Sveikos mamytes tiek dabar verda visokiu emociju del viso sito skandalo butu ydomu suzinoti jusu nuomone kaip jus elgtumetes tokioje situacijoje . Mano nuomone gal ir nepatiks bet as ji palaikau , jis gina savo vaika taip kaip ismano ir jai musu valstybeje nera institucijos kuri gali padeti tai tokiu dalyku bus dar daugiau . Kaip pavyzdy turiu pazystama kuri dirba prostitute vokietijoje ir vien tik del savo vaiku , ji paaukojo visas vertybes kad jos vaikai galetu gyventi geriau . Jos stiprybe gali ykvepti betka . Nes valstybe visai nesirupina tais kurie yra silpnesni o tik gniuzdo savo mokesciais ir dar kazin kuo .
nu negaliu atsibodo tos temos slykstu ☹
Maniskis dar savo vaiku neturi nu bet jau plysavo cia susinervines , sako neduok dieve kas paliestu Erdvila , Mantvila uzmusciau net negalvojas .
susigadino sau gyvenima ir niekas nuo to nepasikeis,kad ta viena nusove....
kas tiesa tas tiesa,cia netik teiseju,bet ir puse valdzios reiktu issaudyt
sendiena wienas zmogus man sako, jei duotumem zmonems sautuwu ir paleistumem, tai puse LT teiseju ir prokuroru issaudytu, kiek yra wisokiu papirktu ir pan. 😉
as tai uz ta Drasiu!! teisingai pasiilge, kitaip su jais negalima.. tik db laaaabai gaila jo ka savo gyvenima susigadino ☹ ech.. na bet yra kaip yra..
cia kas beko,tokius gyvulius kaip tie pedofilai tik traiskyt kaip kokius kirminus,fui,brudai
Nu jo mano irgi kaip per žinias išgirdo pasakė-visi vyrai taip už savo vaikus turėrų padaryt
o jis gal ne pats ir nusowe?...kas ten dabar zino, gi dar aiskinasi, maniskis tai dar jam ranka paspaustu uz toky poelgi, kaip manau daugelio is cia esanciu wyrai pasielgtu lygiai taippta, bentjau maniskis tai sake padarytu ta paty
nu jo... tokioje situacijoje tevelis pasielge gerai,bet tik varksas dabar ses ilgam jai pats dar gyvas,turi pinigu vyras galejo nusamdyt,kad nusautu,o ne pats kist nagus
Na jeigu ten ištikrūjų taip buvo tai nieko kito ir neliko tik šaudyt ir dar visus į eilę sustačius
as visiskai palaikau teveli ,manau visi tevelei uz savo vaikus kovojia
as irgi sauciau ir net ranka nesutrebetu
turbut jie ir savo vaikus prievartauja,o tie vargsiukai bijo ka ir pasakyt,gi zino,kad niekas nepatikes,nes tevas tokiame poste sedi.ISGAMOS!!!
As sunus auginu bet manau cia net skirtumo nera sunus ar dukte tai musu vaikai , o tokius parazitus tai pakarciau viesai . Tik ydomu kaip tokias pareigas jie uzeme nejaugi jokiu psichologiniu testu nedare nes matyt su psichika visai nedraugavo
mes su vyru taip pat palaikom mergytes teveli,kuris pagaliau nepabugo teisesaugos ir padare savo teisma tokiems isgamoms,vaiku prievartautojams.kraupu ziuret kaip lietuvos teisesauga dirba !mano vyras sako ir tai jam per lengva mirtis buvo,sako as buciau ispradziu pakankines ji,nupjoves organus ir t.t....tokiems parazitams ne vieta sioje zemeje gyvent!o apie tu mergyciu motinas isvis truksta zodziu...joms ir sunu nepatikeciau augint,o ka bekalbet apie vaikus!!!kosmaras kazkoks.negaliu net kalbet sia tema,nes kraujas taip uzverda is pykcio.savo draugams rekomendavau siandien pasijungt ir paziuret sios laidos irasa,nes daug kas nemate.gaila mergyciu labai,pati auginu 2dukreles,baisu ir pagalvot jei kada koks isgama prie ju prisiliestu,turbut paciai ranka nesudrebetu dutet ji
Sveikos mamytes tiek dabar verda visokiu emociju del viso sito skandalo butu ydomu suzinoti jusu nuomone kaip jus elgtumetes tokioje situacijoje .
Mano nuomone gal ir nepatiks bet as ji palaikau , jis gina savo vaika taip kaip ismano ir jai musu valstybeje nera institucijos kuri gali padeti tai tokiu dalyku bus dar daugiau .
Kaip pavyzdy turiu pazystama kuri dirba prostitute vokietijoje ir vien tik del savo vaiku , ji paaukojo visas vertybes kad jos vaikai galetu gyventi geriau . Jos stiprybe gali ykvepti betka . Nes valstybe visai nesirupina tais kurie yra silpnesni o tik gniuzdo savo mokesciais ir dar kazin kuo .