Panevėžio mamytės

04. Jan, 11:00

Na mamytes susibegam vel i buri :)

08. Dec 2010, 16:27

PRAEJO-BEGAU

08. Dec 2010, 16:26

TIKRAS VYRAS,TEP IR TOLIAU😀😀SUTKA😉

08. Dec 2010, 16:25

Šaunuolis Martynukas, pakrikštijo masažistę😃 Buvo ir mums toks juokas, tai masažistė pasakė, kad kartais ir po kokius 4-5 chalatus per dieną pakeičia😃

08. Dec 2010, 16:24

ACIU PANOS JUMS UZ PALAIKYMA😉MAN TAI LB DAUG REISKIA😀EISM PAS DAKTARYTE SU GERDUCIUKU IR KAJUKU,ZESIM KIEK SVERIAM IR KA PASAKYS MUMS,NES IR PABERTI MES☹PANOS MAN YRA GYVENIME LB DIDELE NELAIME ACITIKE,NUO TO IR PAKRYKO NERVAI,NENORIU SAKYTI NES TAI PERSKAUDU KALBETI😥😥😥NA TAIP AS TURIU SAVO ANGELIUKUS IR DEL JU STENGSIUOS BUTI STIPRI,SND BEGAI I TURU IR DUSTI VEL PRADEJAU,IZGERIAU RAMINANCIU IR VISKAS RAEJO😀

08. Dec 2010, 15:24

Na ka, mes jau po masazelio miegam 😉 SIandien Martynelis vyriskai apdirbo masaziste sysiu 😃 😃 😃 ir visa masazeli buvo rimtai nusiteikes, ne cypt 😃

08. Dec 2010, 15:22

Ilona, malonu 😉 As Renata, auginu 1.7 men. dukryte Emilija, gera mergaite nuo gimimo 😀 musu tetis nors ir pas mus, bet matom retai, per visus darbus ir rupescius visai nebematom 😕 mes gyvenam Molainiu g. gale 😉

08. Dec 2010, 14:01

gintarek tiesa pasakius mano kaimynai isikrauste,aisku ne del manes...natiuska na tai galim susipazint as ilona triju lelku mama,vyriausijai 10 metuku bus,viduriniaji 2 metai,o pagrandukui tik 7 menesiukai bet jau saunus vyras,gaila tik kad esm kolkas be tecio jis vaiku augima stebi tik nuotraukose,na bat ka darysi musu lietuveleje sunku su darbais.tai vat o vaikus auginu viena kolkas,gera vakare kai jie sumiega buna taip ramu super jausmas...

08. Dec 2010, 13:46

Asta, lb lengva rasti, matosi is toli, didelis pastatas Molainiu g., prie Maximos

08. Dec 2010, 13:27

Taip Asta,tik viena.

08. Dec 2010, 13:19

Jolanta, dėl rogučių, tai aš jau pažadėjau jas atiduoti😀

08. Dec 2010, 13:17

as tai budavo neismetu saukstelio, kol neprasidarau naujos pakuotes, nzn,kodel taip darydavau 😀

08. Dec 2010, 13:11

Sveikutes🌷

08. Dec 2010, 13:05

vakar merginos uzsisakiau is assorti.lt misinelio, snd atidarau viena pakuote o gi nera saukstelio, atidarau kita irgi nera, tj atidariau trecia ziuriu yra, tj dar neziurejau kituose pakeliuose,dar nera man taip nutike

08. Dec 2010, 13:04

Labutis mamukės😀 Jana, šaunuolė, jau puošiesi Kalėdoms😀 Graži eglutė, o margumo tikrai nedaug, aš dar kokių girliandų prikabinėčiau, kad dar margesnė būtų😃 Jana, Matukas turėjo tokį žaislą. Tai galiu pasakyti, kad domino ir buvo įdomu ir smagu tol, kol judėjo vibruodamas, kol nesugebėjo paimti į rankas. O jau kai pasigavo, tai pirmiausia aišku kišo burnon, o tie ragiukai labai greitai išsitraukia, taip kad teko žaislą paslėpti ir nebeduoti, kad tų ragiukų nesusikištų burnytėn

08. Dec 2010, 13:03

gal kituose miestuose ir kitaip....

