Aš galėsiu ką nors paimti😀 Jei tik, žinoma, mes galėsim
dalyvauti, jei Matas nesirgs😀
07. Dec 2010, 17:22
na jeigu reikes ir mes vaziuosim su taxi😉
07. Dec 2010, 17:19
u, nu kas ka griebs???reikia susitarti, nes jau to
laikelio nedaug ir liko,o as netametu minties ir su taxu
vaziuosti 😛 jei tetukas nevaziuos kartu ir jei jam reikes
masinos 😉
Renata ,nežinau kaip tavo navigatorius ,bet kurjeris kai
važiavo ,tai sakė nerodo tokios 😃 tai va mamytės mano
adresas Spartuolių 2 ( antras aukštas ),tel. 8 612
83926,namas pats pirmas gatvių sankirtoje ,o į gatvelę
patekti iš Pušaloto g. ,čia jau už geležinkelio pervažos
link mašinų turgaus važiuojant,ties autobusų stotele į kairę
( nuo žiedo važiuojant) ir pirmoje sankryžoje į dešinę ,iki
pašto dėžučių .
06. Dec 2010, 18:04
uj kokia negirdeta, nu bet Neringa, as navigatoriu
pasijungiu ir atmausiu 😛
mamytės ,o ar visos žinot kur yra mašinų turgus ,klausiu
,nes man tada bus lengviau nupasakoti kaip mus rasti
06. Dec 2010, 17:21
O man taippat butu smagu su kaukem, bet kaip dauguma
nuspres, nes siaip paprastai galima bet kada. Gi vasara
susitikime nesedesi kaukiu, metuose tik viena tokia proga ir
tera, 😉bet as sakau, mes taikysimes prie daugumos 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Aš galėsiu ką nors paimti😀 Jei tik, žinoma, mes galėsim dalyvauti, jei Matas nesirgs😀
na jeigu reikes ir mes vaziuosim su taxi😉
u, nu kas ka griebs???reikia susitarti, nes jau to laikelio nedaug ir liko,o as netametu minties ir su taxu vaziuosti 😛 jei tetukas nevaziuos kartu ir jei jam reikes masinos 😉
o kas mus su dukryte prigriebs ? 😉
o kuriam name ? tai va Renata jau turi navigatorių 😃
tai tex man Renata prigriebti, kad kelia rodytu 😃
Jei bus kas mus paims,tada ir dalyvautumeme,beje ir zinau kur ta gatve randasi,mano teta ten gyvena😀
as tik zinau kur masinu turgus😃 bet vyras gal zinos, susirasim
Na kazkaip bandysim rast Neringut, o jei ka juk yra telefonas, pasiskambinsim 😉
visko gali buti. na gal rasim 😉
Renata ,nežinau kaip tavo navigatorius ,bet kurjeris kai važiavo ,tai sakė nerodo tokios 😃 tai va mamytės mano adresas Spartuolių 2 ( antras aukštas ),tel. 8 612 83926,namas pats pirmas gatvių sankirtoje ,o į gatvelę patekti iš Pušaloto g. ,čia jau už geležinkelio pervažos link mašinų turgaus važiuojant,ties autobusų stotele į kairę ( nuo žiedo važiuojant) ir pirmoje sankryžoje į dešinę ,iki pašto dėžučių .
uj kokia negirdeta, nu bet Neringa, as navigatoriu pasijungiu ir atmausiu 😛
Spartuolių gatvė 😃
nu as tai zinau 😉 adresa pasakyk Neri, as mazdaug galesiu pasakyti ar zinau, ar ne...
mamytės ,o ar visos žinot kur yra mašinų turgus ,klausiu ,nes man tada bus lengviau nupasakoti kaip mus rasti
O man taippat butu smagu su kaukem, bet kaip dauguma nuspres, nes siaip paprastai galima bet kada. Gi vasara susitikime nesedesi kaukiu, metuose tik viena tokia proga ir tera, 😉bet as sakau, mes taikysimes prie daugumos 😉
as tai nenoriu tu kaukiu, mes busim be ju
o aš sakau kad gal be ,nes mano mažajai tai nepatiktų ,ji nepripažįsta kitokio nei tėčio nei mamos 😃 būna daug triukšmo
gal ir visai idomu butu
O kaip del kaukiu nesprendziat?, norit buti su kaukemis?
tj as dar patvirtinau 😃 😃
Na ir as manau, kad su Martyneliu busiu, bent jau labai labai noriu, tik siek tiek veliau, nes mes miegam irgi iki 15-16 val.
www.paprika.lt
tai kad pamineta Gintariukai 😉
Gintare su Gretė irgi bus
😃 😃 😃
NERI O TAUTIKRAI NESUDARYS NEPATOGUMU?JUK PAZEK KIEK CIA MUSU BUS😉IR DAR SU LELIUKAIS,O DAR JEI VIENU METU VISI UZSIREKS😀😀NESIGAILESI😀
VIOLETA SU GERDUTE IR BUS JEI TIK MUS KASNORS PAIMTU,NES SU AUTOBUSU TIKRAI NENORECIAU☹O KAIP DEL MAISTO?
Renata,Gintarė ,Jolanta ,Jana + tėtukas ,Irma +tėtukas, Erika ( jei Matukas bus sveikas ).....
Renata su Emilija taippat bus, del tecio pasakysim penktadieny pries susitikima 😉