labukas,tiuriu bedike mano mažajai spali 4d bus 1men. Tai ja ir pati maitinu ir misinuka duodu nan1,tai šend ji man riecia kojas zyzia uzmiega suwerkia ,vel miega sukau pilva laikrodzio rudykle bet nepadeda,tustinosi geltonai ir ne kietai ?bet ji steni ir kojas riecia.
Mamuk, čia homeopatinės žvakutės nuo skausmo, o ne nuo kakojimo, tik tiesiog ji taip sureaguoja.
Mums numeris vienas buvo vysniukas 😀)
Probiotikai ir gerai
Silbijana maziau kaisiok tu maziukui i sikniuka zvakutes o tai pripras ,ir paskui bus su kakojimu problemu.
Mes jau sveriam 4600 g. 😀 O maniškei po paros laiko naudojimo tuos probiotikus galiu pasakyti, kad vistiek šiek tiek paraižo pilvuką ir vis maždaug į povakarę, tai sukišu dalį viburkol žvakutės nuo skausmo. O tas gefilus skaitosi vaistukas ar irgi probiotikas? Man sakė, kad colinox tas pats kas šitas, kur naudoja mano mergytė, vadinasi BioGaia. Praeita naktis jau mums buvo gera 😀
užjauciau.na mudwi dar nebuwome pas daktare užsiregistruosim pirmadieni,tai kiek db sveriate?bendrai.manajai padeda tas gefilus jokiu raizimu,gerai kakoja miega gerai.pilvo neputena.
Be reikalo pasakiau, kad viskas susitvarkė, nes praeita naktis tikras košmaras buvo, mažiukė net klykė nuo pilvuko raižymo, sab simplex visiškai nepadėjo. Užmigo tik 2 val. pas mus lovoj man krūtį apsižiojus, 4 val. perkėliau į lovytę, nusikankinus mano mažiukė per naktį ☹ Šiandien buvom pas gyd., tai sakė nusipirkti viburkol žvakučių, jos nuo skausmo, tik kad mažiukė iškakojo tą žvakutę, o ir daviau tik trečdalį, vėliau jau spėjo ištirpti. Dar vaistinėj pasiūlė probiotikų, jie brangoki 5 ml. 35 lt. kažkur, tik 5 lašiukai per dieną, bet vistiek sudavus skaudėjo, gal laiko reikia ... Ačiū už sveikinimus 😀 Tavo mažiukę taip taip su mėnesiuku 😀 Aukit stiprios 😀 O mano mažė priaugus 1300 g., ūgio net 6 cm. 😃 Manoji kartais aktyvi būna ir kelias val., vis pažinda ir atsibunda, jos rekordas gal kokios nemiego net 8 val. Maniškė jau išlaiko barškutį, jei nuotaikoj būna jį pačiupti 😃 Vis dažniau bando garsu juoktis 😀
man taipat viskas susitwarke,beje tawo mažyle su 1menesiuku sweikinu,manoji jau atsibuda apie walanda žiuri zaidzia jau bando pajimt žaisla ,kai kutenu tai jau juokiasi lb faina.
Kas per daug, viskas dažniausiai kenkia, o mano mažiukei kažkaip jau susitvarkė žarnynas ir ji lengviau tuštinas, nežinau kas ten jai buvo užėję, bet svarbu, kad jau viskas ok. Kol kas naudojam sab simplex ir lyg jau mažiau jai pučia, bet gal padėjo ir mano sutvarkyta mityba. Oi nežinau, svarbu, kad tik geriau 😀
na žinau su tarmometru bet daznai negalima nes vaikas ipras ir bus sunku be pagalbos nusikakoti man su pirmu taip buwo.na tas gefilus taipat daug kas naudoja tai sake lb geras,aisku nuo vaiko organizmo priklauso
Aš vakar perskaičiau, kad padeda vaikučiams, kai suteptą aliejuku termometro galiuką įkiši į išangę ir pasituština, aš išbandžiau ir tikrai dar nespėjus ištraukti pasituštino mažoji, o vėliau dar porakart, tik jau net nereikėjo termometro kišti, tai net palengvėjo, tik va išmatos nekietos. Ačiū už info, reiks išbandyt kitus lašiukus.
