Planuoju vaiko kambaryje užuolaidas pakeisti roletais. Kur būtų galima rasti pigiau ir geriau, ką rekomenduotumėt? Ar lengvai jie valomi? Teko girdėti, kad priplojus uodą ar museles, paskui labai sunku išplauti audinį. Taip pat girdėjau gandų, kad jie greitai išblunka, ar tiesa?
Planuoju pirkti iš čia: http://www.domuslumina.lt/lt/products/roletai/foto-roletai/
Kokie atsiliepimai apie Domus lumina? Gal pirkot ir turit gerų arba blogų atsiliepimų ar skundų? Būčiau dėkinga už patarimus.
Aš irgi skaičiau supermamų forumą. Ten apie daug ką parašyta. Manau, kad jeigu roletai nenublunka ir gerai atspindi šviesą, tai viskas ok būna 😀 o apie domus lumina yra daug skundų tad akivaizdu, kad kokybė irgi nėra pati geriausia
Tema buvo apie tai, kad reikia patarimų apie roletus. Akivaizdu, kad iš domus lumina pikrti neapsimoka. Bent aš taip galvoju. Supermamų forume yra diskusija, kur parašyta, kad nė velnio tie roletai nesulaiko saulės. Ta prasme, kad vėsiau nuo to kambaryje nelabai pasidaro :/
Oj ne ne. Vadovai tai tikrai moka su kompu elgtis. Gi įdėjau prieš tai nuorodas kur labai daug juokingų komentarų. Plika akimi matosi, kad firmos darbuotojai rašė patys apie savo firmą. Imituoja gerus atsiliepimus.
Tai gal domus luminai ant atsiliepimų visiškai dzin. Gal ten tokie vadovai kur kompiuterio įsijungt nemoka. Gi žinai visko būna. Jeigu yra tikimybė, kad kiniškas prekes parduoda kaip už geras, tai kam tada tas įmonės prestižas. Čia gi perpardavinėjimo biznis gaunasi :/
Reikės tikrai pasidomėti kas yra domus lumina konkurentai, nes kaip suprantu ši firma irgi nemaža. Tačiau per savo gyvavimo laikotarpį sugebėjo labai labai labai daug neigiamų atsiliepimų susilaukti.
Olessia, aš patarčiau į senukus nukeliauti pasižiūrėti, paskambinti didiesiems gamintojams roletų, gal jie visai gerą pasiūlymą pateiks. Šiaip tai kuo didesnė firma, tuo geresnės sąlygos. Jeigu rinkoje laikosi dešimtmečiais, tai reiškias, kad vartotojai vertina jų kokybę 😀
Kad iš domus lumina nepirksiu tai čia faktas. Paieškosiu alternatyvų. Gal ten viskas ir gerai, bet kai tiek abejonių iš buvusių klientų tai labai nesiori pačiai tapti tokiu eksperimentiniu triušiu.😤
Aš manau, kad jeigu kokybiškus nusipirksi, tai ir tarnaus ir vargo neturėsi. O jeigu visgi užtaikysi ant tokios firmos kaip domus lumina, tuomet visko gali būti. Gali likti ir nusivylusi 😀
O kaip galvoji, kurie roletai geresni – paprasti ar fotoroletai? Kuriuos ta prasme lengviau prižiūrėti ir kurie ilgiau tarnauja?
Kai dabar tokie laikai ir kai Rusija siautėja pašonėje, tai norėčiau, kad Lietuvos verslininkai būtų atsakingesni ir mokėtų viską kas priklauso į biudžetą. Juk tie pinigai gali būti panaudojami ir kariuomenei stiprinti 😀
Aš esu nukentėjusi net keletą kartų nuo visokių įmonių. Pavyzdžiui kai langus statė tai buvo blogai išmatavę, kai virtuvės komplektą gamino ir blogai išmatavo. Tai žinok tikrai žinau kaip būna su tom prekėm kurias reikia išmatuoti. Jeigu kokybė prekių prasta, tai kažkaip reikia firmai išsilaikyti, tai nemažai firmų Lietuvoje vis dar yra šešėlyje.
