Pirmas kartas lovoje

08. May, 03:50

turiu keleta klausimuku norincias mamytes prasau parasykite man el pastas vesfeltaite@gMail.com Tiesiog ieskau tokios mamytes kaip drauges nes neturiu vyresniu draugiu noreciau kai ko paklausineti,o mamos nedrasu klaust buciau labai dekinga parasykit kuri mamyte :(

08. May 2010, 17:44

Rausvuole, viskas tvarkoj, taip ir buna.Visoms panelems skirtingai-buna daug kraujo, buna mazai, buna kad skauda, kitoms visai ne...Pirma karta turi buti kraujo.Svarbiausia kad myletumeisi su mylimu zmogumi, kuriam tu rupi, ir kuris stebetu tavo savijauta, jei skauda-neskubetu, galbut atsitrauktu.Tiesiog pradzioje kunas dar neprates prie intymiu santykiu, dar itampa , nervai daro savo, todel ir skauda😀

08. May 2010, 17:41

ar per trecia karta ir labai skaudes?begs kraujas? labai bijau snd vos nenualpau pamacius save kraujuojancia ☹ padekit prasau

08. May 2010, 17:40

na man 18 metu,o temuke tai imtymi apie pirma kartuka..matote esu issigandus nes per pirma karta labai skaudejo ir buvo mazai kraujo,o va per antra dar labiau skaudejo ir kraujo daug buvo, gal kas negerai su manimi? ar taip ir turi buti?

08. May 2010, 16:58

Drasiau dramblį 😉 mes visada šalia... visos 😀

08. May 2010, 16:17

o kokia tema tie klausymai ir kiek turin but vyresne ? nesuprantu, o kiek tau paciai metu?

08. May 2010, 15:53

tai klausk cia, mūsų daug, tai ir sužinosi daug

08. May 2010, 15:50

turiu keleta klausimuku norincias mamytes prasau parasykite man el pastas vesfeltaite@gMail.com Tiesiog ieskau tokios mamytes kaip drauges nes neturiu vyresniu draugiu noreciau kai ko paklausineti,o mamos nedrasu klaust buciau labai dekinga parasykit kuri mamyte ☹

1 2