Naujokių pokalbiai

06. Mar, 07:14

noriu susipazinti nes drauges nusisuko kai turiu vaiku

18. Mar 2013, 17:33

as sandra is telsiu man 26 m, auginu dabar pilvuka 12 savaite eina, megstu ir as rankdarbeis uzsiimt, bet dabar kazko aptyngau,

18. Mar 2013, 15:50

Sveikos.😀 Esu Iveta, iš Raseinių, man 22m., auginu (viena) dukrytę penkių mėnesių. 😀 Laisvalaikiu užsiimu įvairiais rankdarbiais, vis laikas greičiau praeina ir atsipalaiduoju, atitrūkstu nuo bereikalingų minčių kažką mielo širdžiai veikdama.😀 o jūs iš kur?😀

17. Mar 2013, 08:57

labukas snekorka papasakok apei save.

17. Mar 2013, 07:30

snekorka ---> sveika aprisijungus prie musu 😉)

16. Mar 2013, 16:54

Sveikos, ką tik užsiregistravau čia. 😀
Tad jungiuosi prie jūsų. 😀

15. Mar 2013, 14:45

nu matai yra kaip yra😉)

15. Mar 2013, 14:41

Mesti nereikia, galima imti akademines arba stadytis ir pinigai tikrai nenuplaukia 😀

15. Mar 2013, 13:52

matai galejau mesti mokslus stabdyti bet butu teke sumoketi 3200 ir kitais metais eiti is naujo ir vel moketi 6000 nes tie metai nuplauktu gaila pinigu gailo vaiko bet nieko nepadarysi.

15. Mar 2013, 13:14

Sunkus atvejis ... vien dėl to aš ir stabdžiau studijas magistrantūroj, kai liko tik vienas žingsnis iki baigimo, bet labai bijojau, kad dukra manęs nematys, o mokslus galiu baigti ir ją paauginus, nes aš ne iš tų gabių mamų viską vienu metu daryt 😀 Tiesiog belieka tau daugiau laiko skirt savaitgaliais, ką padarysi.

15. Mar 2013, 13:06

matai as mokausi kolegijoje poto lekiu i praktyka tai gristu velai ir taip kiekviena diena iki savaitgalio tai vaikas buna su teteuku 😀

15. Mar 2013, 12:37

O tai dažnai tenka dukrytę palikti ir kaip dažnai jos nematai? Mažiukė labai dar 😀

15. Mar 2013, 07:20

Silvi ---> Šiandiena jai sukanka 3 menesiiukai 😉))))))))))

14. Mar 2013, 20:54

Agonyte, kokio amžiaus tavo dukrytė?

14. Mar 2013, 20:16

siandien grizus is mokslu pasibuvau su vaiku o tetuka isleidau i parduotuve mazoji visa laika praverke su manim o kai tete grizo ji nurimo 😥 ar gali buti kad vaikas nebenori buti su manimi nes retai mato mane ☹?

14. Mar 2013, 11:45

Malonu, vyškine 😀 Penelope, nežinau šio konkretaus atvejo, bet koks skirtumas kiek vaikų gimsta, jei nėštumas normalus, pas mus mažoj ligoninėj gimdo dvynukus irgi, o čia Mažylio tai manau, kad tikrai leis 😀

14. Mar 2013, 11:28

Labukas visoms, 😉 noreciau paklausti, laukiames dvyniu. Gal kas zinote ar Mazylio gimdymo namuose priima gimdyti dvynius? Man sake kad tik klinikose su dvyniais.

14. Mar 2013, 10:43

labas mergaite,😀 jungiuosi ir as prie jusu smagiu pokalbiu 😀 tikiuos priimsit 😀

14. Mar 2013, 10:30

Sveikos 😀 Smagu, kad prisijungia daugiau mamyčių 😀 Aš dar kavos negeriu, bet vėliau tikrai gersiu 😀

14. Mar 2013, 09:43

Rita 😀 malonu susipazinti 😀 norejau nuotrauka imest pasirodyt neina niu dar

14. Mar 2013, 09:30

Esu is Silales tiksliau rajono,4 metus vazinejome y uzsieni dbr laika leidziu lietuvoje,vyras isvykes atgal 😀 siuo metu niekur nedirbu auginu mergyte Enrika rugsejo 20 bus 2 metukai 😀

