Sveikos busimos mamules, gal pasidalinkime ispudziais, kada kam isryskejo pilvukai?:) Man beveik 16sav o nesimato pilvuko, tik tie kas zino, tai gali pasakyti, na kad siek tiek atsikises, o kas nezino, tai ne neitartu kad laukiuosi...O taip jau noretusi, kad matytusi, juolab, kad kolegei 11sav nestumas ir jau pas ja matosi suapvalejes pilvukas:)
tiku tavim , as d nebegaliu paslepti😀
Apsimelavau pasirodo nuo 4men 😃
matesi kazkur nuo triju men, bet jei pavalgydavau atrodydavo kaip 6men 😃
labas, mano dabar 8 eina savaite, jau matosi pilvukas koks diena buna, toks jau ryte atsikeli, su pilvuku😀
pirmas nestumas , matytis pats pilvas o ne putimas pilvo 😃 tai 16 -18 kazkas sav
Apie 11 sav. jau pradėjo šiek tiek matytis.
mano pilvukas pasirode kazkur 1🤓19savaite,bet issoko taip per dvi ar tris dienas😀
as savo pilvuka maciau jau nuo 12 sav kazkur bet jau issoko jis apie 5 men 😀
mano pilvukas staiga isdygo kazkur 17-19 savaiciu 😀
pas mane pylvukas pasirode 5menesiu 😀
pas mane pilvukas pasirode keturiu menesiu , pries tai nebuvau labai stamboka , o po niestumo isvis labai sukudau 😀
visada buvau stambi o pries nestuma sukudau. dabar, kas is pazistamu pamato mane, tai pagalvoja, kad vel sustambejau 😃
Pas mane pilvukas pradejo matytis taip pat tik 6men, zinoma mes su vyru matydavome ir anksciau, bet kad kiti pasakytu, kad laukiuosi tikrai ne. Kildavo ivairiausios mintys, kodel pilvukas toks mazas ir nerimaudavau ir dziaugdavausi kad taip. Taciau atejo laikas ir issikiso bumbuliukas. 😀 dabar esu 30savaiteje, taciau pilvukas nera didelis, o ir svorio nieko daug nepriaugu. Daktare sako pati nestambeji, o svorio priaugi tik tiek kiek vaikelis.😀
Manasis pilvelis irgi nebuvo didelis, praktiskai normaliai matytis pradejo tik paskutiniais menesiais. Visi sake, kad vaikiukas bus nedidelis, o gime dukra 53 cm ugio ir svere 4 kg. Taigi, pritariu, kad ne visada pagal pilva apie vaikeli galima spresti.
o va pas mane palyinus ir nedidelis pilvukas ir daktarai sako kad dukryte maza, bet laaaaabai riebuiliuke 😀
pilvas gali buti ir mazas, bet vaikas normalaus dydzio, pagal pilva nereik sprasti
teisingai simute...nereikia ko pergyventi o kaip tik dziauktis kad nedidelis.greiciau po gimdymo viskas susitvarko ir striju nebuna.mano pilvukas po gimd susitrauke l greit.tad cia tik pliusai...
Va va, svarbu kad didelis užaugtų 😀
tai aisku, cia tikrai taip 😀 man dabar 34 savaite prasidejo ir daug kas sako, kad pilvukas nedidelis, bet cia nieko blogo - kaip mano mociute sako: mazus gimdykit, didelius auginkit 😀
ir dar pas visas zinok skirtingai.man ir vissos jau gimdziusios sake na kur tavo pilvukas,oj koks maziukas.tikrai pergyvendavau,bet dabar tik juokas ima.kiekvieno pilvukas skirtingas...
oj man tai tik nuo 5-6 men.ir vis galvojau hmmmm kur mano pilvukas,taip norejau kad kuo greiciau issikistu....
man tai pilvukas matytis pradejo 5-6 menesyjke 😀 iki tol, tai toks mazyyytis pilvukas buvo 😀
Man 16sav, ir matosi tas pilvukas 😀 irgi negaliu atsiziūrėt, nors ne visi pastebi 😃 bet laukiu kol labai kol jis dar didesnis bus 😀
su pirmuoju maziuku, tai nuo 4men 😀 o su antruoju 5men 😀
Man pradejo matytis labai anksti gal nuo 2 men, kadangi sveriau 48 kg, tai kai pradejau lauktis is karto pilvelis atsoko 😀
man matytis jau pradejo, dar tik 4 men. Negaliu ramiai praeit pro veidrodi, reik zvilgtelet 😃
kai laukiausi dukrytes nieks neitare nes pas daktarus nuejau tik budama 8men. ir pasake kd nescia
man 11savaite ir man truputi matosi😀
siaip su kelnem tai atrodau kaip visada, o siandien uzsidejau suknele aptempta tai pasimate😀
mano mamos pilvas per visus juos 3 nestumus buvo didelis tai jauciu ir man taip bus😀
man jo beveik visai nesimate 😃
mums jau 20 savaiciu. pilvukas kaip reikiant didelis, bet ir spyriai i ji nebesilpni 😀
labai geras jausmas