Laba diena. As siame puslapyje esu naujoke,man idomu ar cia galima bendrauti tik apie vaikucius ar galima pasidalinti norais pastoti,susilaukti mazylio? Noreciau surasti bendraminciu,kurios padetu,patartu..
Laba diena. As siame puslapyje esu naujoke,man idomu ar cia galima bendrauti tik apie vaikucius ar galima pasidalinti norais pastoti,susilaukti mazylio? Noreciau surasti bendraminciu,kurios padetu,patartu..
Labuka mergytes, as cia naujoke noriu jusu patarimu, aciukas, ar dar veikia cia tas puslapiukas 👋
As tikiuosi kad jau greitai ateis menuo kada ir as pamirsiu mm visiem devyniem menesiam 😀 😀
Aciu,nuraminai.😉 niekada negalvojau jog kai nutrauki gerti kontraceptikus tada tokios skausmingos mm buna ☹ matyt del to jog jau organizmas buvo iprates prie kontraceptiku,todel anksciau taip neskausmingai ir idialiai susirgdavau.
juk kai gerdavai kursa po to juk savaite nereikia gert per ta savaite susirgdavai, tai dabar tas pats tik kad anksciau nes metei gert anksciau
taip ir praeis
tikiuosi viskas susitvarkys ☹ ir praeis kaip paprastos menesines.
todel ir pradejai kraujuoti kad nutraukei vidury neisgerus viso kurso tau tiesiog prasidejo menesines
Labai noriu paklausti,nezinau ka daryti.zinau,gal kreipsiuos i gydytoja,bet paklausiu ir jusu. As padariau klaida,nutraukiau kontraceptines tabletes nepabaigusi viso lapelio,o viduryje jo..tai pradejau kraujuoti,lyg sirgciau. Ar tai susitvarkys?ka daryti?☹ gal sakau tai bus kaip mm,tik naujai susireaguliuos. Susinervavau,nes kaip tik maniskis gryzta,o ir mano vaisingos dienos,o as pradejau kraujuoti ☹
Aciu labai. Kaip gera girdeti tokius palinkejimus 😘
kazkaip galvodavau kad taip buna tik knygose 😀 o savo netyciuke begalo dziaugiuos ir zinau kad turiu gyvenimo varikliuka 😀 na nukrypau jau nuo temos 😀 o autorei noreciau palinket tikejimo, jei jau as su kontraceptikais pastojau, tai pilnai tikiu kad tau nutraukus ju vartojima netrukus megausies pilvuko gyventoju 😀
martanux daznai taip buna 😉 na reikejo matyt tau to netyciuko 😀
kaskart vis pasiskaitau, planuojancias, laimingas su vyrais ir vis pagalvoju, kaip gi keistai gyvenimas viska sudelioja. Grazioms seimoms ir begalo norincioms vaikuciu neskuba ju atsiust, o kaip kad man vienisai netyciukas atejo i gyvenima. Kaip bebutu linkiu sulaukt stebukleliu kuo greiciau 😀 gal tikrai veikia tas metodas kai nesitiki ir ateina 😀
Kaip smagu 😀 😀 tikiuosi ir manes tas laukia,pamatyti tas dvi juosteles 😀 kad tik jas pamatyciau,sutinku net nualpti is laimes 😃
mes dziaugsmo riksmus visada priimam 😃
Jei tas dziaugsmelis atsitiks ir testas parodys du bruksnelius jauciu isreksiu cia visiem kokia as laiminga 😀 jeigu leidziat 😉
Tai va, o dabar megaukis gyvenimo, santykiais su vyru ir ateis diena kai nestumo tetas parodys 2 juosteles😀
Na taip... Vaikutis atsiras su laiku.. O tada busiu pati laimingiausia.. As taip svajoju..
Papuosaliuke, vaikutis ateis kai jis nores pats, tiesiog atsipalaiduokit, su vyru megaukites artumu ir negalvok ar jau pastojei ar ne. Kaip ten sakoma, ateis laikas bus ir vaikas😀
Aciu jums,labai 😉 atrodo jus svetimi zmones bet vistiek palaikantys zodziai yra daug.
Mes diskutuojam apie tai kiekviena diena...svajojam ir kuriam ateiti kartu..kiekviena nakty prisiglaudziam vienas prie kito ir leidziam vienas kitam svajoti,kurti..bet matyt pastoti neiseina nes dar organizmas neatsigavo nuo kontraceptiniu tableciu vartojimo ☹
Buvau reguliariai pas psichologa gera,pries metus,bet man pasake jog nebutina vaikscioti,nes mano savijauta suprantama..neturiu dideliu vidiniu problemu. Tiesiog man jis pasake galbut teisinga sakini..jog kai ateis laikas susilaukti,kai laikysiu savo mazyli,tada visi sitie skausmai praeis. Gal jis ir teisus..
