Laba mamytes ka galit pasakyt apie rengena 4men vaikui? Ar jus leistumet savo vaika svytint ar neleistumet... Ir ar cia normalu vaika skiepit kas antra men?
Laba mamytes ka galit pasakyt apie rengena 4men vaikui? Ar jus leistumet savo vaika svytint ar neleistumet... Ir ar cia normalu vaika skiepit kas antra men?
😀
gyvenau ir as utenoje bet issikraustem. o pas koke daktare lankotes?
ne tai supratai sirdies daktare pasake man del to ultro garso pasiziurejimo i sirdute "kas jei su protu blogai" vaiko daktarei... as jau gal 8metus gyvenu su uzesiukais sirdies bet dar gyvenu... Man mama yra pasakiusi jei i kekviena suda rimtai ziuresi tai nieko gero ir nesulauksi... as savo mergyte isgydziau nuo bronhu be jokiu antibijotiku... tik su ventolinu purskemu vaistu ir liebzedziu arbatos garais ir po 2-3dienu mes buvom sveikutes... aisku gulejom lygonineja bet ten jokiu rezultatu nedave vaikui tai tesiog isejau ir pati gydziau...As pati esu is Moletu... ir tai daktarai buna tiems geri kurie yra viresni o tos kur jaunos tai tom ir naudojesi, buvo situacija kai vos vaiko nenudeginau su vienu tepaliuku israsytas tepaliukas nuo 2metu skirtas vaikam o ji mums israse kai mazylei buvo vos tik4men. o tada vyras dave jei pora zodziu... o paskui as jau nebetylejau...
Vilmantas pas mane irgi tokie situacija buvo... vaikui sirdies uzesiukai yra o ji nusiunte mus pas sirdies daktare o sirdies daktare pasake kas jei su protu blogai vaikui parase kad pasiziuret ultro garsu o daktaryte pasake man kad tokius dalykus mes darom vaikam 2metu sulaukus o tada as ant kitos dienos nuejau pasakiau tai man ji sako nusisneki... o su rengenu jokiu budu negalyma mazu vaiku leist svytint... jei neatskyri vaiko plauciu nuo bronhu tai iseit is darbo bereikia.. o seip tai man pasake jei vaikas tikrai serga tai kaireja puseja kai vaikas kvepuoja jauciasi ranka kada bronhas nes tokia kaip ir vibracija jaucias...
😃
toks jausmas,kad vilmantas naudojo google verteja 😃
Mano mažutis ir buvo rentgenuojamas, bet jam tada buvo pusantrų metukų švietė kakliuką ir galvytę, po kritimo, tačiau viskas gerai buvo. Na, o tokiam mažuliui, sunku nustatyti jei kas yra tai manau daktare jei abejoji tuomet pasikonsultuok su dar vienu kompetetingu daktaru ir neliks abejonių. O abejonės negali kilti, svarbiau vaiko sveikata. Apie rentgeno poveikį info internete pasiskaityti siūlau.
nelabai suprantu situacijos, kazkaip nerisliai aiskini☹
bet jei daktare israso vaistu ir pasako kad dar rytoj ateikit o kai nueini ant rytojaus be zodziu guldo lygoninen ir gaunasi pinigai i bala, ir dar israso vaikui vaistu kurie tinka nuo 2metu tai apsurdas nezmoniskas... ir dabar tie vaistai stovi, ir seip jei mano protu ji skaitosi daktare tai zinotu kas yra hemongioma ir kur reiktu vaika kreipt...tesiog man dauk kas sako kad daktarai apie mane galvoja jauna durna....
mano nuomone gydytoja be priežasties nesiųstų šviestis. Jei vaikui bronchitas, tai gal įtaria, kad yra dar kas. Manau ir į ligoninę be reikalo neguldytų.
matot musu daktare yra dauk gedos pridarius, ir kai klausiau nuo ko skiepai neatsakydavo.. susirgom 4men bronhitu tai israse vaistu ir pasake ateik rytoj atejom sako i lygonine gulam... vyrui pasakius yra kad man nebeateit pas ja 😃 tesiog domiuosi nes dauguma man sakydavo kam leidi ir panasei... Vyro sesuo dirba toj pacioj poliklinikoje tai man ji patare persirasyt pas kita daktare... o as neklausiau tada jos...
sveika,viskas priklauso nuo visko: kokia liga?ar gydytojai isbande viska ir mato,kad reikia rentgeno...zinoma,kad leisciau,jei jau sakytu,kad nezinom,kas yra,arba tiesiog butina padaryti rentgena,tai be abejones,kuk jie medikai ir jie zino,ka sako,kuo daugiau pasitiketi tada 😀 o del skiepu,tai ziurint apie ka kalbi,jei apie hep b,tai yra nustatyti menesiai,kada nuo jo skiepijama 😉
Sveika, dėl skiepo, tai yra skiepų kalendorius, kada ir kokius skiepus priklauso gauti vaikučiui iki tam tikro amžiaus. Iki 4 mėn vaikutis skiepinamas kas mėnesį, po to skiepukas priklauso 6, 15, 18 mėnesiuose. Tad viskas čia normalu.
O dėl rentgeno, tai jei yra gydytojų siuntimas dėl kažkokios rimtos problemos, tai suprantama kad tėvų principai leisti ar ne, jau neturėtų būti svarbesni.