Tikriausiai visiems tėvams smalsu sužinoti būsimo kūdikio lytį. Tačiau, kol tai bus padaryta ultragarsu, kinų sukurta lentelė –diagrama padės anksčiau atsakyti į klausimą, kas gims: mergaitė ar berniukas? Taip pat, jei artimiausiu metu moteris ruošiasi pastoti ir norėtų suplanuoti būsimo kūdikio lytį, tai patariame susipažinti su kinų prognozėmis. Tai – senovės kinų lentelė – diagrama, aptikta vienuolio – atsiskyrėlio karste, kuris buvo palaidotas Pekino pakraštyje daugiau nei prieš 700 metų. Archeologai ištyrinėję rastą pergamentą, aptiko mėnulio kalendorių, kur galima gana tiksliai nustatyti būsimo kūdikio lytį. Remiantis apklausa, kuri buvo atlikta dar 1999, paaiškėjo, kad jo tikslumas apie 75 proc.
man pirmas atitiko, o db lyg žadėjo mergaitę, tada tp atitinka 😀
man atitiko mergyte😀 reikia dabar ziureti kad berniukas butu😃D
hm...na zejau tai man neatitiko,rode kad mergaite o turime berniuka,bet planuojame antra tai norime mergiates tai zejau kad siemet mum daugiau sansu ant visu men mergaite ant 67proc net,tai vasari visa vientik mergaite rodo tai bandysime da kaip tiki tai ir isipildo,jau taip buvo kaip laukeme berniuko😀)
sveiki,na ir as susmalsausiu😀 24 metai vasaris arba kovas
ir mums atitiko😉berniuka parode😀jeigu tai tikra tiesa, tai bus paranku zinoti kada pastoti, norint mergytes😀)))
atitiko😀
mums atitiko ;-)
mums atitiko 😛
man atitiko 😀 dabar noriu berniuko bet tik spali reikia daryti 😃
atsiuskit ir man ta lentele apie vaiko lyti. egliukas_17@draugas.lt aciu mamytes
mes suzinojom lyti kaip gime visa nestuma islaukem, knietejo suzinot bet buvo idomu laukti kaip nezinai kas 😀
Atitiko 😃
mum neatitiko mes mergyte turim o pagal lentele berniukas turejo but
O man atitiko 😀 Esu žiūrėjus pagal kitą lentelę, kur vyro amžius svarbu, bet neatitiko. Kažkaip įdomi šita lentelė: vaiko lytis priklauso nuo vyro, o čia sprendžia pagal moters amžių.
nu man pagal lentelę turėjo gimti berniukas,bet gimė mergytė 😉
o as maniau man vienai neatitiko 😀
man ne 😃 😃 😃
man atitiko 😃 😃
man atitiko pirmas berniukas antra mergaite 😀
Lenteles nuoroda http://www.tindirindi.lt/nestumas/mes-laukiames/kinu-lyties-nustatymo-lentele
Man tinka 😀
berniukas 😉
Gal galit man pasakyt? Pagal paskutines mm pastojau birželio28 man 18 😀
mums tai atitiko 😀
😃pazesim gruodzio men😀
nu va bus brolis 😃
tai jo tiksliai berniuka rodo😀
kada pastojai ta menesi reik ziuret 😀
bet cia kada pradejai ar kada pastojai tas menuo?😃
mergyte man rodo 😀 visus anuos metus butu gavusis mergyte 😃 😃 ten tik viena men lyg tai kad berniukas 😀
berniukas pagal lentelia,zesim ar teisybe😀o tau pagal lentelia mergyte rodo?😀