Panevėžio mamytės

04. Jan, 11:00

Na mamytes susibegam vel i buri :)

16. Dec 2010, 12:55

Labutis. Mano Edmutis beveik nuolat taip kaip Emilytė miega, o kojines tik labai įmigusiam galiu užmauti, nes greitai jų nelieka ant kojyčių 😃 Vakar sunegalavo mano vaikas, viduriavo kelis kartus, daug gleivių, matyt uždegimas koks, svarstau nuo ko, bet... valgėm visi tą patį...net nežanau... nuo smectos jį net nupurtė, tada jau sugirdžiau ir neklausiau skanu ar ne, deja viską išvėmė, dabar duodu kmynų ir kraujažolių arbatą, nes neišmastau kaip kitaip jam padėti 😕

16. Dec 2010, 12:54

labukas visoms,na mes pasale nosiukus gryzom is daktares koie mes uzauge jau 82 cm ir 12 kg super.

16. Dec 2010, 12:17

VIOLETA, as tai neturiu tiesintuvo, turejau toki s... tai sesei atidaviau 😀

16. Dec 2010, 12:15

Sveikutes 🌷 aciu visoms, kurios atidave komiksuose balsiukus uz mano Emilyte, visgo pirma vieta musu 😛😀 bet ne be jusu pagalbos mielosios 😘 musu naktis superine, tik nakty prabudau (visada prabundu) paziureti ar dukryte nenusispardzius, o ji ziu miega i kamuoliuka susisukus, be kaldrytes, kojytes kaip ledukai, taip sirdy suspaude, apkamsiau, apklosciau, dbr tik su kojnytem migdysiu....

16. Dec 2010, 11:58

Labutis mergaitės😀 AUŠRYTE, gražuolytė tavo Aidutė😀 Tai gražuolės martelės auga, bus ką veikti paaugusiems bachuriukams😃
Aura, tik aš anksto nepergyvenk dėl tų ūžesiukų, mano Matui irgi kažką išklausė, bet kardiologė nuramino, sakė nieko blogo, tik reikia kartas nuo karto pasitikrinti😀

16. Dec 2010, 11:02

tianakti-sia nakti😛

16. Dec 2010, 11:02

panos turiu lb dideli prasyma😀gal kas galetu man ant KALEDU paskolinti plauku tiesintuva?ar istiesinti per KALEDAS bet visi matyt sveciuar isvyke bus,na buciau begalo dekinga,mus pakviete i svecius par KALEDAS tai noriu gerai atrodyti o tiesinti plaukai man lb gerai atrodo😀

16. Dec 2010, 09:58

Labas rytas!

16. Dec 2010, 09:52

Na nieko VIOLETA, daugiau nebeatsikelem, ryte jau praciauskejo valanda, dabar prisnudo dar pries valgi 😀

16. Dec 2010, 09:45

laba visoms😀mes tianakti gerai miegojom tik 1 k kelemes niam😀kaip AURYTE tau😀

neri neri 16. Dec 2010, 09:41

labas rytas 😀 maniškės abi auga su ūžesiukais ,nes tėtukas turi 😀

16. Dec 2010, 09:16

Na va, mes jau prabude 😀
Labas rytas 😉

16. Dec 2010, 07:58

labas rytas, Aura nepergyvenk viskas bus gerai mano pazylei irgi daro uzesiukus, bet sake kad daugumai leliuku randa, kad tai laikina, nusiramink 😉 kokios grazios foto, vaikuciai kokie grazus, o jau Neri mergynu eglute super!musu panele labai nerami ilgai pavargom kol uzmigo, poto pavalge apie 1 val ir miegojo iki 7 val dabar vel miega, o as va vyra islydejau geriu kavute 3in1 kitos kavos nepripazystu ieskausi minksto kampo tai tikriausiai uzsakynesim is magres

15. Dec 2010, 23:47

Rytoj bandysim registruotis kardiologui...

