norejau paklaust ar normalu pastoviai jaust nuovargi ir pailsiu ir gerai ismiegu bet vistiek jauciuosi visada pavargusi jei galeciau atrodo visada miegociau kartais visai nieko nebesinori esu palikusi nervota viskas erzina.
norejau paklaust ar normalu pastoviai jaust nuovargi ir pailsiu ir gerai ismiegu bet vistiek jauciuosi visada pavargusi jei galeciau atrodo visada miegociau kartais visai nieko nebesinori esu palikusi nervota viskas erzina.
tai saunu, beveik kaimynes 😀
as is klp, o pati is kur busi?
na jau didele panele, bet ta buse nuo gimdymo tesiasi, sunkiai augo mazoji, pilvo skausmai, bemieges naktys, teko ir ligonineje paguleti,..... viskas ssidejo ir tikriausiai db pratrukau
tai vat kad turiu tik viena neklauzada, kuri yra metuku ir menesio amziaus. gal del to, kad pirmas vaikas man taip sunku. nors mazoji mato, kad mamytei sunku stengiasi padeti, vakar vaikas grindis plove ant keliu su skuduru 😃
saunole, as negaliu...man nervai ima, kai indai man trukdo...negaliu maisto ruosti, kol virtuves neapsikuopiu.
rasituk 83 saunu, kad atradai save. as bandziau ir megsti ir siuvuneti ir nerti, bet deja ne man. pritruksta kantrybes. perskaiciau visas turetas knygas, jau i mamos biblioteka isisukau, bet vistiek kazkas ne taip. dar saves neatrandu 😀
dzherda, kartais zinokit ir tie vyrai buna pavarge. as pvz jau savajam nebesakau nieko apie savo savijauta, nes bijau, kad gali pasakyti, jog zyziu ☹
o kur vyras? gal su juo iseitu kur nors prasiblaskineti,nuvaziuoti kur...pasakyti apie savo savijauta... 😉
Kad su vaikais sunku kur isvažiuot taip įšeinam pasivaikscioti ir tiek mažai kur galim nueit draugiu dvi yra ir jos neturo laiko tai taip su vaikais pasivaikštom ir tiek mieste bet kad čia nieko gero nera nedidelis yra
a...jo ,be transporto nekas... o tai kur gyveni tu mazyte777?ta prasme mieste,tai gal ir be masinos iseina nusigauti? 😉
Kad sunku atsipalaiduot pailseti wiskas nerwina ir nera kur iseit ir iswaziuot negali niekur kai sawo transporto neturi
tikiuosi viskas kuo greiciau susitvarkys,uoga 😉
taip turiu skydliaukės sutrikimą, nepiktybinį guziuką, tyriausi hormonus, jie buvo ant ribos, tai jokių vaistų ir neskyrė.
nu porisiversti ir iseiti i miesta,jei neturit su kuo,tai vienos su leliukais,aisku butu geriausia,jei turetumet kur juos palikti ir tiesog pacios vienos nueitumet i kavine kavos,siaip po drabuziu parduotuves pasiduoti,ar i gamta vaziuokit,prie ezeriuko,kad ir su vaikiuku 😉 pasikeitimai isvaizdos taip pat padeda 😉 susigalvokit gal koki hobi,ar siaip koki tiksla,del kurio pasikeistu rutina ir galetumete jo siekti 😉 nezinau,as taip galvoju,akd tai padetu 😉 tiesiog reikia prisversti...
bet va ko butent?
tai taip mamukas83 ir reikia kazko imtis jums 😉
sveikos mamytes. prisijungsiu prie nuvargusiu burio. as jau atsikelus bunu pavargus. nestumas buvo labai aktyvus, nebuvo kada guleti, nes nesinorejo. per nestuma priaugau 13 kg ir po gimdymo juos per menesi mazyles nesiojimas istirpino. db jie man vis krenta ir krenta i men po kelis kg numetu. atrdo ir valgau ir nesilaikau dietos, o svoris krenta. metus laiko esu be normalaus miego, nes mazoji keliasi naktimis valgyti. stengiuosi palikti mociutems paziureti bent karta per savaite, bet nera kada guleti, einu koptis namu. gyd buvo vitaminu israsiusi, bet energijos nepadaugejo. kraujas geras, skydliauke normali. atrodo galeciau guleti ir nesikelti visa diena. ir net dazytis ar su draugemis susitikti nera nei jegu, nei noro, nei laiko. gal mes tiesiog pavargusios nuo kasdienybes visos esam?
nu bet zmonems is niekur kilogramai neatsiranda,arba valgo daaaaug,arba su sveikata blogai,ypac kai tiek priaugai.Manau ,kad tau reiktu issitirti del skydliaukes,viena drauge irgi daug priaugo ir neisejo jai atskiratyti tu kg,tai pasirodo skydliauke pas ja....
