Sveikos mamytes ir dar tik besiruosiancios jomis tapti :) as laukiuosi pirmojo stebuklioko,mums 19sav.Noreciau jusu paklausti nuo kiek laiko laiko pradejote kalbeti su vaikeliu?apie ka kalbate?kaip vaikutis reguoja kai su juo kalbate?
Sveikos mamytes ir dar tik besiruosiancios jomis tapti :) as laukiuosi pirmojo stebuklioko,mums 19sav.Noreciau jusu paklausti nuo kiek laiko laiko pradejote kalbeti su vaikeliu?apie ka kalbate?kaip vaikutis reguoja kai su juo kalbate?
Jau kurį laiką seku šį tinklaraštį ir šiandien jaučiau, kad turiu pasidalyti savo istorija, nes taip pat buvau auka. Po to, kai buvau su juo septynerius metus, jis išsiskyrė su manimi, padariau viską, kad jį susigrąžintum, bet viskas buvo veltui, aš jo labai norėjau dėl meilės, kurią jam turiu, maldavau jo su visais, Pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau problemą savo motinai ir ji siūlo, kad aš verčiau susisiekčiau su rašyba, vadinama Drigbinovia, kuri padėtų man ištarti rašybą, kad tai sugrąžintų, bet aš niekada netikėjau rašyba, neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik išbandyti tą patį burtą, ir jis pasakė aš daugiau nesijaudinu, kad viskas bus gerai, kad mano buvęs vyras grįš, jis antrą dieną stebėtinai išleido burtą mano vardu, buvo apie 16:00. Mano buvęs paskambino man, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, buvo gailisi dėl visko, kas nutiko, kad jis norėjo manęs atgal, kad jis mane taip mylėjo. Aš buvau tokia laiminga, kad tai naudinga man, todėl vėl pradėjome gyventi laimingai. Nuo to laiko pažadėjau, kad visi, kuriuos pažįstu, turi santykių problemų, aš tokiam asmeniui padėsiu nurodydamas vienintelį tikrąjį ir galingą burtininką, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir skiriasi nuo visų, kurie netikri. Visiems, kuriems čia reikia pagalbos, jo el. Paštas: doctorigbinovia93@gmail.com galite paskambinti „whatsapp“ per jo mobiliojo telefono numerį +2348144480786, kad gautumėte geriausią rezultatą visiems ar jūsų problemai ......
as laukiuosi dukrytes vardas mano Agne, miegu geraij kol neuzsinorim i vc va tada kaij ilgaij isguli sunkoka atsikelt o seijp per visa nestuma kad butu nemiga buvo tik dvi naktys, tik mano mazoji megsta pamiegot uz mane ilgiau pastaruoju metu 😛
aciu gandroaplankyta😀gal galima butu varda suzinoti bus maloniau bendrauti.ir beje ko lauki ?ar duoda mazylis naktimis miegoti?maniskis tai miega kartu su manim as atsikeliu ir jis atsilelia,as miegu ir jis miega
raselekryl nepergyvenk nei truputuko, man savaites begyje gimdyt jauciuosi puikiai darau viska pati visi labai stebisi pilvukas mano irgi ne kosminio dydzio, o kai vakar is neturejimo ka veikti plintusus deti pradejau tai visi labai nustebe buvo tik ne mano vyras zinoma jis priprates kad man nestumas tikrai ne liga
sveikos visos su pilveliais.as laukiuosi jau 8men.tik turiu kelis klausimus.ar jums buvo taip kad 8 men pati viska gali padaryti ir batus uzsiristi ir i vonia ilipt pas mane nedidelis pilvas tai galvoju ar tai normalu?daktarai sako kad viskas gerai
Agnyte1, o kiek jums laiko jau?
Na jums smagu,mano vyras tai retai kada ranka ant pilwo uzdeda.Jei as pati nepaimsiu jo rankos neuzdesiu,tai jis pats to nepadarys.o kad kalbetu tai ne karto.as viena su savo mazyliu bendrauju.