Uojezau, skundailt.lt svetainėj net keturi puslapiai neigiamų atsiliepimų apie domus lumina. Kaip apie kokį bankrutavusį banką delfyje būna tūkstančiai komantarų, taip ir čia žiūriu „populiarumu“ domus lumina nenusileidžia 😃
Štai dar kokš komentarą radau vienos klientės: „Nėra net ką ir sakyti.Žodžiu ilgai laukus dar palauk,o gal ir visai nesulauksi. Gruodžio 8 dieną užsakymą priėmė namuose, avansą paėmė, jokio dokumento nepaliko ir atia. Jau 14 dienų nei skambučio,nei roleto .Matyt padovanojau kažkam 200 litų kalėdoms. Na pati kalta,kad nepareikalavau dokumento. Tiek to. Bet visiems patariu neturėti jokių reikalų su šita firma“. Tai gal pas juos ir su popieriais ne viskas tvarkoj. Nes va štai pavyzdžiui čia tikriausiai buvęs darbuotojas rašo, kad vokelinė sistema gali būti įsitvirtinusi (http://rekvizitai.vz.lt/imone/domus_lumina/atsiliepimai/)👎
Tai kokie tada apie juos gali būti atsiliepimai. Matyt labai geras užsakymas buvo, kad tik jau po pagaminimo pranešė, kad visgi gerbiamas kliente jūs šįkart prašovėte. O paskui tokios įmonės sako sugrįžkite dar, mum klientas vos ne dievas :/
Net nežinau. Aš tikrai ne žaliuzių ekspertė. Kai kreipiuosi kur nors tai tikiuosi, kad man nereikės sukti galvos ar roletai vitrininiams langams ar ne. Juk kaip buvo rašyta, vienai klientei domus lumina tik jau po užsakymo padarymo tranešė, kad tos žaliuzės neskirtos vitrininiams langams.😪
O kokie jų artimiausi konkurentai? Kažkaip apie kitas firmas tokių neigiamų atsiliepimų nėra tiek daug 😀
Aš irgi susidariau tokį vaizdą, kad su domus lumina paslaugom yra šiokia tokia loterija / rizika kur rezultatai tik du – arba gauni kokybišką prekę arba ne. Gerai įvardijai – va bank.
Jei apie domus lumina sklinda tokie atsiliepimai, kad jų roletai nekokybiški, tai tada ir aš iš jų nepirksiu. Visgi roletai kainuoja nemažai, o tokią sumą išleisti va bank tai gaila ir būtų apmaudu jeigu mums nepasisektų būti tais sėkmingais klientais, kurie gavo kokybišką prekę
Domus lumina su skundais ir atsiliepimais tikriausiai nelabai pagąsdinsi, o ką atrašys į klausimą tai aš ir dabar galiu iš anksto prognozuoti.
Nenusipirkus, nepabandžius nesužinosi. Parašyk klausimą domus lumina ir parašys jie tau tiesa ar ne. Aišku juokauju, nes turbūt ten tiesa tik viena yra. Man irgi įdomu kokia jų medžiagų kokybė :/
Na apie tai nežinom, tai negalim spręsti, bet internetine pilna pavyzdžių. Bet va kažin kaip čia su jų roletų kokybe. Man įdomu ar čia tiesa, kad jie ima ir taip lengvai išblunka, o pavalius su skuduriuku jau reikia juos mesti tiesiai į šiukšlyną.
Klientas visada teisus iki tol, kol sumoka pinigus. Paskaičius atsiliepimus apie domus lumina kyla abejonių ar pas juos klientas visada teisus 😀
Na jeigu ištrins šį forumą, tai bent jau žinosim kieno čia darbas. Bet normalios įmonės taip neturėtų elgtis, nes kur dingo tas žymusis visų taip akcentuojamas šūkis, kad klientas visada teisus? Ką?👎
Manau, kad daug pinigų turinčios firmos susimoka tinklalapių administratoriams, kad ištrintų neigiamą informaciją apie juos 😀
Oj dar žinok ne visas čia nuorodas apie domus lumina pateikiau, paieškojus internete rastum dar daugiau jų nesiskaitymo su klientais pavyzdžių. Kaip sakant čia tik ledkalnio viršūnė.
Belieka tik pagirti už tokį gyvenimo būdą ir uolumą. Visgi aš atsižvelgiu į kainą, beje ir į charlie picą vaikštau, nes ten pica tikrai pigiausia. Kitur paprasčiausiai permoku :/
tikrai pasidomiu. Nežinau kaip kituose miestuose, bet manau kad vilniečiams svarbu ne tik kaina, bet ir socialinis atsakingumas ir aptarnavimo kokybė. Kaip pavyzdžiui aš neinu į charlie picą nes ten aptarnavimo ir maisto kokybė minimali, taip ir dabar nepirksiu domus lumina, nes matau, kad man su šia firma nepakeliui.
Taip, dabar matosi, kad nueita lengviausiu keliu. Matau, kad olessiavln prieš pirkdama tikrai gerai pasidomi įmone ir atsiliepimais apie ją. Panašu, kad apie domus lumina iškrapštei viską kas yra internete 😀
Tokioms įmonėms kaip domus lumina atsiliepimai tikriausiai nelabai rūpi. Nors jų puslapyje galima rašyti juos va čia http://www.domuslumina.lt/lt/atsiliepimai/ bet gaila, kad negalima paskaityti ką kiti parašė. Jeigu būtų sąžiningi ir publikuotų viešai ką žmonės jiems rašo, tai dėčiau pliusą. Nereikia bijoti usidurti su sunkumai.😕
Pažiūrėjau google apie domus lumina. Kiek blogų atsiliepimų, o dar įsivaizduokit kiek jų ištrinta. Kol neužsiraus ant gero kliento kur visoms institucijoms pasiskųs, tol ir toliau makles darys ir žmones apgaudinės :/