Pritariu astriaipaprikai,ir pirma isbandyk pastoti o poto snekek kad bijai nes galvoji kad negali,jug daug paneliu yra kurios pastojo po isvalymu,abortu .. sekmes tau :-)
Astripaprika,bandysiu aptureti gera meiles nakty butinai 😉 😃
Griuna tai jog...nesiliauju save smergti uz prarasta vaikeli.. As pati nutraukiau nestuma,niekas man neliepe,o gydytoja sake jog vaisius gimdoje uzsimezge idialiai.. Taip,padariau klaida nes tada paluzau..tada kai suzinojau jog pastojau,taip pat suzinojau jog mano gyvenimo meile tuo paciu metu draugauja su keliomis merginomis..tai buvo smugis,ir nebemasciau realiai..zinau jog turejau nepasiduoti ir issaugoti mazyli..bet..kaip buvo,taip. Gal del to dabar tokia baime jog likimas man atkersys jog taip padariau. As tikiu..noriu tiketi jog viskas bus gerai..juk is klaidu mokomes..bet apie ta mazyli,kurio neissaugojau galvoju kiekviena nakty..koks jis butu buves...
As tikrai siai merginai linkiu ko geriausio ir dabar palinkesiu nesedeti ir nesigrauzt del to ko gal isviso net nera ,tik pagalvojai kad GAL negali tureti vaikuciu ir issiputei toki burbula.Zinai,jeigu as buciau sedejusi ir edusi save ,galiu negaliu ?nesikereipusi,neprisiziurejusi saves,kas gali zinot gal ir as buciau kankinusis ir ta tikra zodzio prasme nupusus...Tiesiog as gyvenu gyvenima realu ,o ne egzistuoju fantazijose,reike eit pas daktaru ir tirtis,ziureti jei kas blogai ka galima padaryt ,o gal nieko blogo net nera tik tu taip galvoji ir skaudini save is vidaus,uz tave is cia forumu nei viena nenueis ir nepasidarys..Suprantu,kad tau baisu ,bet jeigu neketini bijai eit ..tai tada su psichologais turi kalbetis o ne cia ,nes cia va as galiu viena prikalbet kita gali visaika kita ..ir galvele taip susisuka kad joje teigiamom mintim isvios vietos nera. Taivat ,,
Aciu astripaprika. As suprantu jog tureciau maziau dejuoti ir galvoti vien apie bloga,bet sia akimirka man tikrai sunku. Ir mes kiekviena suprantam jog tokia bloga akimirka atrodo jog viskas griuna. Pasistengsiu pasitaisyti..del saves.
Tu dabar tokia tvirta ir stipri nes pastojai,bet pati pasakei kaip tada jauteisi blogai...tad zinai kaip dabar jauciuosi as. Gerai,nebeprasysiu svetimu patarimu,palaikymu..tiesiog as neturiu artimu zmoniu,kaip tu tada turejai ir galbut as silpnesne nei tu,todel man taip sunku.. Tikiu jog galbut kazkada busiu laiminga,bet dabar jauciuosi kosmariskai.. Na nieko,pakentesiu savyje viena..
Saunu kad dalyvauji forumuose jei neturi su kuo artimu pasikalbet,ne taip mane supratai ,bet cia gali pasikalaust ,pasidomet kas kur kaip ar tikrai tas ar anas... bet ne kiekviena kart isliet viska iki galo ir sakyt kaip man blogai viskas blogai bus ir blogai jauciu kad tik BLOGAI BLOGAI BLOGAI.....Kai pradesi i viska ziureti ir teigiamai viskas susitvarkys,jau ne be pacanke esi o poziuris tavo man labai idomus.Klausinekis merginu ka jos dare tokiais atvejais ,manau visos cia tau patars tik tai kad eik ir snekek su profesonaliais daktarais,ziurekis sveikata irmaziau nervuokisdel to ko gal isviso nera :-)
Niekas taves nesmerkia,man tiesiog atrodo kad tu cia ieskai paguodos ir dar labiau save edi is vidaus.. visos pasakoja grazias istorijas ,fantazijas,reike gyventi ne fantazijomis ir ne svajom o realybe,saunuole jeigu nuejai pas daktare jei nuejai turejo siust tyrimu susisneket turejai su gine,del sveikatos tavo esamu ar tik sukurtu bedu.. Patikek as tave taip suprantu kaip retai kuri,nes mano gyvenime panasi situacija buvus kaip tau ,uzdegimas buvo ir teko isvalyma daryt noriu nenoriu niekas neklause..tik asuzsigydziau ,vaziavau pomenesioziuretis sveikata ,potopodvieju ,pasakekadviskas puiku ,viskas uzgije ir stai as dabar nescia esu 18 savaiteliu,nes negyvenau iliuzijom ir ispustais burbulais neskaitinejau forumu neieskojau niekur is SVETIMU tuolab zmoniu pagalbos,mano ramstis buvo mano seima artimiausi draugai.reike apie tai kalbet beabejo ,bet reike buti nusiteikus i gera o ne visada i bloga ,ne viskas yra blogai kaip mums gali atrodyt,as su siuo pastojimu taip pat kai man buvo 8savaites ,pasake mano gine is ligonines kai lankiaus dar pas ja ''turejai nelaime pirma isvalyma,persileidima,turesi ir antra'' kaip jaustis po tokiu zodziu ????? tada perejau ne pas sundaktarius o privaciai ir stai mums 18 sav ir viskaspa kolkas gerai ir esam laimingi ..nors minciu buta visokiu.Niekas uz tave nepastoves ,tik kaip tu pati.
Atsiprasau visu jog norejau bent supratimo..