Sveikos mamytes, norejaj jusu paklausti, Ar daug
susilaukdavot patyciu/apkalbu is aplinkiniu, mokiniu, gal
net mokytoju? Nes esu 17 metu ir turiu kolkas nepatvirtinta
spejima kd galejau pastot, nors vaikinas tvirtina kad tai
musu situacijoj neimanoma, bet visviena sioks toks
jauduliukas ir baime yra😀 is anksto dekui uz nuosirdzius
atsakymus kaip jus jautetes..nes kolkas sias 2dienas gyvenu
nerimaudama, o dar visas menuo pries akis..;/
Pasistenk iki gimdymo nubrezti ribas tarp savo seimos ir
anytos. Bus paciai lengviau,nes jei tylesi ji tave valdys
kaip lele ir darysi,kad tik jai butu gerai. Mano anyta
isties geras zmogus. Jei reikia patarimo visada pataria,bet
niekad nekisa nuomones,kad daryk taip nes taip dariau as
ar,kad taip as noriu,kad butu.
Sveikute. as pagimdziau gruodzio 28d. Manajai Emilytei
pries pora dieneliu suejo 7menesiukai 😀 as taip pat labai
labai dziaugiuosi kad gimdziau. Man 16metu. esu taipogi
istekejusi, myliu savo vyra, seima, kurie mane palaike ir
mylejo taip kaip anksciau. dabar mano dukryte visi be proto
myli. o is kur esi? 😀)
14. Jul 2013, 22:29
sveika,is kur esi? Ir kiek tau metu? As esu viena is tu
nepilnameciu kuri ryzosi gimdyti , mano spinduleliui jau 5
su puse menesio , kol kas mums viskas sekas puikiai ,esu
labai dekinga savo tevams , dukrytes teciui tikiuos busimam
vyrui ir jo tevams uz pagalba ir palaikyma . Toliau mokausi
, sekas neblogai . Liko tik tikrieji draugai kurie
nenusisuko ir lb dziugu kad tokiu buvo nors ir ne daug . : )
na ka pasakok tu . Kaip tau sekas? Ar jau gime tavo
stebuklas?ar tu dar nestuke? : )
13. May 2013, 14:55
sveiki. sukuriau diskusija nepilnametems mamytems,
kadangi pati tokia esu, labai noreciau rasti draugiu.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Sveikos mamytes, norejaj jusu paklausti, Ar daug susilaukdavot patyciu/apkalbu is aplinkiniu, mokiniu, gal net mokytoju? Nes esu 17 metu ir turiu kolkas nepatvirtinta spejima kd galejau pastot, nors vaikinas tvirtina kad tai musu situacijoj neimanoma, bet visviena sioks toks jauduliukas ir baime yra😀 is anksto dekui uz nuosirdzius atsakymus kaip jus jautetes..nes kolkas sias 2dienas gyvenu nerimaudama, o dar visas menuo pries akis..;/
Sveikos mamytes 😀 Man 17 metu, laukiuosi jau 17 savaite. Norejau paklausti ar normalu, kad mane dar tebepykina rytais, o mokykloje alpstu? 😀
Pasistenk iki gimdymo nubrezti ribas tarp savo seimos ir anytos. Bus paciai lengviau,nes jei tylesi ji tave valdys kaip lele ir darysi,kad tik jai butu gerai. Mano anyta isties geras zmogus. Jei reikia patarimo visada pataria,bet niekad nekisa nuomones,kad daryk taip nes taip dariau as ar,kad taip as noriu,kad butu.
siaubas..uzjauciu.na mama yra mama ,kokia bebutu ir jis to nlb supras,kaip tau sunku
O kaip vyras i tai reaguoja, kad taip lenda?
sorry ,kad isiterpsiu tarp nepilnameciu 😀 bet beg kol gali nuo tokios anytos
Sveikos, gal yra jaunų mamyčių norinčių susipažinti ir pabendraut? 😀
as is vilniaus , o tu ? 😀
gal susiirasom per El. p.? as - juditukea13@gmail.com 😉
Sveikute. as pagimdziau gruodzio 28d. Manajai Emilytei pries pora dieneliu suejo 7menesiukai 😀 as taip pat labai labai dziaugiuosi kad gimdziau. Man 16metu. esu taipogi istekejusi, myliu savo vyra, seima, kurie mane palaike ir mylejo taip kaip anksciau. dabar mano dukryte visi be proto myli. o is kur esi? 😀)
sveika,is kur esi? Ir kiek tau metu? As esu viena is tu nepilnameciu kuri ryzosi gimdyti , mano spinduleliui jau 5 su puse menesio , kol kas mums viskas sekas puikiai ,esu labai dekinga savo tevams , dukrytes teciui tikiuos busimam vyrui ir jo tevams uz pagalba ir palaikyma . Toliau mokausi , sekas neblogai . Liko tik tikrieji draugai kurie nenusisuko ir lb dziugu kad tokiu buvo nors ir ne daug . : ) na ka pasakok tu . Kaip tau sekas? Ar jau gime tavo stebuklas?ar tu dar nestuke? : )
sveiki. sukuriau diskusija nepilnametems mamytems, kadangi pati tokia esu, labai noreciau rasti draugiu.