Svarstome todėl, kad žinotume ko imtis, bele ko gi nesiimsi jei naudos nebus 😀 kaip pavydžiu toms kurioms svoris nukrenta nieko nedarant, aš kaip tik per nėštumą numečiau, ėjau gimdyti sverdama tiek kiek svėriau pastojant. mat nieko nevalgiau per nėštumą, tik vemdavau. o kai pagimdžiau tai svėriau net 10 kg mažiau nei prieš nėštumą, bet paskui kaip šoktelėjo svoris, per mėnesį 10kg ir nesustodavo, ir tikrai nevalgau tiek kiek norėtųsi, dabar turiu 30 kg viršsvorį ir garantuotai dėl to jaučiuosi sunkiai tiek fiziškai tiek psichiškai☹ aš turiu tik vieną draugę, kuri labai užsiėmusi, o giminės toli gyvena, tad taip pat sėdžiu namie.
taip taip,reikia jums kazko imtis,o ne svarstyti,kas cia ,kaip ir kur 😉 imkit ,darykit,jei jauciates geriau nevalgiusios,tada manyciau,kad reiktu gal pagalvoti apie sveika mityba(ar bent ka panasaus) 😀 as per nestuma priaugau 29,siaip nieko specialiai nedariau,bet per 8 men nukrito 22kg 😉 kartais koks pakyla,kai gerai pasilepinu 😃 na nezinau mamytes,pvz as gyvenu svetimoj saly,kur yra tik pora draugiu ir nieko daugiau,nei giminiu,nei mociuciu...nieko...tai man is ties sunku,nes visa laika praleidziu namie,o tas jau tiek uzkniso,kad nebegaliu,bet nieko,kazkaip vis nuteikenju save,kad oij kaip gerai gyvename mes...ir uztenka mums dejuoti,reikia imtis visko,kas imanoma 😉 cia ne piktai sakau,o su sypsena 😉
Pasistenkit pailseti kuo daugiau, jeigu yra galimybes, palikit vaikus mociutei kokiai dienai. Ir gimdymai daro savo, ir vaikai mazi juk daug jegu reikalauja...
Man savo daro priaugti kg buwau liekna o dabar reik numest 20kg
Giedra, aš jau tiek vitaminų gėriau, kad jau atsibodo. Būtų gerai atostogos ir pamiegoti kaip reikiant😀
Gimdymai savo daro
uoga geriau jau nebadauk 😃 bet vitaminu kelis menesius tikrai vertetu pagerti.
mazyte777 gal tavo organizmas nusilpes juk vaikiukai mazi pavargsti gal?
Maniau aš tik viena taip jaučiuosi nuvargus ir neaišku kodėl. Atrodo gulėčiau lovoję ištisą parą. Buvau nusprendus pabandyti pabadauti, šoko duot organizmui, tai ketvirtą dieną badavimo jaučiausi tai super, ir energijos ir sveikatos ir nuotaikos pilna😀 bet va pavalgiau vieną dieną kitą ir vėl jaučiuosi prastai, be nuotaikos, be energijos, be sveikatos... negi reiks badaut 😃
nuaik pas daktarus issitirk krauja nes gali but nusilpes ar taip kokiu vitaminu trukt.
Nu nesilaukiu mano mazasis 5men taip wisada bunu namie kartais iseinu kur,bet retai kad nera kada su draugem pabut ir pas mane tik dvi tera tos pacios uzsiemusios.ir paciai ner kaip iseit.
as tai nezinau neparaso ji ar laukiasi ar ne 😀 jeigu nesilaukia tada dar sunkiau cia galima taip ir ligu isigyt tuomet..
tai mazyte777 laukiasi? nes jei ne,tada viskas kitaip. Man ir buna dienu,kai nieko nenoriu veikti,jauciuosi pavargusi,taciau susirandi kokios veiklos ir varai...