pokalbiai su pilveliu.. :)

08. Sep, 02:13

Sveikos mamytes ir dar tik besiruosiancios jomis tapti :) as laukiuosi pirmojo stebuklioko,mums 19sav.Noreciau jusu paklausti nuo kiek laiko laiko pradejote kalbeti su vaikeliu?apie ka kalbate?kaip vaikutis reguoja kai su juo kalbate?

10. Sep 2009, 22:22

mazylio zurnale rase kad 16 savaiciu lialis jau girdi tai galima su juo sneketis😀 labai patiko kad siame zurnale rase kaip kiekviena savaite pasikeicia musu angeleliai iki pat gimdymo 😀

10. Sep 2009, 12:49

😀 vien tik mamos balsas nuraminti gali vaikely,nes daugiausia ji girdi,o jei dar lopsine tai isvis 😀

10. Sep 2009, 11:58

as viena lopsine pastovei dainuodavau,vyras sakydavo:ko ta pacia pastovei dainuoji😀o kai gime mazutis as jam iskarto uzdainavau ir jis labai greitai nurimo,va tada vyrui ir sakau:matai kam as ja dainavau.Jis buvo labai nustebes 😀

09. Sep 2009, 20:36

arba zinot kai per tuos kalnelius vaziuodavom kur prie mokyklu buna tokie tai mano mama sakydavo nu laikykis anukeli 😀

09. Sep 2009, 19:04

mano vyras ir kartais prieina sako: nu pukuociuk ka veiki? ko nesneki nieko? 😀 taj man labai juokinga atrodo😃

09. Sep 2009, 15:12

o mano vyras vis ausi uzdejes ant pilvelio klausosi ir kiekviena karta nustemba ir pasakoja kad labai daug visko girdi 😃

09. Sep 2009, 12:43

nezinau man kazkaip nekeista man patinka daug kalbuos su juo kai varuoju aisku is sono zmones pagalvoja kad man negera bet man nelabai rupi svetimu zmoniu nuomone ,jai labai susinervinu del kazko visada jo atsiprasau aisku ir kai spardosi pazaidziu paglostau pilveli o kartu ir leliu ,as jauciuosi gerai tai darydama ir manau kad tai svarbiausia😀

09. Sep 2009, 11:55

mano vyras ir du gaidelius dainuodavo 😀 smagu buvo

09. Sep 2009, 08:11

na ma kaip ir indrex kazkaip dar labai keista kalbeti,nezinau ka pasakyti, bet po truputi pratinuosi 😀

08. Sep 2009, 20:35

kalbejau ir as su savo leliukunepamenu tikslei nuo kada bet atrodo kai pajutau jo pirma spyri...kaip pasakyt ka kalbedavau daug apie ka bet zinoma tik grazius dalykus..beto sakoma kad jei kalbi su mazyliu kai jis dar pilvuke anksciau prades kalbeti,na nezianu ar cia tiesa,bet mes jau1.6mjau susikalbam daug ka kalba aiskiai...

08. Sep 2009, 19:03

as taj kazkaip keistaj jauciuos kai sneku taj nelabai to praktikuoju😀 tik kaj spardosi vis pabaksnoju i ta vieta taj jis atgal spiria taj tikriausiai jaucia kad su juo zaidziu😃

08. Sep 2009, 18:43

Labulis, ir as labai anksti pradejau snekint. weliau kai pradejau pirkt waikeliui daiktelius, klausdawau ar patinka?... 😀 kwaila, bet miela.... 😘

08. Sep 2009, 17:19

o mano lelius labiau reaguoja i prisilietima negu snekinima.bet gal veliau ir i balsa atkreips demesi 😀

08. Sep 2009, 14:48

Sveikute ,man 23 savaites bet as ganetinai anksti pradejau kalbet su savo lelium o dabar kai jis juda tai isvis smagu labai jo laukiu ir manau kad jis jaucia kai ji snekinu ir kad begalo jo laukiu ir myliu😀

08. Sep 2009, 14:13

Sveikos mamytes ir dar tik besiruosiancios jomis tapti 😀 as laukiuosi pirmojo stebuklioko,mums 19sav.Noreciau jusu paklausti nuo kiek laiko laiko pradejote kalbeti su vaikeliu?apie ka kalbate?kaip vaikutis reguoja kai su juo kalbate?

1 2 →