08. Dec 2010, 12:59

as tai tvarkiau dokumentus kaune, bet gal vienodai perveda, lygtai minejo kad 5 perveda, gal netaip supratau, ziuresiu 15 diena

08. Dec 2010, 12:54

taip, 15d., jei is Sodros turi omeny

08. Dec 2010, 12:52

15 diena, cia jeigu apie dekretinius

08. Dec 2010, 12:43

Renata cia vyro brolis uzsake, nezinau kiek mokejo, mes dar tik sumokesim, tik nezinom kiek 😃
Merginos gal zinot kada perveda motinystes pasalpa?kelinta men.diena?

08. Dec 2010, 12:32

tai jau ne mazas Asta Evaldukas. Siaip gydytoja man sake i vaikstyne galima tik tada deti, kada vaikutis jau pats lovytej atsistoja, bet zinai kaip yra, visos gydytojos pries vaikstynes, mes dejom, bet labai mazai, is pradziu patiko, paskui nebe, taip jos ir labai prireike 😉

08. Dec 2010, 12:14

*mazaja 😉

08. Dec 2010, 12:13

Sveikutes 🌷 maja paguldziau, girdziu dainuoja lopsines savo zaisliukams, tai tikiuosi bemigdydama zaisliukus ir pati uzmigs 😉 musu naktis be prabudimo, kaip reta, tik paryciui juntu kaip ant galvos Emilytes pagalve nukrenta, ir Emilyte jau tiesia rankytes pas mane, taip kas ryta 😃 pasiguldau i viduriuka ir toliau miegam 😀 VIOLETA, turi buti stipri del savo angeliuku, tirkis, gydykis, vaikams reikia sveikos mamytes 😉 JANA, labai grazi eglute ir visai nepermarga 👍 as galvoju jau taipogi greit puosti, taip norisi tos Kaledu dvasios namuose. Jana o kiek mokejot uz ta vibruojanty kamuoliuka?as tokiu maciau City bume, pirmam aukste kur zaisliukai 😉 as kazkaip neprisimeu ILONCES, ir taip galvoju ir anaip, nu nikaip neprisimenu 😀 Gintare gal Tau savo katinuka paskolinti, isgaudys peles kaipmat 😃😃😃

08. Dec 2010, 11:47

Ilonce nepavydziu tavo kaimynam😃

08. Dec 2010, 11:34

gintarek paskaiciau apie pelytes tai pasakysiu kad man jos ir ne prie sirdies,va gavo mazoji dovanu dziungarijos ziurkena,ir tu pagalvok ant tiek isigudrino ka uzlipus su dantukais ismoko narvo virsu atsidaryt,na ka karta pagavau,o dabar nebe jau kazkur pabego jauciu kad pas kaimynus per ventiliacija.

08. Dec 2010, 11:31

panteryte vaikystes darzelis yra gedimino 4,cia prie centrinio turgaus is kitos puses,jis mum beveik ant kiemo,o mano vyresnele kai lanke darzeli paskutiniais metais man taip graudu buvo na kad ji jau suauga,pamenu net apsiasarojau per isleistuves.

08. Dec 2010, 11:17

labas rytas,o musu naktele buvo labai gera, tik va is ryto mane isgazdino pelyte, jau antra karta ziema pas mus apsilanko pelyte, bet sy karta ji uz sienos kazkur krabzda, ot as ju kaip bijau, nors atrodo ka gi gali tokia pelyte mazyte padaryti, bet vistiek man jos nemielos, nors ir turejaom patys deguty, jis labai panasusi peliuka, ir as jo visai nebijojau 😃

08. Dec 2010, 10:52

Na, o mes atgulem poguliuko pries kelione i masazelius 😉

08. Dec 2010, 10:38

labas rytas!musu naktis jau kaip iprasta nekokia☹kas jai pasidare visai nebemiega☹jauciu ir reiketu nusipirkti tu valerijono saknu ismaudyti mazyle,gal ramesne bus!jana grazus zaisliukas😀ilonce1 o kur tas darzelis randais?mes tai jurates darzeli lankom siemet paskutiniai metai kavalieriui!😀

08. Dec 2010, 10:27

labas rytas ,visiems,na mano grazuolis laksto po kambari tai galiu biskeli parasyti,pirma panteryte mes gyvename margiu gatvej,o darzeli mano grazuole lanko vaikystes,gal kas dar lanko ta darzeli? vpvioleta10,nenusimink viskas bus tikrai gerai,as siuo metu esu viena su trim vaikais patikek kartais kvepia rokiskis bet nieko,susitvarkau,o siaip patarciau turguj ar vaistinej pajieskot valerijono saknu ir padaryt nuoviro i vonia,patikek abi su dukrele pajusit miego palaima.

08. Dec 2010, 10:05

ir ijungus