Patarimai statant ir įrenginėjant namą

24. Jun, 12:44

Sveikos mielosios. Atrodo, kad apie namų statybą, būsto įrenginėjimą temų kaip ir nebuvo, todėl labai norėčiau, kad pasidalintumėte savo patirtimi, klaidomis, atradimais statant ir įrenginėjant namą arba butą. Šiuo metu kaip tik statome sau namuką, po kol kas esame blokelių "lipdymo" stadijoje, bet greitu laiku reiks tvarkyti ir namuko vidų. Jau dabar pastebėjome keletą klaidų - per mažas tambūras, per daug langų (gerai, kad tai ištaisoma), mažokas vaikų kambarys (tikiuosi, kad sieną dar galės pastumdyti) ir pan. Kai darėme projektą viskas atrodė idealu... Taigi labai laukčiau jūsų pastebėjimų, jūsų minčių apie tai, ką dabar darytumėte kitaip, kokią apdailą rinktumėtės kambariams, voniai, virtuvei, tambūrui ir t.t.

16. Jan 2015, 14:10

Gal kas dejotes langus ar duris is firmos VisiVisi? Mane labai suintrigavo, noreciau isgirsti atsiliepimu apie langus IGLO 5, nes is vadybininkes pasakojimu, tai labai patiko, ten ir saugumo klausimas issprestas uz ta pacia kaina.

13. Jan 2015, 10:47

o kaip su namo fasado apdaila? Kokią medžiagą geriau rinktis? Tikrą ar imitacinį medį? http://www.domavita.lt/fasado-apdaila.html čia pamačiau visai neblogai atrodančias baltas dailylentes, bet tai labai nepraktiška spalva, greitai nusiteps ir purvai matysis.. valyti tai, nemanau, kad išeis 😃 Taip pat labai atspindės šviesą, gal bus labai šalti namai.. Ką galite patarti, mamos? Vyras liepė man pasiūlyti keletą praktiškų medžiagų pasiūlymų ir tada juos aptarsime su vyriška logika ir nuspręsime galiausiai, ką daryti.

07. Jan 2015, 10:42

Aš tai dabar jei statytčiau namą iš naujo, tai daryčiau mažesniu kambarius, dėčiau mažiau baldų. Taip pat visą buitnę technika pirkčiau internetu. Radau labai fainą internetinę parduotuvę, o kas man labiausiai patinka, tai galima apžiūrėti jų salone. Gal kam pravers nuoroda (http://www.tarnas.lt/). O šiaip tai kaip ir Jūs dėčiau mažiau langų, nes per juos eina šaltis į namus. Dar dažyčiau sienas ne tokiomis ryškiomis spalvomis, nes tai tikrai labai vargina. Gerai, kad mūsų interjero trūkumai dar lwngvai ištaisomi 😀

27. Nov 2014, 13:06

Sveiki gera žinia jums.
Aš gavau mano paskolą su M. Falls. kuri yra labai rimta panele bijojau į
skiriamas laikas, bet šiandien manau, nes tai panele suteikė man ir davė man paskolą
Pelės man ir mano šeimai, suteikiant man 26.000 € paskolą finansuoti vienas iš mano
  projektai toli ir taip pat padėti daugelis mano giminaičių. Yra fake skolintojai, todėl būkite atsargūs.
Taigi jūs ieškote finansavimas būtų
  padidinti savo verslą arba už projektą arba užbaigimo
perkate butą, bet, deja, bankas prašo jūsų risčia sąlygos
Jūs negalite užpildyti daugiau nei jaudintis dėl nieko,
Miss Sault galite pristatyti paskolą svyruoja 5.000-25.000 € 000 € su palūkanų labai
naudingiau 2% .Adresse jei reikia saultingrid @ gmail. com

Sveiki gera žinia jums.
skiriamas laikas, bet šiandien manau, nes tai panele suteikė man ir davė man paskolą
Pelės man ir mano šeimai, suteikiant man 26.000 € paskolą finansuoti vienas iš mano
  projektai toli ir taip pat padėti daugelis mano giminaičių. Yra fake skolintojai, todėl būkite atsargūs.
Miss Sault galite pristatyti paskolą svyruoja 5.000-25.000 € 000 € su palūkanų labai

Sveiki gera žinia jums.

27. Nov 2014, 10:31

O iš kur pirkote kiemo pašvietimui reikalingus šviestuvus? Gal esate išbandžiusios kažką iš tokių (http://www.elmo.lt/lt/54-led-lauko-prozektoriai) ? 😀

30. Oct 2013, 23:59

Svarbiausia namuose įsirengti židinį, jis šildys ir suteiks namams jaukumo. Rekomenduoju kokybiškus ir už protingą kainą: http://pigu.lt/remonto_ir_apdailos_prekes/sildymo_prietaisai/zidiniai

06. Dec 2012, 11:15

Pas namus statančias ar remontais užsiimančias norėjau paklausti, ar teko statybines medžiagas, įrankius pirkti iš e-senukai.lt? Kai anksčiau nereikėjo, tai nelabai žinau, kaip ten su kainom ir pan. - http://www.e-senukai.lt/statyba-remontas/prekes2.htm. Anksčiau esam pirkę buitinę techniką, tai patenkinti esam, pigiau negu PC

