Laba mamytes ka galit pasakyt apie rengena 4men vaikui? Ar jus leistumet savo vaika svytint ar neleistumet... Ir ar cia normalu vaika skiepit kas antra men?
Laba mamytes ka galit pasakyt apie rengena 4men vaikui? Ar jus leistumet savo vaika svytint ar neleistumet... Ir ar cia normalu vaika skiepit kas antra men?
As pries skiepus😉manau dauguma mamyciu skiepija savo vaikucius nezinodamos kokia zala daro vaikucio organizmui skiepas.Galit pasiskaityti,man gaila vaikuciu😥((
Mamytes nebukit abejingos !!paskaitykit tai pades jums apsispresti
http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/turinys/skiepai/rekomenduojamu_vakcinu_atsisakymo_motyvai
http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/turinys/skiepai/Vakcina_pries_vaisinguma
http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/turinys/skiepai/interviu_su_buvusiu_vakcinu_kureju
http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/turinys/skiepai/gyvsidabrio_poveikis_galvos_smegenims
aga,vienoms gera daktare kitoms bloga.. o blogos buna toms kurios yra jaunos mamytes...
ta pati daktare i Moletus atvaziuoja ir negirdejau nieko blogo apie ja... nu nezinau as nieko as vaiko senai jau nebevedu nuo rugsejo 15dienos mes nebuvome pas daktare,turi musu sena adresa tai gal ten ir vaiksto musu ieskot numeri tel pasikeitus... mes tai gal i vilniu vesim pas daktare...
kas per daug tas nesveika
labas,pirktines zuvies duodu lasisos sriuba labai megsta,krabu nemegeja,tik va mes su teciu megejai pagriaust prie tv... o mes ryte varske su pienu pietu bulvytes fry,kas jei labai patinka, o vakare ir kazko kepto arbe virto is mesytes... o seip tai retas atvejis kai mes valgom tai kas diena buna ir kazko kito,va kas keista kad maniske megsta viena svoguna arbe kopustus raugintus... duodu nes bele tik valgo. o teip viska duodu ka mes valgom su vyru... neseniai ismoko kartis i manieza nes nera pas mus to kad ilyst pats vaikas galetu, dar atrado zaidima ilypt i zaislu deze ir zaist iskrauna zaislus ir ilypa i ta deze ir neleidzia jos is po stalo istraukt rekia susirietus...😃 o ka jus jau mokat?
as tai sukudet pilnai baigiu,depresija nepraeina man,ir valgau viena karta i diena.... ryte kava pietu kava, vakare maistas...😃
as va pries nestuma buvau vidutinio sudejimo,per nestuma tiek viskas tempesi kad net sutrukynejo oda... man tai gimdimas buvo liuks viskas uzeidavo skausmai,bet kai vemdavau nebejausdavau skausmu... 😀 nejauciau nei kada lelius lenda, net kai guledavau sesutes rekdavo man kad nestumk as nesuprasdavau kas kaip ir kur,man atrodo kad nieko nedarau o ji vistiek nestumk... o mes dideles gimem 53cm 3770kg...
maniskei ir temperatura sukyla bet as tada vibrocol zvakutes arbe porecetamoli, o seip geriausia mums padeda tai grinas kaimo medus, nes ir man dar protiniai diksta tai labai idealei suveikia... 😀 tie tepaliukai dantims ir yra is medaus padarytas, ir jis niekuo neveiksmingas 5min numalsina... zinau nes pati ji kelis kartus vartojau,kai nebeisgalejau kentet... o seip maniske viska griauze ka pamato siuksle ar dar kazka ir kysa i burna tai pradejau kekviena karta junkt siurbli kur ka pamatau ir siurbliuoju... 😀 galima sakyt visa laika pas mane rankoje siurblys... net mociute po 5men susitikimo man sako kokio tu isvargus ir sukudejus, buvau labai stambi o dabar vos kaulai nesviecia tik va pilvas nesitrauke stovi maisas... po gimdimo kelis cm susitrauke ir strigo visam nei korsetai niekas nepadeda, ir strijos tiek ant krutines tiek ant pilvo ir koju... va pazistama turejau tai ji buvo tokia smulkute kad baisu buvo,o va nei stirju nei kabancio pilvo...😀 o pas mane pilvas buvo labai didelis nes dauk kas galvojo kad dviniai gims bet vienas gime, vandenu beveik nebuvo rasta gimdoja tik vaikas,virkstele buvo trumpa bet va kaip gavos....