14. Mar 2013, 09:23

Labas rytas 😀 jungiuosi as su kavos puoduku 😀 kokie snd planai ? 😀

14. Mar 2013, 07:01

labas rytas mamytes😉 štai ankstyvas rytas dar viena diena ir ja pasitinkam su šypsena ir kavos puoduku 😉 gal kas prisijungs ?😀

13. Mar 2013, 23:03

Tada saunu 😀

13. Mar 2013, 20:24

loreal sveikute na manau cia visos mamytes draugiskos yra ir siltos 😉)))

13. Mar 2013, 19:46

Sveikos 😀 naujoke esu tikiuosi rasti siltu ir draugisku mamyciu 😀

13. Mar 2013, 09:02

sveikos mamytes esu naujoke 😉
tad nesenai tik prisijungiau 😉 turiu dukryte 2 menesiu 😉

08. Mar 2013, 13:03

aciu mamyte nuostabus zodeliai😀

08. Mar 2013, 12:05

Sveikos ir aš čia kaip ir naujoke 😀 Prisijungusi esu jau senokai, bet niekaip neužbėgu paplepėti - vis laiko maža, maža ir maža 😀 Šįryt, kol dažiausi, penkis kartus alpau nuo savo grožio.

Juk jau savaime ypatinga diena – mūsų šventė! Per blakstienas brūkšt – mintis – vis tik tiesa, kad mes, moterys, stiprios – ir šiukšles išnešam, ir stogus nunešam, jei reikia. Namai sutvarkyti, vyrai į darbus išleisti, pagaliau Tavo laikas – gali ramiai kava pasimėgauti, pyragaitį sukirsti... Savo nenaudai neiškenčiu ir įsijungiu kompą.... Vienas, tuoj pat kitas, po sekundės dar vienas pasiulymas kaip lengvai ir greitai sulieknėti – susimildami, juk moterys neturi viršsvorio, o viskas ko mes turim daugiau, tai tik papildomos vietos bučiniams… Nejau Jūs šito nežinot, o tokios „žinutės“ priverčia mus daugybę kartų pasitikrinti ar tikrai tos vietos bučiniams mes nepalikom per daug... Atsikeliam ryte, bėgam nuogos prie veidrodžio, pasižiūrėti ar per nakti neįvyko NEPATAISOMŲ figūros pokyčių, isitikinam kad mūsų krūtys nesumažėjo, kad jos vis dar vietoje... Tuomet paliečiam savo plaukus, jų galiukus, įsitikinam jog jie nenušiuro... Na nemeluosiu – seku madą ir aš – buvau kartelį kitą susiviliojusi moterų taip pamėgtomis dietomis. Iškart laikausi trijų dietų – nuo dviejų niekaip neprivalgydavau. Nepasiteisino – grižau prie įprastos dienotvarkės: „Jis valgo – aš gaminu; jis dėvi – aš skalbiu; jis mėto – aš tvarkau. Svoris neauga, visą dieną esu užimta...Ir ką aš be jo daryčiau?“

Susitvarkiau namus, pasiruošiau produktus vakarienei... Gaminti neskubėsiu... Jei šiandien vietoje kvapą gniaužiančios puokštės gausiu kokį puodą, keptuvę – manęs laukia romantiška vakarienė, kurią paruoš viską apgalvojantis vyras... Taigi vakaras bet kuriuo atveju bus ypatingas, juk Aš – kaip šampanas: galiu būti svaiginanti, bet galiu ir į galvą duoti...

O JUMS MIELOSIOS MOTERYS – nuostabios ir nepakartojamos šventės! Supratingų ir dėmesingų vyrų! Būkit atlaidžios, mylinčios ir svarbiausia – MYLIMOS 😘 Prabudote? Tai nusiprauskit, pasipuoškit, nusišypsokit ir eikit puošti pasaulio!!!

08. Mar 2013, 10:50

Labai aciu ausrine. Labai grazus zodziai😀 Ir tave su sveikinu♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

06. Mar 2013, 22:47

Maniškė ką tik užmigo, tai ir aš jau bėgsiu 😀

1 2 3 4