis ir iš tikrųjų praėjo kai įkvėpiau. Paskui išsiaiškinau kad per operacija leidžia morfijų , o drebulys jo šalutinis reiškinys.

17. Feb 2011, 18:53

na kitos bijo tu saremiu skausmo, bet pjuvis yra pjuvis.

17. Feb 2011, 18:53

eina sau Egle. matai tikrai kaip buna... siaubas. as tik po opercijos reanimacijoj baisia drebejau, net lova judeja. tiek siupulys toks buvo. ir atrodo klausia ar tau salta, sakau ne, o drebu kaip nzn kas... bet per pora valandu praejo 😀

17. Feb 2011, 18:52

nu blyn siaubas,gerai kai pati pagimdai,nors aišku irgi nugaros skausmai stiprūs,o va kitos galvoja kad natūralus gimdymas sunkiau,nž gal kaip kam

17. Feb 2011, 18:49

Apie kosmo diską ir aš galvoju, gal gimtadieniui reiks užsisakyt😀

17. Feb 2011, 18:48

Pjuviai tai gerai sugijo, man antra karta pjovė per pirmo pjūvio vieta. Tikiuosi suprantamai parašiau😀. bet po antro cezario dabar užeina labai stiprus nugaros skaumai būna dienų kad vos ne vos iš lovos išlipu. Tai kai po traumu tojkie dalykai išlenda aš jau ne kartą girdėjau. o man per abi cezario operacijas pasireiškė alerginė reakcija antibiotikams, tai net reanimuoti mane reikėjo. visa gyvenimą geriau bele kokius antibiotikus ir nieko nebudavo o čia vat išlindo per operaciją.

17. Feb 2011, 18:46

jojo. ir neaisku nes nugara gerai paskauda. ypac ryte. dormeo reik pirkt 😃 istikruju rimtai galvoju apie kosmo diska. ta kur ties juosmeniu nugaroj

17. Feb 2011, 18:40

nu vat tau ir atrodo niekas o kaip viskas išlenda po kurio laiko

17. Feb 2011, 18:39

nu man Egle is po to cezario buvo ne kas.. kita mamyte pas vaika varinejo sau ta pati vakara.. o as negalejau, man vyras atsikelt padejo, nes pati niekaip neistengiau ir gerai, kad laike, nes tik acistojus kaip kas kad per kojas butu daves... tai kaip bus su antru nzn... juolab ta pacia vieta pjaus... ui net nupurto... o kaip tau Egle pjuvis gijo?

17. Feb 2011, 18:35

as Ineta turiu stuburo trauma. kazkada vaikystej na daugiau paauglystej kazkur 13 metu stipriai subinkauli uzsigavau.. baisiai skaudejo nei normaliai sedet negalejau, nei pareit, nieko. bet po kokios savaites praejo po truputi. tai kazkaip ir uzsimirso... ir va per nestuma ta trauma apie save primine... kartais taip klubus skaudedavo, nei paeit nieko... savo gyd pasakiau, na sako db jau paziuret nieko nebegalim.. gimdymas parodys kas ir kaip ar sako po to issitirsi. nes nestumo metu nei rengeno nieko negalima. todel ir emiaus savo gyd, kad zinojo mano bedas 😀 tai atejo laikas gimdyt, saremiai vis intensyvesni per 10h atsidare 8cm o vaiko galvute niekaip neisistate. ir vaiksciojau ir stovejau ir klupejau, niekaip. ir per cezario operacija gyd pamate kame reikalas. po to pasake, kad virs to vadinamo subinkaulio yra linkis ir del to vaikas i gimdymo takus neisistate... todel ir sake, kad tas pats butu ir su kitu, todel tik planinis cezaris

17. Feb 2011, 18:21

Mes tai dovanu gavome vežimėli dideli, o vasara kai ruošėmės važiuoti į pajūrį nusipirkom skėtuką , tai nuo tada atkrito vargas į ketvirtą aukštą vežimą nešioti. Man Laura taip cezario operacijos darytos su abiem, po pirmos operacijos jaučiausi geriau nei po antros.

17. Feb 2011, 18:11

Rasvyda ne mums iki šiol nepriklausė tos bet kokios lengvatos,va dabar kai sumažins tai gal tada.Mes savo didelį vežimuką atidavėm kai Joriui buvo gal 5,5 kaime tokiai vienišai mamai,tai rudenį padėjo sesei nusikast bulves

17. Feb 2011, 17:48

ai tai Laura tau cezaris buvo? o kodel sakai kad ir vel cezaris bus?