laba,o tai iltiniu dantuku neturit? pas mus pirmi 2 apatiniai buvo 4 men tada 5men priekiniai virsutiniai, 🤓9men 4iskarto soniniai priekiniu.12men kruminiai... o dabar 16men ir iltiniai pasirode 4... pas mus viskas iskart dikt pradejo... 😀
pas mus jau 4kruminiai yra as jai daznai duodu medaus su batonu tai jei ne taip tada skauda, o siandien nepailsejus jauciuos iki dabar snaudziau ir dar miegociau seniau taip nebuvo visa laika 7ryto kaip cviekas budavau...😀 as i lauka nevedu nes baisei oras kazkos klastingas...😀
labas, o temperaturos yra? nes tipo iki 38 vaikui nieko negalima duot net paricitamolio.... nes organizmas tada kovoja su lyga... siandien man labai sunki diena,pavargau mazoji kaip nesava nuo pacio ryto kalba pyksta musasi o dantukai jau isdige tai jau turejo praeit musu vargai... bet ne kazkas vel jei negerai nevalgo,ir neklauso jau baigiu balsa prarast nuo rekimu,nes jau ir kantribes nebedaug beliko, eit reiks pas daktarus raminamuju kad israsytu... nes poilsio sau neberandu, ir jei atsigulu vaikas jau lypa ant kupros zaist....☹
nieko nekeicia kad ir gimine daktare, 😀 mazai ka padeda galima sakyt visai nepadeda sveikatos reikalais,nebent jei labai rimta tai taip pades i geresne lygonine pakliut...
maniske moka nosite pust tai lengviau mes juros vandenuku skalaujam nosite... mes gidem tai su avieciu ir liebzedziu arbata, sultimis svarainiu ir morku, ir sriubomis nes mes visi kai atkritom tai nesinorejo nieko is stipresnio maisto... ir kai vyro sesuo sake nes ji daktare yra jei po 4dienu nera pagerejimo duot antibijotiku tik jei vaikas yra su temperatura... seip dar mes vilnonines kojimes mirke spirite ir krutine su nugaryte tepem... iskarto negerai vaistai duot geriau pirmom dienom vaistazole bandyt o tada jau vaistukais...
jau 4iltinukus turim isdigusius,ant puoduko sunkiai eina rieciasi ji ant to puoduko... tik va jau pavargau nuo jos kaprizu ir lipimo man ant galvos,pikta pasidariau vien del neradimo sau laiko... jauciu kad yro pasonei ner,bet jis yra,bet pagalbos nera.. siutina
aciu aciu...😀 siandien mums kaip ir geriau tik nosis va supuliavo nuo slogos... ☹
labutis sergam mes gripas apipuole... o kaip jums sekasi?
kad man taip kaip tau... 😀 as jau dabar prie tinginio esu...😀 nuo streso ir depresijos sirdis net nebeislaikys kartais taip suspaudzia kad sunku kvepuot.