Man tetis is Rusijos nupirko Baby Calm lasiuku.Jie 100% naturalus.Bet dar kol kas neisbandziau,nors vaistininke labai gyre juos.
man tie lašiukai taipat nepadeda nusipirkau Gefilus-5lašiukai per diena,i lašini i piena,as klp pirkau daktare liepe tai lb geras sutvarko žarnyna,dujas panaikina,ir sunaikina blogas bakteris, 39.35lt ,as buwau isnaudojus tai vakar vaziawau nusipirkti,o klizmutciu yra pirkti "microlax" ikisi i isange ta pipete ir paspaudi isbega jis,uzdedi pamperi ir issituština,as su pirmu taip dariau,tai db ir mažyliai,duok prieš maisteli virinto vandens biski.manoji irgi retciau tuštinas bet sake taip turi buti.mano šianakt gerai miegojo o preita nakti nuo 3h nakties verke raitesi tai jai raiže pilvuka,misinuko kito nepirkau tariaus su daktare vaistinike kad jai keisiu wistiek viduriukai kieties kol pripras,as vakar is tos nežinios nevalgiau visa diena bijojau ir pienas trukineja,tai wakar arbatos riesutu nusipirkau wel sukeltu ,drauge liepe kvynu arbata su pienu gerti tai padeda .
Manoji tuštinasi, bet rečiau nei anksčiau, vis riečia kojytes, eina dujos, bet nesuprasi ar ten jai sunku išsituštinti ar kas, nors išmatos tai skystokos, tai gal tik pilvuką pučia. Nepadeda ir tas sab simplex, kaip tikėjausi, jog bus geresnis nei espumizanas. Reiks bandyt pirktis colinox. Šiaip eigoje vaikelis pradeda tuštinis rečiau, tai gal ir maniškei tas pats. Tik va kad lašiukai nepadeda, tai man visai nepatinka, o duodu jų jau vos ne kiekvieną maitinimą. O kaip tas klizmutes daryti? Gal ir juokingas klausimas, bet aš tikrai nemoku ☹ Mes pas gyd. eisim ketvirtadienį.
na taip silvijana visos mamos tokios,mana sese liepe i 20ml isspaustu morku 3 lasus ilasinti kad pralaisvintu viduriukus,dariau klizmute jai tai issikakojo bet jauciu nevisiškai,sulasinau nuo pilvo pūtimo lašiuku,na mum spalio pradzioje pas daktare reiks paklausti ka daryti,db vel kol mišinuka atitaikysiu bus vargu,as pirmajam sunui nuo 2men wiriau klejukus tai viskas puikiai buvo.
Tai jau kaime tikrai nelengva gyventi ir kai dar vienas angeliukas yra. Aš irgi košes valgau, dar duoną su sūriu prie košių. Aš irgi labai pergyvenu, jei tik kas ne taip mano mažiuke. Šiandien ji gan sunkiai iškakoja, tai man jau begalinis nerimas. Manau, visos mamos tokios.
