Nesusituokusi pora krikštija vaiką

07. Jul, 02:35

sveikutes man tokia situacija dabar iskilo noreciau pasiklausyti ka jus manote apie poras kurios dar tik draugauja ir gauna pasiulyma krikstyti vaikuti?

08. Jul 2010, 10:43

auksiukemnaua as padariau teisingai neidama nes tikrai nenoriu isipareigoti ir savo draugo ipareigoti manau ir tikiuosi bus dar proga tapti kriksto mamyte😀

08. Jul 2010, 10:20

Jeigu pati abejoji, tai ir neik. Manau dar bus progu tapti kriksto mama 😀

08. Jul 2010, 10:17

tai va as ta pati galvoju mus kviecia i kriksto tevelius, bet mes nesutikome na mes planuojame bendra ateiti na bet nzn nenorime isipareigoti kol nesame susituoke☹fainiai man butu kriksto mama bet kol nesustituokusi nenoriu,☹

07. Jul 2010, 18:20

Kakaip man nerimtai butu kviesti i krikstatevius nesusituokusia pora. Gal jie net negalvoja apie bendra ateiti kartu, sugalvos ir pasuks savo keliais, o vaikutis liks be vieno is kriksto tevu. Aisku visko buna ir santuokoje.

07. Jul 2010, 17:13

ne cia tai geras kristulia.kokia teise kunigas turi nuspresti krikstyti ar ne.cia dievas sprendzia.ir manau jis visus priima isskiestomis rankomis.o kunigai jauciasi tokiais galingais...o kas del ar susituoke ar ne,jokio skirtumo.svarbiausia vaikas uzauges,kad abu pazinotu...todel reikia su tais zmonemis pakalbeti.jeigu issiskirtu,ar tikrai butu salia kriksto vaiko.jok nedings kaip i vandeny...

07. Jul 2010, 17:03

Siais laikais tikrai baznycioi zmogus ne atsigauna kaip kad turetu buti, o greiciau pavargsta ir isitempia, nes kunigai jauciasi dievais, o ne dievo tarnais... Todel as ten ir nevaikstau 😛

07. Jul 2010, 17:03

man nereikai jos nei joje tuoktis nei vaiku krisktyt galiam ir patiem tai padaryt pries dieva po medziu..svarbu popierelis? nereikia man jo....

07. Jul 2010, 17:02

todel,kad baznycia is vis yra iskrypimas

07. Jul 2010, 17:01

Mano tevai pries kelerius metus krikstijo mano sese, tai musu miesto kunigas jos nekrikstijo nes krikstateviai seses neturejo baznytines santuokos, ir ju bendra santuoka abiem buvo antra ! tokio briedo reget neteko net komedijose, tai nuvaziavom y nuostabia kaimo baznycia ir pakrikstijom sese.

07. Jul 2010, 16:58

Koks skirtumas krikstateviai seima ar svetimi zmones vienas kitam, svarbu tai kaip jie elgiasi , bendrauja su vaiku ir kaip ziuri y atsakomybe kuria suteikia krikstavaikio turejimas 😀

07. Jul 2010, 16:54

Mano abu vaikelius krikstijo ne poros o visiskai skirtingi net galima sakyt nepažystami žmones ir tikrai jokiu problemu nera.nieko blogo nera

07. Jul 2010, 16:49

Manau, kad tai visai nesvarbu, jie susituokę ar ne... Svarbiausia, kad abu mylėtu vaikutį 😉 Žinoma, kartais būna, kai poros išsiskiria, todėl reikia ieškoti tokių žmonių, kurie net nelaimės atvėju (įvykus skiryboms) nepamirštu krikšto vaikelio 😀

07. Jul 2010, 16:45

isviso jus suprantat krikstateviu prasme,koki vaidemeni jie atlieka?

07. Jul 2010, 16:31

as esu pusseseres dukreles, kriksto mama, o puseseres vyro brolis-krikstatevis. nieko cia blogo. tik va, kol draugaujat, tai linksmai, bet jei netycia gyvenime atsitiktu jog issiskiri, tai tik vaikas truputi nukencia😀

07. Jul 2010, 16:28

o tai,kad du zmones gyvena kartu,nesusituoke ir kvieciami buti krikstateviais...hm.. manau tevai gerai pagalvot turetu.jie bet kada gali issiskirti,jo ar jos vietoje gali atsirast kitas,kita..tai vaikas liks,kaip ir be krikstateviu.nu nefaina butu.bet jei ju santykiai rimti ir greitu laiku zada tuoktis,gal galima rizikuoti.as asmeniskai rinkciausi artimus,nesusijusius tarpusavy zmones.

