turiu keleta klausimuku norincias mamytes prasau parasykite man el pastas vesfeltaite@gMail.com Tiesiog ieskau tokios mamytes kaip drauges nes neturiu vyresniu draugiu noreciau kai ko paklausineti,o mamos nedrasu klaust buciau labai dekinga parasykit kuri mamyte :(
Norejau paklausti….. kiek pamenu,tai orgazma pajusdavau jau budamas 4 metuku..,bet speema pirma karta istrysko bunant 9 metu…. Bet tai skyrtumas buvo kaip diena ir nakti, pries tai spazmuojant pimpiui be spermos ir su sperma…,bet prmus kartus sperma budavo labai tirsta ir tasu…. Net ranka apsitaskydavau o veliau ir dabar tapo skysta…. Kas ne taip?
as pima karta pastojau 16 metiu o antra karta 17 dabar usiauginiau pritopacio dukrite
Kokia tema 😀 Mano pirmas kartas buvo skausmingas,gal net labai, nes net suklykiau 😃 Ir kraujuko buvo tik ta vieninteli karta. O antras kartas pamenu irgi toks biskiuka skausmingas buvo, bet be jokiu kraujuku... Pamenu po pirmo karto eini kur nors ir atrodo kad i tave visi ziuri ir zino ka padarei, bet kai pasikalbejau su draugem tai joms irgi toks jausmas buvo 😃
pirma kart nuejau kai pastojau man tada buvo 17metu ir 11men...Ginekologas malonus zmogus...Pasikalbejom ,apziurejo,pasake ,kad laukuosi...(Turiu siuo metu du vaikus)..Pirmas kartas buvo tada ,kai pastojau,nes taip gavosi,kad su vaiku tevu,draugavome ilgai ,tik tai padarem tada kai buvau tam pasiruosi.Aisku neiskart viskas pavyko,neiskart pastojau,bet skausmas buvo,bet malonumas nueme virsu,o del kraujavimo,tai gal sustapimas bet taip man sutapo,kad is po pirmo karto susirgau menstruacijom...(DVIEM DIENOM ANKSCIAU)...Po to buvo,taip ,kad apsaugos neturejom,nes prezervatyvam pasirodo esu elergiska,tad pastojau..Bet del to nesigailejom,neii tada nei dabar...Galiu patart viena,jei bijai eiti ,tai eik su draugu,jei jis tave myli,tai tikrai pades,ir pinigeliu jei reiks vaistam duos jis,o del mamos,mano mama ne viska ir zino apie mane..Mano vyras daugiau zino apie mane negu mama...
as pirma kart ejau 19 kai pastojau 😃
SVEIKOS, man pamenu is wis kraujo nebuwo ir skaudejo nebaisiai wisiskai , kaip isiwaizdawau , atsimenu mum abiem buwo labai juokinga 😃 ir tikrai ta nieko baisaus 😀)
😀 rausvuole siaip idomu jeigu tu nebuvai neikarto pas ginikologe! 😀 tai is kur zinai??????TAVO ZODZIAI-- turiu tokiu bedu kaip nepilnai issivysciusi gimda☹dar ir todel negaliu tureti nors labai noriu☹ HHmm?
as ir tikiuos kad viskas gerai bus
sveikutės...o man išvis kraujo nebuvo, tik pirmą kartą buvo nemalonu, bet gal dėl didelio įsitempimo...rausvuole, manau viskas bus gerai...o profilaktiškai pasitikrinti tikrai nueik...
o kaip trecia karta?
aš kraujavau pirmus du kartus tai tikrai. Ir po pora dienų.
na nezinau net nu gal ka ir sugalvosiu 😀 asiu jum 😀
manau kad reikia pasikalbeti su mama apie viska,gal ji patars ka,juk ji mama
na su drauge 😉
taip gali ir viena gi 😉 as tai prisimenu mane mama pati uzrase as viena nuejau😀 pasakik mamai kad drauges mama uzrase ja profilaktiniam patikrinimui pas Gin. gal ir man sakik reikia....?! 😉 sakik dar skaiciau zurnale kad reikia tikrintis....😉 arba jei nenori sakit ,tesiog viena nueik kuo greiciau 😉
viena tai as bijau, beto jai israsys vaistu kaip man juos nusipirkt be mamos zinios,nes pinigai tai pas mamyte buna pati neturiu ☹
jei tau 18m tai viena jau gali nueiti
manes niekas ten nesives nes jai paprasyciau mamos tai iskart itarinet pradetu,ir seip ji mano kad as dar su nekaltybe ir pan nei nenumano nk ☹
dar turiu klausima kada tau menesines prasidejo.kiek metu turejai.ir ar skausmingos men,?😀
as po pirmo karto daugiau kaip puse metu i vyriska gimine ziuret net negalejau😀 matai ka daro stresas, gerai cia viena pasake kad svarbu nesinervinti ir atsipalaiduoti
taip 18metu pats laikas.as irgi 1 kart apsilankiau apie 18.(taip bijojau prisimenu😀 ) bet tai butina 😉 sekmes...
nebuvau is vis as dar nei karto 😕
reikia atsipalaiduoti ,o siaip siuliciau apsilankiti ir pas ginnikologe profilaktiniam patikrinimui 😉 kada buvai paskutini kart?
tau pasiseke tada labai
man kraujas bego tik pirma karta
o jai trecia karta taip bus tai gal as nenormali?
Taip, turbut nuo to.Plius tu sakei kad bijai, todel isitempi, neatsipaliduoji, gal pabandykit pradzioje truputi vienas su kitu ne taip greitai prie reikalo eiti.Bet kokiu atveju, nepergyvenk, nieko cia blogo, normalus atvejis.Nusiramink😉
taip saugojames neleidziu be apsaugos. na snd tai susijaudinau gerai lb net taciau vistiek skaudejo ir kraujas bego gal del to kad antra karta viskas?
Draugas turi suprasti tave ir sustoti jeigu tau skauda.Gal pabandykit kazkokiu priemoniu kurios pagerina slidima.Beje, jus tikiuosi saugotes😉?
siandien draugui 3 kartus liepiau nustot nei jis nepasitenkino nei as jauciausi smagei, buvo lb geda, na jis suprato kad skauda bet vistiek nesmagu pries ji buvo ☹ dbr laukem trecio kartuko gal taip nebus daugiau☹ bijau jau dbr ☹