norejau paklaust ar normalu pastoviai jaust nuovargi ir pailsiu ir gerai ismiegu bet vistiek jauciuosi visada pavargusi jei galeciau atrodo visada miegociau kartais visai nieko nebesinori esu palikusi nervota viskas erzina.
norejau paklaust ar normalu pastoviai jaust nuovargi ir pailsiu ir gerai ismiegu bet vistiek jauciuosi visada pavargusi jei galeciau atrodo visada miegociau kartais visai nieko nebesinori esu palikusi nervota viskas erzina.
as vokelyje nesiau pinigelius, kart vaziavau i vilniu,o kitus kartus ejau savo mieste pas gydytoja ir ji toliau man israse vaistus
svarbu, kad smegenis pailsi.😀
padeda smegenis pailsinti nuo vaikų zyzim, bet fiziškai nepailsiu, laukiu kada vaikai užaugs 😀
ar dar taip gali but nu reiks man pas daktaro maut ir senai vaikstau pastovei be nuotaikos
laurenza o kiek mokejai uz jo paslaugas?
uoga na ar bent padeda atsipalaiduoti?
Sveikos panos-mamos😀apie nuovargi galeciau daug rasyti.visoms jis uzeina ir praeina,maximum per savaite.bet jeigu jis labai ilgai tesiasi ,tai jau verta susimastyti....as su tuo nuovargiu kankinaus beveik puse metu,kol supratau,kad jau kazkas negerai:nei dirbt,nei draugiu,nei vaiko,nei vyro,nei valgyt nieko nebereikejo.geriau ivairiu vitaminu...kol viena bendradarbe pasiule nuvaziuoti pas psichoterapeuta...ir ka as suzinojau?kad man visiskai issibalansavus nervu sistema,smegenyse dziaugsmo nerasta(pamirsau kaip vadinasi tas kazkas) ir po puses metuku gydymo atradau dziaugsma gyvenimo
negaliu prisiversti keltis ankščiau, nes mėgstu pamiegoti😀, ypač kai naktį su vaikais tenka pakariauti, mat vienas nubunda, pažadina kitą😀 skaitau žurnalus vakre apie 1 val kai užmigdau zuikius, dar arbatos pasidarau😀
na cia sudetinga. gal bandei paskaityti knygas?man padeda kai dukrele miega pokaituko, pasidarau kavos, pasiimu knyga ar zurnala ar laikrasti ir puse valandos paskaitau. atsigaunu. galva prasviesejus buna, o tada vel i rutina gristu. ta pati bandau ir ryte daryti. keltis biskiuka anksteliau, kad speciau ramiai kavos isgerti. pabandyk, gal pavyks prasiblaskyti.
draugę turiu vieną ir ji dirba, vakarais savo vaikais ir rupeščiais rūpinasi, o kaimynė viena senmergė ir pensininkė tai kažkaip nepasitikiu ja, kad susidoros. Dar vieną vaiką gal ir palikčiau, o čia du, nelabai jaučiu ir pasiliktų, juk net pamperso nemoka pakeisti,o apie košelių virimą ir maitinimą iškart dviejų guvių mažylių...😀
taip viskas remiasi i pinigus. uoga ar netri kam palikti mazyliu?pvz draugei kokiai ar kaimynei?
tikrai puiki stovykla,taciau isties labai brangu 😀 na bet jei mamytes gali sau ta leisti labai smagu 😉
rutuliuk bent jau man tai ne atvežimas esmė,o pinigai☹
galim atsivezti jei is vln, arba jei is klp tai prigriebciau pati😀
bet nuo ko pradėti ir kaip ištrūkti iš rutinos? ☹
na taip sunku kazka keisti, bet manau kad mums reiketu tai pabandyti padaryti.
bandžiau magnį, nakvišas, energijai, moterims 😀 kažkaip nelabai tikiu tais vitaminais, reik mitybą ir gyvenimo būdą keist, bet nežinau kaip ir sunku kai tiek metų tau buvo diegiamas būtent toks gyvenimo būdas😀
pasirodo, ne tik manoji lenda i visas lekstes apart savo.😃 uoga ar bandete kokiu vitaminu pagerti?
