Norinčios susilaukti vaikelio

07. Feb, 10:53

Laba diena. As siame puslapyje esu naujoke,man idomu ar cia galima bendrauti tik apie vaikucius ar galima pasidalinti norais pastoti,susilaukti mazylio? Noreciau surasti bendraminciu,kurios padetu,patartu..

07. Feb 2012, 14:40

Buvau as pas ta daktare. Prisijungiau prie sio puslapio tiesiog jog kazkas mane suprastu,o ne smergtu jog forumuose apie tai diskutuoju. Zinau kad reikia tiketi,bet juk kiekvieno zmogaus savijauta individuali,vieniem lengviau sukaupti stiprybe ir tiketi,kitiem sunkiau...

07. Feb 2012, 14:07

Papuosaliuke ,svarbiausia geros emocijos,net negalvok,ir baik forumuose diskutuot apie tai kad gali nepastot del to ir ano:-),sakiau tau jau kad nueik pas daktarus ,nerasinedama,buk nusiteikusi geraja zinia isgirsti ! Pvz vakar susirasinejom,kdl snd negalejai nueiti pas daktarus?Bijai ? Tai taip bijosi visagyvenima ir pramesi proga pastoti,nes pastojimui daug daro itakos irnervai,jei busi visad irzliirmintys suksis vien apie tai ''as negaliu pastot'' tai nieko gero nebus.Esi jug jauna ir viskas siais laikais imanoma tik reike noro turet :-))

07. Feb 2012, 14:02

Mielosios, gyvenime dar kartą įsitikinau, kad patys geriausi dalykai nutinka netikėtai, kai mažiausiai tikiesi 😀 Praėję metai buvo mums labai skaudūs, po pirmos sėkmingai sulauktos mergytės, pradėjom planuoti antrą vaikelį ir per pirmą pusmetį patyriau du persileidimus, nepaisant to, tikėjau, kad savo stebukliuko sulauksime, viduje save raminau, pamažu pradėjau tikrintis sveikatytę viskas idealu, tada vienos mamos patarimu perskaičiau Žarskaus knygą "Aš iki gimimo" berods, nes dar skaičiau ir "gimimo slėpinys", šios knygos dar labiau mane nuramino, įkvėpė tikėjimo, aš tiesiog žinojau, kad netrukus sulauksime savo mažyčio stebuklo...taip vis gaudėm vaisingas dieneles, kvietėmės angeliuką ir ramiai laukėm, kol netikėtai pajutau, kad turbūt pasisekė, tai patvirtino ir testukai, vėliau daktarytė...žinoma, pradžioje, net ir dabar šiek tiek streso buvo, labai daug meldžiausi, kad tik mano kruopytė augtų sveika ir stipri 😀 šiandien mums jau 25 savaitės ir pradėjome 26 😉 metų pabaiga buvo neapsakomai džiugi, o šiuo metu spurdanti pilvinukė mane išvis pakelia iki dangaus 😀 tad visoms linkiu atrasti vidinę ramybę, tikėjimą, viltį ir žinojimą, kad anksčiau ar vėliau tikrai pasiseks 😀 sėkmės visoms 😀 😘

07. Feb 2012, 13:51

Dziaugiuosi jog bent kazkam sekasi...

07. Feb 2012, 12:05

Pritariu astripaprika 100 procentu😀

07. Feb 2012, 11:56

sokiai kaip ir sportas neturi itakos manau,nes as sportavau ilgai 😀

07. Feb 2012, 11:55

Na tu negalvok, kad del kiekvieno dalyko vykstancio, ivykusio tavo gyvenime negalesi vaikucio susilaukt, dar karta sakau visu pirma pabandyk😀 tikrai pritariu kad vaikutis ateina kada jis nori, kai pirmaji suplanavom su vyru pastojau labai greit, o kai uz keliu metu nusprendem kad norim dar vieno prireike metu, kad pastociau😀

07. Feb 2012, 11:53

tikrai nemanau, kad del sokiu gali sunkiau pastoti 😉

07. Feb 2012, 11:47

Aciu ,toks palaikymas man labai svarbus. Dar buvau taip pagalvojusi,as daugiau nei tris metus soku pilvo sokius kiekviena diena,nes mokinu,treniruoju kitus,gal tokie sokiai turi itakos sunkiau pastoti,kaip manote? ☹

07. Feb 2012, 11:36

ne ten yra lialia,mukutis ir dar 2 jaunosios paneles,dar ne vaikuciu.as po pirmo valymo pastojau po 3 metu.

07. Feb 2012, 11:35

Kad toje temoje paskaiciau jog visos jau su vaikuciais..

07. Feb 2012, 11:34

Kad nepavyksta planuoti ☹ olenka,o kiek laiko praejo po valymo kai pastojai vel?

07. Feb 2012, 11:29

papuosaliuke patikiek,viskas susitvarkys,uzeik i planuojanciu tema ir paskaityk ka ten raso moteris

07. Feb 2012, 11:26

Tai pamirsk kas buvo blogai ir planuok ateiti😀

07. Feb 2012, 11:23

As tiesiog po nestumo nutraukimo kraujavau istisus du menesius,buvo ziauru... Net leidziami vaistai nepadejo.

07. Feb 2012, 11:23

Tai nenusiteik taip neigiamai is anksto, bandyk ir pamatysi pasiseks😀

07. Feb 2012, 11:21

O as matyt bailiuke bijau jog man nepavyks... ☹ o dar komplikaciju labai daug buvo.. ☹

07. Feb 2012, 11:20

papuosaliukas aisku pastosi,man irgi su pirmu buvo valymas ,o dabar turiu jau suneli ir planuoju antra

07. Feb 2012, 11:18

Zinoma sansu yra, pazistu ne viena mergina, kuri nutrauke nestuma, o veliau, be jokiu problemu susilauke mazylio😀

07. Feb 2012, 11:12

As labai noriu susilaukti mazylio,bet nezinau ar tai imanoma. ☹ gal zinote jei pries du metus darytas nestumo nutraukimas ar daug sansu yra pastoti vel? :/

07. Feb 2012, 11:05

yra tema planuojancios leliukus,ten mes visos,kurios planuoja,prasom uzeik

07. Feb 2012, 10:59

Sveikute, zinoma cia galima bendrauti ne tik apie vaikucius, juk be noro susilaukti vaikucio, be nestumo, sito puslapio is viso nebutu, nes nebutu vaikuciu😀))

07. Feb 2012, 10:53

Laba diena. As siame puslapyje esu naujoke,man idomu ar cia galima bendrauti tik apie vaikucius ar galima pasidalinti norais pastoti,susilaukti mazylio? Noreciau surasti bendraminciu,kurios padetu,patartu..

1 2