17. Feb 2011, 17:03

o va po tiek laiko tas vezimas toks jauciu pasenes jau bus 😃 tai ir galvojau parduot, bet bala nemate 😀 niekam nereik prireiks mums 😃

17. Feb 2011, 17:02

ne nebrangiai, kad ne stebukla ir pirkau 😀 mokejom su viskuom 600 na 3 daliu.. tai prasiau keturiu, nes 9 menesiai tevaziuotas.. bet niekam nereikalingas na ir lenkiskas, bet siaip minkstas patogus vaziuot 😀 tik va su ta sedima dalim 😃 gal manosios dupce per maza.. ka as zinau 😃 tik mes jau planuojam gal po kokiu mazdaug 3 metuku na gal dvieju ne aksciau 😀 zinau, kad vel cezaris laukia,t ai staigiai antra kart pjaut nelabai gerai.. pjuvis yra pjuvis. ir nestumas ne stebuklas buvo.. ai noriu dukryte i darza isleist, pati kur padirbt ir tada jau antro 😀

17. Feb 2011, 16:56

ai o as laura zinok su tokia pat mintim laikau vezima 😀 ir dbr paziurejau, ai geras yra, jei duos sklepa ten tai tikrai dar kito nepirksiu 😀 i masina telpa, sklepe laikysiu, nereiks tampyt, galiu laikyt 😀 senai maze su vezimu bevaziavo, vis pesciom einam i laukuti, tai dbr pakrutinau, tuoj pripuole, isodinau, kad patenkinta, pavezinau po kambarius 😃 dziaugsmas vaikui 😃

17. Feb 2011, 16:55

Laura, tai gal labai brangiai parduot nori? 😃 😃 😃nors pastebejau tai vos ne visi perka naujus vezimus, visi kas aplink dabar laukias ar nesenai pagimde tai pirko naujus vezimelius, nezinau nei vieno kas butu pirke deveta.. o dar sakom krize 😃

17. Feb 2011, 16:27

as kiek dejau savo vezima tai vienas vyras tik paskambino ir tai is kauno 😃 kur as jam siusiu i kaina 3 daliu griozda... tai taip pas usovius db ir stovi 😀 bus antram kada... 😀

17. Feb 2011, 16:26

oi beje rasvyda valioooooo 😃 smagu, kad jus paleidzia 😉

17. Feb 2011, 16:23

Aleks, o mes uz visa komplekta mokejom netoli 2000lt... parduot gaila butu uz puse kainos..

17. Feb 2011, 16:23

oi mamukai, skaityk ir skaityk paklodes 😃 nu prirasiusios 😃 mes tai su maze ir lauke pabuvom ir jau pamiegojus.. kol miegojo drauge pasisveciavo 😀 o po to nespeju skaityt 😃 del vezimuku. pradziai pirkom, kad ratai geri butu na ta sunku tanka 😃 lenkiska bet 3 daliu nu zodziu atrode neblogas, kol name gyvenom ir kol mazoji nesedejo normaliai 😀 o kai pradejo sedet ziuriu , kad labai nepatogiai sedi, nes taj dupcytei ten vietos jauciu trinukus susodint galedavai ir gaudavos atlosas labai toli, tai visa perlinkus sededavo.. sakau nieko nebus reik pirkt koki sketuka juolab, kad i buta kraustemes, tai norejau kuo plengvesnio ir kad vietos daug neuzimtu... ir kazkoki lenkiska turim italy designe easy go 😃 kazkas tokio... nu nepalyginsi aisku kur padangos pripuciamos ir sito, bet kai reikia i antra auksta uzvilkt tai dziaugiuos 😀 ir sedi vaikas jame normaliai 😀

17. Feb 2011, 16:22

mes x-landeri turim, seip sunkus kaip velnias irgi.. bet matyt patogus, nes sedi tai man ramiai jinai 😀 net prisegt nereikia 😀 o cia liftas yra, tai niekur tampyt nereikia, ten tai bus 3 su puse aukstas, tai nezinau kaip cia ji man tampyt reikes.. seip geras, ratai kad ir dideli, bet priekiniai sukinejas, patogu manevruot, stabilus.. nu bet vat tas nesiojimas tai nezinau.. nu bus matyt, neteks tik ir man ant vasaros pirkt koki irgi lengva sketuko tipo.. o parduot nelabai sito noriu, nes ir lopsys ir kedute ant vieno remo eina, iki puses metu tai pasaka, o kadangi mastom apie antra leliu tai pirkt nauja vel butu nesamone.. oij suku galva kaip cia geriau..

17. Feb 2011, 16:22

i skelbiu.lt idejau ir uz savaites atvaziavo zmones ir nupirko😀 bet kaip sakoma is klaidu zmogus mokosi.mes ji pirkom uz 560atrodo o pardavem uz 300..ir pagalvojus kiek mes ji naudojom.pora menesiu tik.jaigu dabar pirkciau tai lengvesni ziureciau😃

17. Feb 2011, 16:18

nu siemet as galvoju jau turbut pavasari nebeprireiks vezimuko, jeigu eisim i lauka tai peskom arba paimsiu jai ta didele masina ant kurios pasistumt pati gali 😃