15. Dec 2010, 23:46

Oi, visos issilakste ir as matyt leksiu i lovyte: Martynelis atklyke tiesiogine to zodzio prasme apie pusvalandi, ko tik nedariau... dabar uzmigo, bet be soskes, tai manau kelsis, kai jos pasiges, bet dabar bijau ir lysti prie jo, kol miega...

15. Dec 2010, 23:14

www.paprika.lt 👍

15. Dec 2010, 22:07

sveikutes.as lb trumpam uzbegau,AURIUKviskas bus gerai,mazute,nusiramin,nepergyvenk anksiau laiko.zinau kad sunku negalvoti bet kol pas daktariuka nenueisit bereikalo nervuosies ir MARTYNUKASbus neramus,va pazek JUSTYTE ir nerimavoO VA VISKAS GERA.viskas bus gerai,va pas KAJU dare kardiog...ir buvo kazkoks tarpelis ar skilute ten prie sidutes sao dag kam taip yra,ir as susitaikiau,ir augam sveiki,NUSISYPSOK😃OT SAUNUOLE😀TAIP IR TOLIAU😀lekiu mieguciuko,kol mano merguzele miega.NATIUSKA nu tavo princese as nz ji tokio grozio man as i ja paziuriu man net nuotaika pakyla,jos AKYTES KAIP SAGUTES😀😀NU GRAZUOLYTE😀LABANEKTUKAS

15. Dec 2010, 21:15

Neringa labai grazi eglute😀, darbo kiek ideta saunuoles😀

15. Dec 2010, 21:14

Ausryte, ten soskinukas netyciom ikrito 😃 O Tavo Aidute kokia i Domanta panasi 👍 Auryt, viskas bus gerai, matai viskas TIK geryn 😉

15. Dec 2010, 20:52

Na galu gale ir as pasirodziau - musu internetas buvo dinges nuo vakar, rimtas gedimas kazkoks is elektos, bet toks, kad net sudegino musu kompo dalis, tai teko greitai pirkti naujas, aisku kompensacijos nesitiketi 😃
Siandien buvom pas Kartaniene, tai va - isgyre musu vaika, sake zymiai jau "graziai" atrodo po tu keliu masazeliu, viskas tvarkoje, o ir kad nevalgo - nebeda, nes sveriam 7.150 kg, priaugom 350 g per tris savaites 😉 Bet va gavom siuntima pas kardiologa del musu sirdies uzesiuko ☹... Tikekimes nieko baisaus neras, nes ir mano Saulius ji turejo ir turi, ir jo sesuo, ir seser vaikai, matyt paveldeta...

15. Dec 2010, 20:02

ir dar 😀

15. Dec 2010, 19:55

*kapisoniuka

15. Dec 2010, 19:55

😀

15. Dec 2010, 19:51

Sveikos 😃 Renata, kas Emilytei i kapsoniuka soskiu idejo??? 😃 gerai atrodo 😃
va maniske kokia 😃

neri neri 15. Dec 2010, 17:43

Daiva ,dažus pirkom senukuose

15. Dec 2010, 17:03

kaip juokiausi, manoji kaip apsidziauge pas save radusi papukus 😃 juokiasi ir sako ''papaaaaa!!!''

15. Dec 2010, 16:46

jo, jo, soskinukas ten netyciom uzkrito 😃

15. Dec 2010, 16:46

Aciu, aciu merginos 😉 na mano panele jau pridirbo man aibiu su tusinukais, sofa ir visas lovos apklotas nupiestas, kazi ar issiplaus 😀 piestukai luzta, kreidutes grauziam 😃

15. Dec 2010, 16:42

Soskę turbūt netyčia užmetė, o paskui ieškojo?😃
Aš savajam Matukiukui negaliu duoti piešti su flomasteriais, jis su dantukais šerdeles ištraukia, ir baigiasi visi piešimai😃 Tai dabar tinka tušinukai, pieštukai, na ir žinoma labai taikosi mano knygas apipiešti😀

15. Dec 2010, 16:39

Labai gražu tokie ragiukai mažiulėms😀 Tinka Emilytei😀