07. Jul 2010, 15:57

As nieko blogo nemanau, svarbiausia, kad vaikui butu artimi zmones. O kas jie vienas kitam, manau, visiskai nevarbu.

07. Jul 2010, 15:50

ne tai jug kalba ne apie tai kad is skirtingu seimu imi kr tevelius bet kad pora gyvenanti kartu dar nesusituoke ar gali eiti , kadangi as prietarais tikiu sakau kad ne

07. Jul 2010, 15:44

mano kristateviai yra tecio sesuo su vyru, o savo vaikui norejau, kad krikstateviais butu mano sesuo su pusbroliu. ir jei reiktu rinktis dar, turbut vel rinkciausi seseri, gal vyro, ir pusbroli, bet draugu neipareigociau, kad ir labai geri draugai butu

07. Jul 2010, 15:08

mano krikstotevai yra mamos sesuo su vyru(tada jie buvo tik draugai kai krikstijo mane,siai dienai esu labai laiminga turedama abu kristatevius😀 )vyresnelei savo emiau savo broli ir pussesere,maziukei taip pat planuojam imt mano pusbroli ir pussesere jei tik jie sutiks😀

07. Jul 2010, 15:05

o as krikstateviu neturiu.kr tevas mires,motina kazkur med seserim dirba.teva esu maciusi gal 2x,kr mama buvo atvaziavusi visa girta,kai man buvo 28m,tada laukiausi.atveze 100lt.is principo neemiau ir i akis jai pasakiau as taves nepazistu.jie kazkada buvo tevu draugai.

07. Jul 2010, 15:02

adatele 👍 butent.mintys sutampa.

07. Jul 2010, 15:00

o del prietaru,meskit juos is galvos.netikiu ne vienu prietaru isskyrus tfu tfu tfu per kairi peti 😃

07. Jul 2010, 14:59

kai ruosiemes krikstyti maziu, kunigas sake, gerai pagalvokite, ka renkate i krikstatevius, kad vaikas veliau neliktu be kriksto tevu, nes sako, draugai siandien yra, o rytoj del ivairiu priezasciu gali ir nebuti

07. Jul 2010, 14:59

savo dukrytei emem krikstatevius net ne pora.mano broliuka ir drauge,nuostabu zmogu.nematau priezasties,kodel negali but nesusije zmones.svarbiausia,kad jie butu tavo vaikui pavyzdys.nereikia imt tokiu,kurie pakrikstys ir pamirs.o tas iskart matosi,kaip jie bendrauja su vaiku,kaip daznai ji mato.ir svarbiausia,kad jus krikstateviais pasitiketumete.

07. Jul 2010, 14:55

na enigma as galvoju taip pat nes tokie yra prietarai,kad geėriau neiti jei neesi susituoke i kriksto tevais, nors nesakau juk buna kaad ir taip poros isisiskiria bet sis prietaras tikrai pasitvirtina☹o gaila...

07. Jul 2010, 14:55

na enigma as galvoju taip pat nes tokie yra prietarai,kad geėriau neiti jei neesi susituoke i kriksto tevais, nors nesakau juk buna kaad ir taip poros isisiskiria bet sis prietaras tikrai pasitvirtina☹o gaila...

07. Jul 2010, 14:50

na mano vieno is dvyniu kriksto tevai buvo nesusituoke tai issiskyre mazdaug po pusmecio tai vaikas liko be kriksto tevo nes jau 6 metai o jis ji mate tik per krikstynas

07. Jul 2010, 14:42

dekui mergytes na ziuresiu,nors maniskis kategoriskai pries tai 😀

07. Jul 2010, 14:41

nieko cia blogo 😀 daug kas taip daro, juk dabar vestuves kaip ir is mados isejo 😀 juokauju aisku, bet daug tokiu yra kristo teveliu.

07. Jul 2010, 14:41

mes su vyru krikstyjom pusseseres vaika bet buvom tik draugai,o paskui jau tapom vyras ir zmona,as tai nematau cia nieko blogo

1 2