ištikrųjų kai tampi mama, visą gyvenimą ir pergyveni dėl vaikų...mokslai...stojimai...gyvenamas bustas...santuoka...darbas ir t.t. anūkai 😃 dėl valgymo aš atsinešu košelę įsidėjusi į savo lėkštę, tai jie abu tuoj prisistato, mat galvoja, kad mama valgo skaniau ir duodu tada jiems. taip jie suvalgo "mano"košę 😃 o iš savo indelių nevalgo .
pas mus irgi tas pats su maistu. nieko nebevalgo tik saukstas i burna ir klykia. manau kai sueis 18 dirbsime, kad i mokslus isleisti 😀
na taip, siais laikais sunkoka kazkur nepasitaupius islekti 😀
mamukai83 į stovyklą nuvykti išbandymas, o ten jau bus auklių, kurios padės😉 tik kad brangu☹ žinai aš ir laukiu, kada jie pasakys ko nori, nes dabar padarau valgyt, jie nevalgo klykia, tai puolu daryt kitą patiekalą, na žodžiu užburtas ratas, vis kartoju sau pailsėsiu kai vaikai sulauks 18 😃 😃
oi tikrai nebijočiau, tikrai labai labai labai norėčiau, tikiu, kad labai pakeistu savijautą 😀 bet kad ir su nuolaida labai brangu ☹ kad bučiau ankščiau žinjusi gal būčiau pasitaupiusi😀
tikrai uzjauciu uoga, kad per vaiku zyzimus nerandi laiko pati sau.suprant, kad vienai augi ti vaikus yra labai sunku, o jei dar du ir abiems vienu metu dygsta dantukai tai belieka palinketi stiprybes ir istvermes. as gyvenu su ta mintimi, kad kai isausgs, bus lengviau, nes gales pasakyti ko nori ir bus savarankiskesne. tai ir gyvenu laukdama tos dienos. mano vyras taip pat ir vasara ir rudeni varo be iseiginiu, kadangi teisiu neturiu, tai ir tupiu namie. rutuliukas26 ne kiekviena mamyte gali sau leisti vaziuoti su vaikuciais i stovykla. gal as ne mobili mama kaip sakoma, bet man i parduotuve kancia vienai su vaiku iseiti yra. o cia jei i stovykla tai butu mano jegu isbandymas, o ne poilsis 😀
na, su drauge minus 100lt, tai jau nemazai, o del maziuku tai ten bus mergaiciu aukliu, kurios tikrai pades su jais, ir vezimuka pastumdys ir pakeis pampi jei reiks ir pazais.
O be to kai mamyciu kruva tai visai kitaip ir su tais vaikais tvarkytis, tai viena tai kita padeda😀 svarbiausia nebijot ir sudalyvaut, manau tikrai nesigailesit 😀
Wau kaip faina, kaip norėčiau į tokią stovyklą, bet labai brangu ☹ ir su dviem mažyliais sudėtinga☹
Sveikos mamytes!
Aktuali tema - mamu vasaros stovykla!
Manau po jos nuovargis bus visai kitoks 😀
daugiau informacijos https://sites.google.com/site/manomazylis/
Puiki proga atsikvepti nuo visu rupesciu ir skirti laiko sau bei savo kudikeliui, pati turiu 2,5 men suneli ir manau si stovykla bus tikrai superine 😀
Malonumas neapsakomas, tik kad per nuovargį nebematai malonumo tik zyzimus. Neįsivaizduojat ką reiškia girdėti du klykimus iškart kai dygsta dantys ir nuraminti negali, nes tik vieną gali paimt ant rankų,o ant rankų nerimsta, nes kitas juk klykia .
neisivaizduoju,ka tai reiskia,na bet dvigubas ir malonumas 😉
Kartais pagalvoju kaip lengva būtų auginti vieną mažylį 😀 o čia du pirmagymiai su savo kaprizais, ir zyzimais. Mano vyras tai visą vasarą ir rudenį dirba be išeiginių, tai tenka varkti vienai ir nėra kam vaikų palikti, kad išeiti prasiblaškyti ar net papraščiausiai pagulėti vonioje su druskomis.
zinau,ka reiskia,kai vyras grizta pavarges,bet pvz savaitgali gal nedirba,manasis irgi grizta pavarges,bet yra labai smagu,kai susiplanuoji,ka nors savaitgaliui ir po to visa sav to lauki... 😉 mezgimai ir neriniai irgi ne man,man reikia aktyvios veiklos,kurios kol kas cia neturiu,bet po metu kazka mastysime 😉