O mums dar tik 8 savaitės, bet jau abu glostom mūsų stebukliuką, kalbinam jį 😀
mano vyras vakarais zaidzia su maziuku,as atsigulu ant sono mazylis pradeda spardytis o vyras ji kutiena,o kas juokingiausia kad mazyliui tie kutienimai patinka ir pats kisa kojeles😀
mano vyras tai kiekviena diena kalbasi su mergyte prieina prie pylvuko prideda ausyte ir klausosi😃....kartais jai staigei nusisuku tai net supiksta kad neleidziu bendrauti su mergyte😃....kiekviena diena jai jau diemesio tai buna pakankamai😃
na mums jau 30savaiciu tai as stengiuosi kalbeti su savo suneliu😀 nors keistai jauciuosi😀
tai lb smagu pakalbeti su savo pilvuku su angeliuku kiris tavyje gyvena😀....as visa diena galiu kalbetis su pylvuku😀...tik kad ant nakties tada mano mergycka neduoda miegoti ...spardosi vajiej😀....o tetis tai nuo pylvuko nenueina net😀 jam lb idomu visalaika😀...kalbasi su vaikeliu😀...saunuolis😀
skaitant net pavydziu jum visom, kad jusu vyrai dziaugiasi ir kalba su pilveliais, o as va tik viena galiu pasidziaugti savo auganciu pilvuku... ☹
oi, kaip dziaugias maniskis, kad pagaliau gali sneket ir glostyt mano pilvuka 👍 parvaziavo vidurnakti, pavalgem, pakalbejom pora valandu, o atsigulus (buvo tikrai pavarges, nes nemiegojo 1.5 paros) dar gal puse val. gloste ir kalbejo musu pilvinukui 😃 labai fainas jausmas 😀 👍
Mano antra puselė labai liūdi, kad negali matyti kiekvieno priaugto gramo ir po milimetrą didėjančio pilvuko 😀 Taip pat labai laukia kol grįš bent keliom dienom ir galės pasidžiaugti 😀
maniskis nekantrauja, kada gris is uzsienio ir gales glostyt ir kalbint pilvuka 😀
na kazkaip mano vyras stebi visus judesiukus irdar liepia mane labiau spardyti 😀 kristinakretinga nepergyvenk, kiekvienas vyras skirtingai reaguoja, pavizdziui mainiskis dziaugiasi musu stebukleliu bet kai paklausiu ar noretu ta pajusti ka as jauciu jis atkerta, kad isprotetu jei nuolat koks kirminiukas pilvelija rangytusi 😀 tai tik vel parodo kad mes esam moterys stipresnes uz vyrus 😃
Mano stebuklėliui 16savaitėliu pilvelyje, ir aš jau kalbu, gal net nuo 15.. Tiesiog kai guliu ilsiuosi pakalbinu, paglostau, paklausiu kaip sekasi 😀 Vakarais palinkiu labos nakties, ryte pasisveikinu 😀 O kai tetukas parašo kad ka nors perduociau mažyliu, visada pasakau kad tėtukas jo pasiilgo (mat jis dabar tooli nuo mūsų).. Žodžiu randu ką pasakyt 😀 Ir man tai patinka 😀 Kai pasidaro liūdna, prisimenu kad esu ne viena ir pasiguodžiu pilveliui 😀
Kristina - pabandyk po truputi pratint, juk tai ir jo vaikelis 😀 Leisk pajust kai vaikutis spiria, tik žinoma neversk, bandyk tokį varinatą - garsiai stebėkis koks judrus mažylis, džiaukis jo judesiukais, gal tada ir jam pasidarys smalsu 😀
smagu,kad jusu vyrai snekasi su pilveliu,o maniskis vis dar negali atsitoketi,kad pas mane pilvelyje yra musu mazylis,ir labai bijo mazylio judesius pajusti ☹,kartais kai uzsimirses o gal ir ne(manau gal bando pratintis) 😉uzdeda ranka ant pilvuko ir mazylius jam spyri gera duoda tai greit atsoka 😀)).
mes jau i 7menesiuka esam ilipe o baime nedingsta vyrui,gal galite patarti kaip galeciau vyrui baimes isvaryt?
