Pasidalinkime rankdarbių idėjomis

22. Apr, 02:08

Mekstu vis kanors veikti, aisku auginant dukryte pristinga laiko ,bet vis kanors vistiek sugalvoju ;)

23. Jan 2012, 21:15

saunus torciukas Laura 😉 pa smus Norvegijoj ir nera gatavos mases pirkt .

23. Jan 2012, 19:35

Laura, mačiau jau šį fb, toks šiltas ir mielas 😀 tikrai jei yra kur nusipirkti, neverta vargti 😀 o formelių tortams oi kokių yra, visokių peiliukų, spaustukų ir t.t., sakau čia tikras menas 😀

23. Jan 2012, 19:30

Man labai gelytes patinka is cukrines teslos,bet niekaip neiseina man ju padaryt normaliai ☹ Reikia formeles tikriausiai nusipirkt😀

23. Jan 2012, 19:29

Oi atomine nezinau kur LT yra,As Airijoj gyvenu pas mus vadinas sugar paste atrodo 😀 O cia mano torciuks😀 😛 Pirmasis toksai 😀

23. Jan 2012, 18:23

Ten dengtas pastiliazu , bet kadangi buvo labai karsta vasaros diena,ir turejo kelione atlaikyti iki sodybos, tai truputi apacioj isipute,atsoko nuo sonu. As turiu dar visokiu roziu prisidarius,sirdeliu ir svaigzduciu,esant progai nebereiks pluset . Astonija tikrai pritariu tau .... hobis 😉 o del pataliuku tikrai nera sudetinga ir per pus pigiau gaunasi .

23. Jan 2012, 18:23

Ten dengtas pastiliazu , bet kadangi buvo labai karsta vasaros diena,ir turejo kelione atlaikyti iki sodybos, tai truputi apacioj isipute,atsoko nuo sonu. As turiu dar visokiu roziu prisidarius,sirdeliu ir svaigzduciu,esant progai nebereiks pluset . Astonija tikrai pritariu tau .... hobis 😉 o del pataliuku tikrai nera sudetinga ir per pus pigiau gaunasi .

23. Jan 2012, 18:07

Mačiau ir pataliukus jūsų pasiūtus, liuks 😀 aš va pupai dabar neturėjau laiko kada siųti, tai nupirkau viengulį komplektą su mike pukuotukais, tai kai sumokėjau 80 lt, o vėliau urme užėjau tų pačių audinių skyrių ir pamačiau, kad už audinius būčiau nepilnai 40 lt sumokėjusi,tai pikta pasidarė 😀 nors vyras sakė, jau taip parom nemiegi, pilvinukę kankini, tai kada dar siųtum 😀 tai sakiau jau antrą komplektuką tikrai siųsiu, nes audinukų pasirinkimas labai geras ir kainos žemos 😀

23. Jan 2012, 18:03

Išvis sm tokių nerealių temučių yra ir labai aiškių, kaip ką pasidaryti, kaip kokį pauošimą pagaminti, tik reikia laiko 😀

23. Jan 2012, 18:02

Super, tu tai tikrai šaunuolė 😀 paskutinis labai gražus 😀 aš tai va paišyti nemoku, tada teks užsiimti lipdymais 😀

23. Jan 2012, 18:01

Atsiprašau už klaidas 😀 Insa, o kuo dengei paskutinį tortuką? Čia sakau kaip naujas hobby darosi, nes jau pusę lentynos reikmenims tortams daryti 😀 bet labai man patiko 😀 o kas lieka kai pasakiški mūsų tortai iš Kauno išsikėlė, kitur išvaizda belekas, o kur tenkino išorė tokio nedidelio kaina 150 ir dar klausimas ar bus skanus 😀 taigi ėmiau ir padariau savo 😀 visi valgė pasigardžiuodami, o išorė dar ištobulės 😀

23. Jan 2012, 17:59

pirmame dariau sava fntacija, pasidariau sabloniuka, piesiau ant sviestinio popieriaus su sokoladu,konturus,o spalva nudaziau,maistiniais dazais su zaletinaistirpinta,ir sustingo.O antram jau is pastiliazo ir ant jo su teptuku daziau maistiniais dazais .

