Neramus miegas

22. Jun, 12:52

Sveikos mamytes, norejau paklausti ar esta susidurusios su tokia problemele, kai vaikas miegodamas savo lovyteje vidury nakties keliasi ir verkia arba tiesiog inkscia miego metu, nuraminu paguldau ji ir vel jis atsikelia. lyg mane dabodamas, ar tiesiog bijo tamsos........ Su manim miegodamas tokiu dalyku nebudavo. Pries menesi pradejau pratinti miegoti viena, ir gera savaitele tiesiog buvo puiku, kaip gerai naktimis ismiegodavo. Tiesa pietu miegelio metu taip pat prabudineje, bet vel greitai paguldau ir uzmiega. Negaliu sakyti, kad tai lunatikavimas, nes jai tik tuo metu uzkalbinu jis bendrauja.

01. Jul 2010, 16:47

zinoki soti vakariene padejo. plius dar pries mega porai valandu buvom lauke. tai panele keles tik 1 ir 7. atsikeliau tikrai pailsejusi 😀 pabandykit ir jus. gal jusiskius irgi taip pat veiks.😉

01. Jul 2010, 13:50

na taip mamytes apsisarvuokim kantrybe ir laukim tu palaimintu naktu kai vakare uzmigsim ir ryte atsikelsim pailsejusios😀

01. Jul 2010, 13:49

Na kiek zinau soti vakariene tai reikalinga kad vaikiukas nesikeltu naktimis valgyti, tik tam. O arbateliu jokiu nebandem, tikimes, kad susitvrakys savaime. Nors sianakt vaikas du kartus taip garsiai sucype bemiegodamas, kad net as soktelejau is lovos.

30. Jun 2010, 21:48

na belieka apsisarvuoti kantrybe ir tiketis, kad isaugs. o jus arbateliu nebandete jokiu gerti?man viena mamyte patare duoti socia vakariene pries miega, tai va snd pabandysiu duoti zuvytes su bulvem. ziuresim kaip seksis miegoti

30. Jun 2010, 21:41

Na tikekimes, kad tai issaugs, Sekmes jums mamukas83

30. Jun 2010, 14:10

tai, kad bandem pas save pasiguldyti, tas pats. gyd sako, kad turim miego sutrikima, bet is kur jis galejo atsirasti taip ir nepasake ☹

30. Jun 2010, 13:58

Mano vaikiukas taip pat nakti keliais, atsistoja lovyteje, turiu ji apkabinti tada jis vel atsigula. manau del sios musu problemeles niekas negali padeti, tik galim ja pasidalinti drauge, kad ne vienu musus tokie vaikiukai. Pabandykite pasiguldyti salia vaikiuka, gal ramiau miegos jaus mamytes kvapa, bet tada klausymas, o jei pripras miegot iki 7 metu.....

30. Jun 2010, 08:54

sveikos mamytes. mes taip pat susidurem su neramaus miego problemyte. esam metuku laiko, tai nakti keliames du kartus ir nurimstam tik su misinuko buteliu. bandziau sedalios sirupa, valerijonu mkstura, kuria gyd. rekomendavo, bet niekas nepadedavo. Tiesa buvo pora kartu, kad nakti daznai keldavosi, kai pagalve perdedavau i kita vieta, ar lovyte budavo biski pasisukus. gal vaikuciams ir tai duoda poveiki miegui?siaip mes dar bunam lb neramios per pilnati. Kartais juokiuosi, kad dygsta ragiukai 😀

28. Jun 2010, 20:06

labutis.mamytes help mes ziauriai nemiegam naktim ka daryti keliames tris keturis kartus.help????

28. Jun 2010, 18:27

labas mamytes.padekit.mes jau neismastom ka daryti.suneliui du su puse metuku o jis neismiega nakties.jau viska bandziau ir ivairias arbatas ir vaistukus nepadeda gal kas zinot kaip pagerint maziukui miegeli??????

23. Jun 2010, 10:12

as duodavau melisos arbatos pries miegeli, tada ir ramiai ismiegodavo, ypac, jei silta isgerdavo. siaip ramiai miega, bet atsisveikino su ciulptuku, tai praverke visa nakti, nors jau pirma miegojo be savo draugo, gal tik buvo pervarges

22. Jun 2010, 22:39

o nuo kiek laiko ja galima vaikams gerti?

22. Jun 2010, 22:11

Kai mano sunelis prastai miegodavo,davinejau jam pries miega raminancia zoleliu arbatele -"NEURO vaikams".tai labai padejo.Po keliu savaiciu pradejo gerai miegoti jau ir be arbateles pagalbos.Sia arbata galima isigyti bet kurioje vaistineje ir kainuoja apie 10 lt.

22. Jun 2010, 21:51

maniske wisada gerai miegodawo, db dantukai mus neramina☹ bet nkreipiu demesiu, manau normalu...

22. Jun 2010, 20:55

simpatykeee, mano ir mazylis nuo pat kudikystes prastai miega, Tik anksciau budedavau prie jo lovytes. ☹

22. Jun 2010, 17:59

na mum 1m 8 men, irgi visko buna😕

22. Jun 2010, 16:52

mano mazius dar gabar buna blogai miega...
jis pas mus nuo pat gimimo prastai miegojo

22. Jun 2010, 13:30

manau palaipsniui viskas atsistatys y savo vietas, paprasciausiai vaikas buvo prates kartu miegot, o daba atskirai, tai ir kelias nespejes atsimerkt. su laiku viskas susitvarkys

22. Jun 2010, 13:29

sako jog vaikas nakti miegodamas pergyvena savo diena, patirtus ispudzius, juos sudelioja-atskiria blogus ir gerus😀 gal persisiunta mazylis😀 pries miega nepatartina labai dukti. o gal ka skauda maziukui, musu naktys irgi budavo neramios, buna kad ir iki siol neramiai miega. gal dantukai kokie dyksta. mums daktare buvo israsius hemaopatinio sirupo SEDALIA, bet nepasakyciau kad jis labai jau super, aisku kazkiek ramiau buvo, bet ne taip kad uzmiega ir nei cypt😀

22. Jun 2010, 12:52

Sveikos mamytes, norejau paklausti ar esta susidurusios su tokia problemele, kai vaikas miegodamas savo lovyteje vidury nakties keliasi ir verkia arba tiesiog inkscia miego metu, nuraminu paguldau ji ir vel jis atsikelia. lyg mane dabodamas, ar tiesiog bijo tamsos........ Su manim miegodamas tokiu dalyku nebudavo. Pries menesi pradejau pratinti miegoti viena, ir gera savaitele tiesiog buvo puiku, kaip gerai naktimis ismiegodavo. Tiesa pietu miegelio metu taip pat prabudineje, bet vel greitai paguldau ir uzmiega. Negaliu sakyti, kad tai lunatikavimas, nes jai tik tuo metu uzkalbinu jis bendrauja.

1 2