Panevėžio mamytės

04. Jan, 11:00

Na mamytes susibegam vel i buri :)

20. Dec 2010, 15:02

Neri-Neringa, ploto savininke, Ligita su suneliu Geisvyduku, tokia tyli kamputi sedejo, Erikiux-Erika, Matulio mamyte, kas ten musu dar buvo?aaaaaaaa Mamyte-Ausra, ta kur su vyru buvo, mamyte su akinukais tokia...

20. Dec 2010, 14:45

as tik zinau tave,kita Renata,Neringa, Aura ir viskas kitu nezinau kuom cia uzsivadinusios 😀

20. Dec 2010, 13:15

😃 O Tu manes klausk, as visas zinau 😀😃

20. Dec 2010, 13:05

na as nemiegeja cia labai nete issiplesti, o realybeja visai kitokia 😃 va tik as truputi nesuprantu kuri buvo nes cia nete uzsivadinusios kitaip.Va tave Renata tokia ir isivaizdavau plepute

20. Dec 2010, 12:32

Sveikutes mamytes 🌷 O as atvirukus uzrasineju, es siunciu pastu per Kaledas draugams,tevams, giminems, kaip smagu rasti pasto dezutej grazu palinkejima ar ne? Vis ne sms'ke 😃 Mazoji pupa miega privalgius, tai galiu ramiai rasyti😉 JANA, tiesa paskius realybej Tu visai nepanasi i mano kolege 😉 ir Tave visai ne tokia isivaizdavau, galvojau, kad Tu drovi, nekalbi, o kodel taip maniau, nzn. 😉 o Tu smagiai bendraujanti ir nuosirdi mamyte 😘 LIGITA, man atrodo kaip 16-os metu, nu tokia jaunute, forume tai ji plepute, o realybej tylute 😉 ar man tik pasirode??? 😀

20. Dec 2010, 11:51

Na va, maniskis irgi skundziasi apetitu, va dabar ryte suvalge 110 ml, daugiau nei kaip... Ruosiames pas kardiologus, idomu kaip mums ten seksis...

20. Dec 2010, 09:49

sveikutes mamyte man rytai nebekokie mano vaikas nieko nebevalgo net nzn ka beduoti ☹

20. Dec 2010, 09:35

Labas rytas 😀 paskaiciau, kad jau labai saunus teciai pas jus 👍 na, bet ir mes skustis tikrai negalism 😃 bandau su kava pasedeti mk, bet nelabai sekasi, Edmutis nuo ryto isdaigas krecia 😃 o ka daryti su jo virskinimu nebeismanau, niekas nepadeda, zinau viena tablete stebuklinga, bet neimanoma jos suduoti ☹ Ilona, nezinau kiek gera dantiste, bet as einu Kranto g, salia sukneliu nuomos, viena plomba, 50lt, jei gydyti nereikia ir nieko daugiau nedaro

20. Dec 2010, 09:26

Labas rytas va ir as su kavyte prisedau 😉 Siandien keliausim pas kardiologa 😉 Ziuresim kaip cia mums seksis.
Vakar Martynelis kaip grizo, tai "dave tiek kalbos", matyt savoms sienoms visus ispudzius norejo ispasakot 😃

20. Dec 2010, 09:09

labas rytas oj ziuriu kaip smagu jum vakar buvo,gaila kad mes negalejom,vargseliui mano martynukui lenda 4 dantukai tai sirguliuoja vis irzlus,o ir man skauda uzplombuota danty,tai ejsiu siandien pas dantyste,bijau kaip neturiu laiko jieskot geresnes kokios gal privacios gal kas zinot gera?

20. Dec 2010, 07:48

labas rytas, mes miegojome gerai vakare mazoji buvo nerami, bet kaip uzmigo 12 val taip iki ryto, matyt jai per daug ispudziu 😀 dabar mazoji miega o man nesimiega, pasidariau kavute ir prisedau prie kompo.mes su vyru ir mazaja dazniausiai bunam drauge, ir i masaziukus.grazios merginos foto, o koki gera vyra Aura turi, staigmena padare, saunuolis!Renata jai busi neuzsiemusi prasysiu kad atsiustum foto kur mes su Rugile matome i mano pasta jana.bareike@gmail.com beja Renata tai pamirsau paklausti ar as panasi i tavo buvusia bendradarbe?

19. Dec 2010, 23:31

Aga, kazkaip jei tik iseina, stengiames visur kartu 😀

19. Dec 2010, 23:25

Auryt, jus taippat visur su tetuku?ir mes stengiames visur su tetuku, ir pas gydytoja, ir visur kur tik Emilyte dalyvauja 😉

19. Dec 2010, 23:15

Aciu NERINGA uz svetingus namus!

O cia dar viena nuotraukyte telefonu daryta is masaziuku seansu radau 😃

O as zinokit grizau i namucius net nepatikejau - Sauliukas mano staigmena padares, namucius Kaledoms papuoses, eglute pastates ir pan. ! O visa savaite jau zyziau, kad negali i rusi nueiti eglutes atnesti. Tai tik iejom su Martyneliu i grycia, taip ir sustojau is nuostabos, taip gera sirdelej paliko!

19. Dec 2010, 22:58

Nu, kur visos???😃

19. Dec 2010, 22:41

http://www.tavovaikams.lt/items.php?pg=1&group=179&lang=lt

PRABALSUOKITE IR MAŽA MERGAITĖ GALĖS DŽIAUGTIS SUPYNĖMIS GRACO.

Tereikia užeiti į tą puslapį ir paspauski zvaigzdute ties Paulina Pociunaite (mergyte su balta kepurele) iskarto didelis Ačiū

19. Dec 2010, 22:10

o tete nupyskino 😉 tetei ipylau midaus 75% nes jam gripas kabinasi, arbatelos padariau su medum ir citrina, tai dbr abu gurksnojam kas ka 😃😃😃

19. Dec 2010, 22:09

o as mamytes, atsigriebiu uz tai,kad su jumis negalejau taures pakelti, isipyliau sampaniuko su saldytom braskem 😛😛😛

19. Dec 2010, 22:07

maudomes, prausiames burnyte 😃

19. Dec 2010, 20:19

visai nemažas būrelis susirinko 😀 matosi, kad linksmai pasibuvot 👍

19. Dec 2010, 20:09

Aciu ,Neringai uz plota,o mamytem uz kompanija,😀manoji pamiegojo kol gyzom,pavalge ir vel miega😀

19. Dec 2010, 19:54

mano panele ilsejosi 😃

19. Dec 2010, 19:54

ir su kita mamyte preis aky 😉 nes as fotkinu 😛

19. Dec 2010, 19:53

Ir as prisedau jau 😉 bet ir iseinu, einam maudytis, nes Emilyte lb praso ''tiuku-tiuku'' t.y. maudytis 😉 va,musu burelis. ACIU NERINGAI, uz plota, jauku buvo, ACIU!!!

19. Dec 2010, 19:34

Mes neseniai grįžom, Matukas kažką labai broliui pasakojo, gaila, nesupratom ką😃 Turbūt apie susitikimą😀 Labai smagiai pasibuvom😀

19. Dec 2010, 19:14

sveikutes, kaip smagu buvo su jumis susipazinti, gaila kad tiek trumpai isejo pabuti, nieko mazoji paugies, tada busim ilgeliau.Neri aciu didziausias kad visas priemiai!!!!

19. Dec 2010, 19:06

Ligita, Respublikos g., netoli Garso, pro langą Balčikonio gimnaziją matyti

19. Dec 2010, 18:44

gerai ikiukas begu renktis ir i darbeli