23. Jan 2012, 17:57

O kur parduotuvėje radai, nes Kaune niekur neužtikau tokios masės dengimui 😀

23. Jan 2012, 17:57

visus pauošimus dariau iš tos pačios masės dažydama su maistiniais dažais, o meškutį lipdžiau iš marcipanų masės vėlgi su dažais 😀

23. Jan 2012, 17:56

Oi Laura labai paprasta; va su marsmallow: www.youtube.com/watch?v=7cF3ZUst51k ir čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=378104&st=48, o su kita mase labai aiškiai čia: http://kristi.erdves.lt/Receptai/apdengimo.html

23. Jan 2012, 17:50

A tai stai kaip daromas tas baltas dengimas,as ziurejau internete bet man labai sudetingai pasirode,paskui uzradau parduotuvej 😃 Galvoju kam paciai vargt 😃

23. Jan 2012, 17:50

paskutinis buvo toks

23. Jan 2012, 17:49

O kaip fainei😀 O kaip tuos meskiukus tokius padaryt?😀

23. Jan 2012, 17:46

Mano tikslas tik išgauti kaip galima maksimaliai lygų padengimą, bet čia esmė geras iškočiojimas, storesnis sluoksnis ir kiek galima lygesnis tortuko paviršius 😀

23. Jan 2012, 17:44

Ačiū 😀 Insa labai žavūs tortukai 😀 O mike čia piešei ar lipdukai? 😀 nes man iki paišymo tokio dar toli, bet mačiau yra pirkti lipdukų tortams 😀 aš tai masę dengimo darausi iš marshmalaw saldainių ir cukraus pudros, man labai malonu su ja dirbti 😀 turėjau receptuką tos kietesnės su žėle, bet neišbandžiau 😀

23. Jan 2012, 17:26

Antrasis, darem du baliukus. Cia su marcipanu dengtas,nebebuvo laiko dar ant virsaus pastiliazu padengti , uztat nekoks tas vaizdas,permotoma sgavos .

23. Jan 2012, 17:23

Nu saunus darbeliai 😉 su pastiliazu ir as nesenai pradejau dirbt......smagiai galima papuosti tortukus. Mano pirmas blyna sbuvo ir paneles gimtadieniui .

23. Jan 2012, 17:12

Atomine Labai grazus tortukai ir meskutis😀 O del sukneliu tikrai imanoma 😉

23. Jan 2012, 16:58

ir dar viena svajonė 😀

23. Jan 2012, 16:58

O dabar sakykit, ar realu pačiai nusimegzti tokį grožį? 😀 mano svajonė 😀

23. Jan 2012, 16:57

Taigi rafaelo ir medutis šventėje pasisekimo sulaukė 😀 juokiuosi, kad gimus laukiamai mažylei, kas mėnesį pasipraktikavusi galėsiu ir parduotuvę atidaryti 😀 o čia pirmas lipdinys iš marcipano 😀

23. Jan 2012, 16:54

Ir dar vienas, šitas gavosi labai minkštas, kaip tik mažųjų pirštukams, lesė kaip viščiukai 😀

23. Jan 2012, 16:53

Čia dukriuko šventei 😀

23. Jan 2012, 16:53

Sveikutės 😀 per mokslus visai atitrūkusi nuo žemės gyvenimo buvau 😀 ką doro padariau tai pirmąkart bandžiau kepti tortukus ir puošti kieta mase, na iki padoraus vaizdo dar toli, nes viskas paskutinėm naktim, turėtų idėjų neįgyvendinau, bet pusę bėdos, o ir turinys gavosi skanus😀 esmė, kad nieko sunkaus, tik laikelio reikia ir būtų gerai pailsėjus, ne taip kai aš su savo pilvuku po tris paras be miego dirbom 😀 Čia pirmasis pažaidimui 😀

23. Jan 2012, 16:37

nera uz ka 😉

23. Jan 2012, 16:06

Aciu Insa 😀

1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 25