tai kad mano pienas karves, ir tai duodu 150ml nedaugiau, bet va padariau taip siandien issiksi valgysi tai va dabar valgo kaip didele farsine desrele su penkiom bulvem matai kas jei reikia vienai valgyt nesileidzia maitinama, pas mane taip jau toke kaip ragana kambarius vercia sutvarkyt neleidzia sakes kaip pavargau nuo visko, ir tai megot nenueisiu kol visi neatsiguls, dar vyras kaip vaikas,nekenciu katinu tai atsinesa vistiek.... bjaurus mano gyvenima nebuvau niekada atsipalaidavusi 5min nuo rupesciu... ☹
viska valgo, apetitas tai pas ja blogas,siandien ryte pora kasniuku buvo. nezinau kaip kada tai valgo viska kas kaip kada nieko beveik nevalgo tik piena geria... ☹ mes tai kai lelia pabus eisim i lauka pavakary... Buna kartais kad 2surelius suvalgo arbe pusantro o vyras man ko jaudinies pavalgo ji tiek kiek jai reikia bet kuda baisei dabar tai rankytes jau putlesnes pasidare o taip tai negalejau uzmikt galvodavau baisiu dalyku. mes vaiksciota pradejom 7men uz rankytes vedant o monintis vaiksciot 11men o metuku jau be baimes tepu dare.. palykau vienam gale kambario o as kitam ir taip kad neturetu kur uzsikabina ir nuo to karto drasei tepena net ir labai norei net vezime nebesedi...😀
dabar toks metas su kaprizais maniske irgi pasidare irzli jei zodis negalima neegzistuoja... ismoko vaiksciot tai sakes speju gaudit kad is vezimo nes issigrustu arbe ant ranku muisto, musasi jei kazkas ne taip, o as nemusu jos sirdis neleidzia, jei ir musciau tai visa gyvenima sau neatleisciau....
pastarosiomis dienomis blogai,o kaip jums? siandien utenoje buvom turguje,tai nemalonu lyko,kur nueisi ten isgere. vaikui kedukus pirkom tai basutes mum kiso kaip isiutau. tai sakes kaip zmoguj aiskinu kad man reike keduku tai ne ji kisa tas basutes.... baisu!!! kaip buvo su lemenelem tai ir toks pat dalykas ir utenoje.. nezinau siandien zmones kaip pasiute patis siulo savo preke.. 😃 o kaip jums dienele?😀
labas...😃
aciu.. 😀 nuraminai...
o tai cia blogai tai? ☹ nes reikia man kazka galvot ka daryt kaip isgydit...
*rankyte*
nezinau net niekada niekam alergiska nebuvo o dabar ciast ir yra remkyte siurksti ir raudona ir vienoje vietoje zandas taipogi kaip nubrozdintas vaistukais tepam bet dar nevedam niekur,vyras cia mums viska reguliuoja ....jis kaip pasakys taip ir bus praktiskai man nieko neleidzia pirkt daryt ar dar kazka toks vaizdas kad as neegzistuoju...😀
aisku mums db labai dauk minciu yra nes renkyte isberta,bet sakiau vesiu as pas kita daktare... 😀
as vaiko nevedu nk ka susirgs nuvesiu tik si kart pas kita
maniskei 1m3men, oj as taip ir galvojau kad ji tik pijoke ir klimaksine boba... Oj kiek man svogerka pasakius ir tai su baime pasake mums apie ta Kazickiene, nes svogerka dirba daktare aukstakalni, tai buvo toks dalykas kad Kazickiene persiutus buvo nuejus pas svogerka ir pasakius jei tai,kad mano mergyte yra nesveika psihiskai atsilikus ir tjp toliau... O tada su vyru persiutom neduok sviete, dar sakiau kartas as jai toki pragara uzkaisiu kad maza nepasirodis... Visos daktares nera idialios kaip atrodo ziurek vienai vitamino D per daug paskyre, pas kita dakatare tai rohitas nuo karves pieno... cia tai prikolas buvo pas viena su tuo karves pienu... Nuveda vaika eiliniam patikrinimui,ir dakatare klause kuo maitini misiniu ar savo pienu,o ji pasake kad karves pienu tada daktare rohitas vaistu prirase, nueina vel po menesio pakaluse ta pati, ji pasake misiniu, o tada sako kaip gerai rohitas dingo... cia tai taip drauge pasakojo... 😀 utena kaip zarasai... tik zarasai bogesni atsiliepima turi
mes pas kazickiene aukstakalni tai ir tai nekoke ten daktare...😀