as tai pat pasiilgusi savo pilvuko daznai kalbedavau su savo suneliu
laurora liudziu del pilvo 😀 kad jo nebera , o ne todel kad leliukas jau yra 😀 smagu ir leliuka tureti 😀 i ji ziureti 😀 myluoti,supuoti. bet taip pasiilgstu savo pilviuko 😀
savanyte, ko cia liudet? juk po gimdymo gyva leliuka galima glostyt, myluot, dainuot jam, o svarbiausia - apkabint ir priglaust 😃 laukiu sio momento labai. net spirgu visa
aš kai dar nebuvau pagimdžius (prieš mėnesį) tai tada atrodė nesąmonė kažkokia šnekėtis su pilvu, bet vėliau įpratau, nes juk vis vien tu žinai, kad kalbiesi ne su pačiu pilvu, o jame esančiu kūdikėliu. aš tai jam paleisdavau muzikos kokios ramios, arba kažką sakydavau, pasakodavau. dar pati lopšines dainuodavau kai naktį miegot neduodavo 😃 ir šiaip buvo visai smagu kalbėtis. o kaip smagu buvo laukti kada gi jis gims, neseniai gimė, prieš mėnesį tai aš tada džiūgavau, kai jis gimė, tai net nualpau pamačius (ir aišku pamaitinus 😀 ) vėliau akių negalėjau atitraukti, nemiegojau visą naktį. mano vaikelis irgi nemiegojo, o į mane žiūrėjo. o vyras tai "nulūžo" iš to pervargimo ir streso ir laimės, ir vos tik grįžom tas dar bandė laikytis, bet netrukus dribo ant lovos ir užmigo saldžiu miegu. aš jo ir nekaltinau, juk pats mane vežiojo, liejo prakaitą ir nervavosi ar viskas gerai, nė sekundės nenurimo 😃 ir aš džiaugiuosi kad turiu tokį vyrą. 😃 😃 😃 😀 mes dabar su vaikeliu dar labiau šnekamės (nors jis ir nekalba, bet šiek tiek suprantu iš jo gestų). 😀
mums 17 sav. kalbuosiu su savo leliuku, is pradziu keista buvo, bet dabar taip lengva ramu pasidaro. Man tik keista kai vyras vakare ar seip diena apkabina ir kalbina leliuka. Dar negaliu priprast kad kazkas yra viduje 😃
as irgi kalbedavau su pilveliu visada, glostydavau 😀 ech tuoj apsizliumbsiu kokia nostalgija 😃DD o siaip dar dainuodavau, ir siaip kokias nors lopsines ar siaip grazias dainas kalsydavau, tai db jam taip patinka. budama nescia labai daznai klausydabau NEO BALADE VAIKAMS, tai isgirdes vaikas ta dainele iskarto ramus. kazkodel 😀 austyte as irgi pagimdziusi pilva glostydavu. net verkiau pora dienu kad nebeturiu neiko pilve, atrodo durna, bet kazkaip taip gavosi 😀 jau laaaaaaaaaaaaabai pasiilgau savo pilvelio 😀
mums 20 savaiciu. kalbuosi gal jau nuo 15 sav. (nesunku juk pakalbint pilvuka kaip kaciuka 😃 ). kai spardosi, tai vis prasau, kad dar karteli pasisveikintu su mamyte 😀
ir lopsiniu ar linksmu vaikisku daineliu padainuoju.
na taip,sutinku del zurnalu.ir netgi informacija tuo poaciu klausimu skiresi skirtinguose zurnaluose,tai net susipainioti galima kuo tiket o kuo ne 😀
as ir vyras daznai kalbedavom... net kai pagimdziauu budavo daznai kad pradedu pilva glostyt, bet prisimenu kad ten nieko neber 😃 taip gaila pasidarydavo 😃
o kas apie tuos zurnalus tai grazu paskaityt bet ten tokiu nesamoniu prirasyta kartais buna... pvz kad vaikas pilve soka isgirdes mzk ir pan. sakau grazu bet proto ribose 😃
man taip pat patiko sis straipnis mazyli 😀 pasiskaitaui vis ir dziaugiuosi kaip greit viskas vyksta 😀