nu man nera silpna,jauciu nuovargi,bet kai kaime gyvenam tai darbu yra,o ir mano sunui reik demesio kad sesei nepavydetu,vyrui walgyt taisyt t.t bet jug toks seimyninis gyvenimas,atrodo miego noriu nueinu i lova miegas dinksta,maista valgau koses grudines,vistiena virta,nieko kepto rukyto nevalgau,reiks man ta mišynuka hipp nusipirkti,send mažajai viduriukai uzketeje buvo,tai vel panikoje esu,o is to pergyvenimo pienas mazeja,esu lb jauti,na bet manau kikviena mama dil vaiko pergyvena... Pirma auginau jokiu bedu nebuwo,o db bijau kad yra neisnesiota bijau ka duoti t.t send puse dienos verkiau tiesiog nebezinau kaip vaikui padeti
Stebukliuke, o tau nesilpna, jei tiek mažai valgai? Aš nuo šiandien vėl pradėjau labai rinktis maistą, nes mažiukei tikrai rimtai pučia pilvuką, net iškakot negali, tai nežinau kas čia kaltas, bet gali būti, kad ir mano maistas ☹ Tik bėda, kad nuo tokio mano maisto rinkimosi man būna silpna, nėra jėgų, krenta svoris, aišku, dingsta apetitas. Aš geriu pregnacare maitinančioms papildus, jei brangoki, nepilnai mėnesiui kainuoja apie 70 lt., bet gal jau pirksiu pigesnius, kai damaitinu mišinėliu. Aš jau rašiau, kad pradėjau duoti mažiukei lašiukus sab simplex, tai nieko man jie neypatingi, toks jausmas, kad tas pats kas espumizanas. Kažkaip duoti kiekvieną maitinimą tų lašiukų nesinori, o gal taip reikia? O šiaip nuo mišinukų irgi gali pūsti, maniškei taip buvo, kai tik ligoninėj užvalgė mišinuko, bet nuo Hipp lyg ir nieko nebuvo ir toliau jį geriam. Pankolio arbata gal ir gerai, aš ją geriu jau kokios beveik 3 sav., bet pučia mažiukei pilvuką nors tu ką ... žiūrėsim kaip bus, kai sutvarkysiu mitybą vėl.
pati mamyte tegul geria dazniau pankolio arbatos,o lelytei tegul pabando COLINOXS lasiukus,nors jie nera is pigiuju,o espumizanas yra patys silpniausi,bent man gyd sake
o gal nuo misinuko nan1 pucia jai bet seniau tai nieko nebuvo
as per diena viena karta pawalgau nera apetito,wiska be druskos walgau,nusipirkau elvit vitaminu,gal žinote kokiu geru vaistu nuo pilvo putimo?espumizan L man pirmajam vaikui nepadejo,tai nemanau kad ir mazylei pades,as naudojau gefil tai lyggeriau buvo
Aš pradžioj grįžus iš ligoninės labai rinkau maistą, bet kai po geros savaitės laiko jau kojas vos vilkau, o svoris kasdien po 1 kg. nukrisdavo, tai nejuokinga tapo ir pradėjau valgyt normaliai, bet va kelios dienos pastebėjau, kad mažiukei vis labiau pučia pilvuką, tai net nežinau ar taip turi būti, ar nuo mano valgomo maisto. Reiks bandyt vėl labai žiūrėtis, nes gaila mažiukės, kai šitaip skauda ☹
ir buna kad nuo maisto ir ne nevisada zinosi pucia beveik visiems as tai labai nerinkau maisto maitindama ir mazai pusdavo cia jau nezinosi nuo ko tiksliai
Bet ar gali būti, kad valgai tą patį ir vienąkart pučia, kitąkart ne? Man ir gyd., ir vaistinėj sakė, kad nieko naujo pilvuko pūtimas iki 4 mėn. ir dažnai tai priklauso ne nuo maisto, nors neneigiu, kad gali būti ir nuo jo.
sweikute, gali buti kad kazka ne to suvalgiai ir pilvuka truputi raizo
Stebukliuke, tavo mažiukei tiesiog pučia pilvuką ir čia nepadės pilvuko masažas, nors kartais padeda. Manoji mažiukė irgi turi šią bėduke, kaip ir visi vaikučiai iki 3-4 mėn. Mes jau ligoninėj pradėjom naudoti "espumisan" lašiukus. Šiandien baigėm buteliuką, nes paskutiniu metu jai vis dažniau pučia, tai nupirkau "sab simplex". Šiuos lašiukus rekomendavo čia, Mamyčių klube, ne viena mamytė ir šiaip bent jau kaina jų daugmaž vienoda. Espumisan mums padėjo, bet gal sakau šitie geresni, tai bus matyti, nes dar tik neseniai sugirdžiau 😀 Tavo mažiukės išmatos normalios, kaip ir mano mažiukės 😀
labukas,tiuriu bedike mano mažajai spali 4d bus 1men. Tai ja ir pati maitinu ir misinuka duodu nan1,tai šend ji man riecia kojas zyzia uzmiega suwerkia ,vel miega sukau pilva laikrodzio rudykle bet nepadeda,tustinosi geltonai ir ne kietai ?bet ji steni ir kojas riecia.