05. May 2012, 20:41

Nėra už ką, jei tik kas neaišku, sakyk, juk negaila patarti 😀

05. May 2012, 16:11

silvijana, aciu uz patarimus, pas mus yra nemazai zemes apie sklypa ir noriu ja kazkaip apzeldint tai tai va biski gavau patarimu aciu tau😀

05. May 2012, 08:32

Lauritia, mano vyras užsiima aplinkos apželdinimu ir aš jam padedu šiek tiek, galiu pasakyti, kad internete visko begalė, tik faktas, kad tai kainuoja nemažus pinigus, jei grynai samdyt žmones nuo A iki Z. Dabar madoj natūralumas ir kuo daugiau jo, tas pats liečia ir medelius. Beverčiai medeliai, kurie neaklimatizuoti, patarčiau rinktis iš natūralių augintojų, nors kainos ir lyg didesnės, bet džiugina akį ne šalnios pakąsti augalai, o jų pumpurai. O apie augalų derinimą tai čia daug kalbos ir labai daug kas nuo daug ko priklauso (nuo vietovės, žemės, reljefo (natūralaus, dirbtinio) ir t. t.)

04. May 2012, 20:25

sveikutes, matau dalijatesa savo nuomonem apie namukus, noreciau ir as isitraukti i tai😉 noreciau paklausti gal kuri zinote, kur galeciau rasti nuorodu kaip apzeldinti savo namo aplnika kokious augalus parinkti kad deretu tarpusavyje? labai aciu

10. Jul 2011, 13:34

Aciu😀, tai jau tikrai

10. Jul 2011, 13:28

koks grazus namukas 😉 et nieko nera geriau kaip savas namas 😀, savas kiemas 😀

09. Jul 2011, 22:34

😀

09. Jul 2011, 22:32

Taip atrodo dabar😀

06. Jul 2011, 09:53

Tikrai geras puslapiukas, tik dar reikia iki galo ismokti naudotis 😀 Mes vakar jau persikraustem i pirtele, taigi siandien namukas jau bus griaunamas ir tikiuosi per sia savaite pabaigs ststyti visa pirmaji auksta. Savo mazyle vakar isvezem pas mociute, tai taip tuscia ir tylu dabar... Pirma karta ilgesniam laikui issiskyrem ☹ Yolanda, jusu namukas kaip fainiai atrodo apsnigtas 😀

05. Jul 2011, 14:39

Per ziema stovejo, darbai nevyko😀

05. Jul 2011, 14:35

Sveikutes, mes irgi statomes namuka😀, daug dirba pats vyras si rudeni iki ziemos turetume ieiti gyventi

05. Jul 2011, 11:12

pas mus siandien santechnika vedzioja, tai vakare leksiu paziureti rezultato... I situos reikalus nesikisu, viskuo rupinasi vyras, o va kai prades daryti kambarius-dazyti sienas ir t.t. tai jau bus mano eile pasireiksti 😃

05. Jul 2011, 11:11

oho, tikrai gerulis puslapis (y) gali fantazuot kiek tik nori 😀

04. Jul 2011, 13:33

Radau nebloga puslapiuka http://caparol2.active-online.de/spectrum/en_en/. Gal kam pravers 😉

04. Jul 2011, 12:54

Mamytes turbut atostogauja, kad vel taip ramu paliko 😀 Kaip sekasi isirengineti kambarius? Pas mus darbai gan letai vyksta, nes vyras vis neturi laiko ☹ Naujo namo dar tik puse pastatyta, senasis jau pusiau isardytas, tai gyvenam siukslyne, tuoj pradesiu depresuoti... ☹

30. Jun 2011, 20:20

oj, nebrangi, 25 kg 30 Lt. tai men. kazkur 3-5 Lt.

30. Jun 2011, 12:01

O ta druska brangi? Gal skaiciavot, kiek mazdaug i menesi jums iseina tu filtriuku islaikymas?

30. Jun 2011, 10:06

Aiste- is Klaipeods uzsakinejom, veliau parasysiu firmos pavadinima, nebepamenu. Duoda 10 m. garantija absoliuciai visoms detalems, kai tuo tarpu kitos firmos tik korpusui duoda 5 m., tai ir leme, kad emem butent is tos firmos. Druska reikia dapildyt daznai, na priklausomai, kiek sunaudoji vandens, o tas nugelezinimo filtras pats prasilauna, kazkaip nebepamenu, kada ji keist reikes.

30. Jun 2011, 09:59

Mamytes turbut atostogauja, kad taip ramu cia? 😀 Mes pagaliau gavome langu gamintoju pasiulyma ir labai apsidziaugem, nes visu langu ir laukiniu duru kaina - 12000Lt. Labai gera naujiena, jau prasysim, kad pradetu gaminti visus langus 😀

28. Jun 2011, 14:56

Rimtai taip pigiai? As jau galvojau, kad be kokiu 5000Lt. neapsiseisim. O kas kiek laiko reikia tuos filtrus keisti? Ar yra kazkokia kitokia ju prieziura? Nes turbut jie ne amzini... Kokioje firmoje pirkot?

28. Jun 2011, 14:53

Aiste- pas mus buvo ta beda, susidejom visam namui filtrus. Vyras uzklause gal 20 firmu, atsirinkom superini varianta uz 1680 LT. Nugelezina ir nukalkina. Dabar pamirsau ka reiskia rudys vonioje, wc, nors dar tik 2 men. kaip isideje.

1 2 3 4 5