kažkaip labai idomu pasidarė o tu naktiniu ir seip tos atributikos placiausias pasirinkimas tai ir noriu suzinot ar veikia :)
kažkaip labai idomu pasidarė o tu naktiniu ir seip tos atributikos placiausias pasirinkimas tai ir noriu suzinot ar veikia :)
Va su tokiu kostiumėliu tai uhuhu kokio dėmesio susilaukiu: http://www.intymipagunda.lt/lt/Seksualus-apatiniai/Kates-kostiumai/Kates-kostiumas-Diona/
Aišku tik prie vyro namie, kai yra proga kokia ar šiaip geriau jaučiuosi dėviu😀
ziurejau dabar www.tavosapnas.lt nakinuku tai visai nieko toku yra ir nebangiai tik tie kurie patinka dydziai per dideli
as tai kiekviena kart pirkdama apatinius galvoju ar mano vyrui patiks.visada bandau kazka nusipirkti tikrai grazaus ir tt.pas mus taip jau nuo musu draugystes.ir toliau taip darau.negalima apleisti saves ir vyro😉
siaubas, kokiu neisprususiu vyru buna...geda... grozetusi sau tyliai ramiai 😉
as irgi kompleksuodavau, bet praejo gal kai kokiu 20 metu suejo😀 atsimenu toki bajeri, einu per kalvariju turgeli su tokia maikute didele iskirpte, o kazkoks vyras kabino drabuzius uzlipes ant priekistalio, is virsaus pamate mano krutine ir klyke per visa turgu😃 paraudonavau ir i kojas is ten😃
labas mielosios mamytės 😉 veikia ir dar kaip veikia 👍 o didelė krūtinė tai gerai. aš anksčiau kompleksuodavau dėl savo didelės krūtinės, bet dabar džiaugiuos kad ją tokią turiu
pries nestuma mano dydis buvo D nu dabar gal didesnis nes pienuko yra bet man idomu ar cia visoms mamoms kai baigia maitinti sumazeja krutys ar ne?
oi mergos, geriau nepavydekit papu, as noreciau bent D😃
dabar kaip tik ispardawimas 😉
tai kad firminese ziauriai brangu, ypac jei kokius sexy naktinukus perki... as perku is
www.tavosapnas.lt 👍
siaip jei apatinio trikotazo nori, tai geriau i kokia firmine parduotuve nueiti 😀 o siaip paiieskok internete 😀
http://www.sexparduotuve.lt/
cia kaip pavizdys, yra ir klaipedoj
butinai 😉
tai pasipuosk sau 😃
o! mano gimtadienis rugpjucio 1d. 😃
gal zinot kur yra klaipedoj ar plungej pirkt tu daikciuku kazkaip nepamenu kur galetu but? bet man sunku rasti ant f dydzio krutines 😥
o as rugpjucio pirmai taip pasipuosiu, jauciu zado neteks nes tada 3 metai kai pazystami bus
gera mintis,ir musu metines kita menesi,kam tos dovanos atsibodusios,manau turetu patikt,😀
oi mano d kaip buvo taip ir liko 😃 nu bet noreciau mazesniu, kai eini kur tai taip ir visi ziuri, arsi veido netureciau 😃
pavydziu jums toookiu ''papu'' 😀 mano po gimdymo nuo C lig B 😕 sumzejo
gzerda mano krutine FF dydzio, bvet kai nori randi labai graziu dalykeliu😀
ir as uzsimaniau sitaip nustebinti,nes jauciu,kad aprimau su jais 😉kaip tik metines turesim,tai ir pasipuosiu kokiais,beda tik ta ,kad sexy naktinukams mano per didele krutine,dar neradau kad tiktu ir patiktu,nu paieskosiu labiau 😀
gal atgaivinsim seksualini gyvenima, kuris po gimdymo sustojo
pamegik, db ir as susigundziau kokius kitus sex apatinukus nusipirkt, kad wyras nematytu, staigmenele padaryt 😉
reiks ir man pabandyti😀
reik pamegint 😃
reik pamegint 😃
weikia 100% 👍 maniskis man toookius naktinius yra uzdowanojes, uzsidedu kai buna geras 😃 taippat kaip Anastazija, ateinu apsirengus netiketai, tai matau jo weide toky pasitenkinima 😉
Karts nuo karto reikia imtis tokiu moterisku gudrybiu kaitinant savo vyriskiu aistra 😀 Atsibosta jiems matyti eiline namu seimininke prie puodu ir vaiku. Cia kaip is tos Keistuoliu dainos :"Kai tik vaikelis ciucia liulia, mes galim sokt ir dukt linksmai..." 😃
kaip gerai kai vyras kita diena ateina su gelem ir saldainiais😀
jau tam dalykui man fantazijos netruksta😃 tik duok zalia sviesa😃