Planinė cezario pjūvio operacija

17. May, 04:41

Sveikos busimos ir esamos mamytes.gal galit pasidalinti savo patirtimi,ka apie tai zinote.tai mano antras nestumas.pirma nestuma taipat dare cezari.bet teko dar pavarkti 14valandziukiu kol nusprende kad nepavyks.dabar su antru gydytoja sako kad bus suplanuotas cezaris.labai ydomu kaip ten ar suplanuoja tiksle data, tada atvaziuoji.prapjauna ir isima:)ar turi uzeiti tie skausmai,saremiai ir tada tik daro ta pjuvi?

20. May 2010, 10:45

sveikos ar daug sansu kad man darys antra cezari pirma irgi dare del neatsidariusio kaklelio.

19. May 2010, 14:00

man buvo nutarta daryti ta diena kai terminas 39savaites turejo buti ir 4dienos 😉

19. May 2010, 12:41

tai gal man jau cia ta data ir yra paskirta.na kaip gimdymo terminas.tai gal ta diena ir darys.bet kaskur skaiciau kad daro kaskaip savaite anksciau pries ta termina gimdymo.

18. May 2010, 07:42

tikrai taip nustatyta data 😀 man turejo ir planine daryti, bet va mazoji nekantravo ir atejo savaite anksciau 😀

17. May 2010, 22:46

Man buvo aisku kad bus planinis CP., nes maniskis neapsisuke. Taciau del tokios datos kaip ir nesitarem. Tiesiog uzejo man skausmai (na buvo beveik 35 sav be keliu dienu), pasisalo tas vadinams gleiviu kamstis, pasiskambinau gyd ir sake vaziuot greiciau i klinikas, ir ta pati vakara, t.y. nakti jau padare CP, kadangi as buvau nevalgius jau ilgokai, jie buciau valgius , gal ir kita diena darytu, dabar jau nesuzinosiu.
Beje man jau buvo vandenys nubege

17. May 2010, 22:26

P.S.planines operacijos deka, gali pasirinkti data, kuria nori, kad mazylis gimtu😀)))mano gydytoja pasake, kad jau galima butu daryti nuo tos ar tos dienos,gal reikia kokios datos...bet kadangi mes tokiu dalyku nesureiksminam, tai ir nesirinkom, o laukem...

17. May 2010, 22:24

galiu pasidalinti savo patirtim, nes turiu 3 vaikucius ir visi vaikuciai atkeliavo cezalio pjuvio deka...ir pirma ir antra karta buvo planines operacijo,taip tada ir buvo, nustatyta buvo diena, atvaziavau ta diena i ligonine, ir jau turiu mergytes...su paskutiniuoju mazuliu,jam dabar 3 menesiai,buvo kiek kitaip, jis urejo buti taip pat planine operacija, bet i pasauli uzsimane kiek anksciau,pries dvi savaites...nubego vandenys, nuvaziavau i ligonine, pagulde, nuveze i operacine ir po valandos jau turiu sunuti...tagi, jaudintis nera ko, nes gali buti ir taip , ir tai...gali nustatyti data,arba gali laukti kol uzeis...

17. May 2010, 16:41

Sveikos busimos ir esamos mamytes.gal galit pasidalinti savo patirtimi,ka apie tai zinote.tai mano antras nestumas.pirma nestuma taipat dare cezari.bet teko dar pavarkti 14valandziukiu kol nusprende kad nepavyks.dabar su antru gydytoja sako kad bus suplanuotas cezaris.labai ydomu kaip ten ar suplanuoja tiksle data, tada atvaziuoji.prapjauna ir isima😀ar turi uzeiti tie skausmai,saremiai ir tada tik daro ta pjuvi?

1 2