Namų akvariumai

26. Jan, 07:06

mamytes kurios turit namuose akvariumiukus pasigirkit kas juose gyvena,kokios talpos..ka per zuvytes turit :-)

27. Jan 2012, 17:08

Vilete pirma karta girdziu ,kad šamai valo akmenukus :-)) Maniskis i laiva ilindes tuno net nesiruose islysti :-))Gal ka maisai.
Haggyy-gal nuotraukyte turi ?Na pas mane akvariume tragediju nebuna ,gal tiesiog perki kokias plesres ? 😃 O kas tris savaites kad valai tai to priezastis per daug valgyt jog dedi..gal dar kas dasideda nebutinai maistas.Kiek desi zinok tiek jos ės .As i 2-3 dienas karta po gera zipsnį įdedu ir pilnai uztenka:-)

27. Jan 2012, 16:32

haggyy,tos kur valo viska vadinasi butterfly,na bent jau mums parduotuveje sake,bet kad ju negalim gaut niekaip 😉o tai karai pas jus akvariume vyko 😉pas mus kazkaip visos draugiskos pasitaike 😀

27. Jan 2012, 15:43

vilete,gal nuotraukyte imesk 😀

27. Jan 2012, 15:43

na matau,kad ir man reiks butinai ieskotis tokiu kur isvalo,nes labai jau daznai reikia valyt ☹

27. Jan 2012, 15:28

mes turim nediduka akvariuma, bet idejom labai gera filtra, tai akvariumas skaidrus net ir po trieju menesiu, tik karta i savaite isplaunam arba keiciam ta kempine filtro, ir viskas tvarkoje..jei del gyvu augalu, tai maniskes skabo lapelius, grauzia tol kol sunaikina, jau du teko ismesti, liko trecias, kazkaip jo neskabo 😀 maitinu visada viena karta dienoje, sausu maistu, maza ziupsneli iberiu ir uztenka joms 😀 turim du samukus, jie akmenukus pravalo, seip visoki bruda nuo dugno, gupijos del grozio, na ir dar toks kaip krokodilas - ciulpikas 😃 akvariumo stiklus nupoliruoja 😃 visas koplektas, ir graziai sutaria 😀

27. Jan 2012, 15:14

Na bet gamtoj kaip yra? 😀 niekas nesako kad akvariumas nefunkcionuos jei nebus augalu.. bet ..geriau kad jie butu

27. Jan 2012, 15:07

kazkaip neakreipiau demesio kad labai jau kas turi akvariumus augintu ir augalus :-)

27. Jan 2012, 14:33

Nu su augalais daug snekos reik,kad paaiskinciau 😃 man reiktu tada informacijos apie tresima, grunta,pogrinti (jei toki turite ) ,tresima, apsvietima 😃 nes yra daug fasktoriu,kurie itakoja augalu augima 😉

27. Jan 2012, 14:25

mes i grunta ti pasodinam,nieko nepilam 😉jei ju nenuskabytu jos,tai pabutu ilgiau 😃

27. Jan 2012, 14:11

na as augalu neturiu irnemanau kad as juos pirksiu :-)

27. Jan 2012, 13:46

Tai as jusu ir klausiu,ar jus pilat kokias trasas ten? ar yra gruntas? pasisodinkir greitai auganciu augalu. jus pasakykit ka darot kad tie augalai pas jus isgyventu,nes jei pasodinat ir viskas,tai retai kad ir isgyvens

27. Jan 2012, 13:33

as kiek esu girdejus tai joms reik gyvu augalu,tik kad nesilaiko jie pas mus 😉

27. Jan 2012, 13:25

Nu trumpai tariant (nes jei issiplesiu is darbo ismes mane siandien 😀 ) Zuvim reikalingi augalai, o aigalam reikalingos zuvis 😉

27. Jan 2012, 13:21

ai pas mane ,kazkaip nera tu gyvu augalu.Gyvena .. mums nesake nieko apie ju pliususar minusus..isviso nieko nesakekadpirkt butina,tai mes ir nepirkom :O :-)

27. Jan 2012, 13:20

na mano uosviene va grynas pavayzdys .. ji turi paprasta akvariuma visai. dvi zuvytes ,o sere i diena po kelis kartus ,todel ir valo kas antra treciadiena ,nors kas savaite galetu valyt 😃😃

27. Jan 2012, 13:18

zmones matyt is dideles meiles daug seria 😀 o kad jom kenkia nesusimasto.. 😀

27. Jan 2012, 13:16

na apie maista mums sake nesvarbu koksai jisai svarbu neperserti t.y.nemaitinti kiekviena diena ..delto kiti ir sako kad daug prieziuros reikalaujama valo kas savaite 😃 NESAMONE! drasiai galiu pasakyt iki 3 menesiu akvariumas grazutelis buna :-)

27. Jan 2012, 13:13

Reikia augalu reikia tikrai. Pabandykit nusipirkti greit auganciu (valisnerija, ragalapis). Pilat kokiu trasu? Po gruntu dedat ka? Nes augalas maitinasi saknim, Jei grunte mazai nitratu fofatu ir pan. tada nereik papildomai pilt .

27. Jan 2012, 13:05

visa iranga yra pas mus 😉jos nugrauzia juos,israuna ir nieko nebelieka 😃ar labai butini gyvi augalai?

27. Jan 2012, 13:02

su filtru su lempom su visa iranga akvariumas pas jus ar koks? jei taip,tai tada gali zuvys ji nugriauzt ( taip taip,gali ) arba augalas nupuna ,nes jam kazkas netinka,kas netinka jau cia reik apziuret akvariuma ir pasakyt ,nes taip negaliu labai smarkiai patart kas gali jam buti 😀

27. Jan 2012, 12:56

atrodo,kad nelieka jo 😉o kaip del gyvu augalu?nes dazniausiai pas mus po dvieju dienu ju nebelieka?

27. Jan 2012, 12:52

sakau,ziurint kokiu maisteliu maitinat,yra tokiu kur reik sert kelis kart i diena,yra kur galima kas antra...ziurekit kad maistas neplaukiotu nesuvalgytas,vadinasi duodat per daug arba per daznai

27. Jan 2012, 12:49

o tikslai,kasdien reik sert?as tai kasdien joms duodu 😉

27. Jan 2012, 12:48

jei persersit irgi gali greiciau nudvest

27. Jan 2012, 12:48

nezinau kokiu maistu seriate, bet reik duoti maisto tiek ,kiek zuvis suvaglo per kelias minutes

27. Jan 2012, 12:46

Tai jus tik klauskit,man faina zmonem padet 😃

o serti rekomenduoja bent kur as perku is moters kas 2-3 dienas ..ne kiekviena ?Tada svaresnis akvariumas buna ,nes maistas rugsta nesuvalgytas,pns.
Man tik baisu del samo .. jis i laiva ilindes ir atrodo kad neislenda..nei eda nei ka?

tai jos auksine zuvele 5 metus tikrai negyvens 😀 ja galima laikyt kad ir trilitriniam stiklainy,bet kiek ji laiko gyvens... 😃

27. Jan 2012, 12:45

O apie gaidelius tai jau net is savo patirties galiu pasakyt,kad per ji nugaiso auksine... jis ja uzvaike... gaideliui geriausia turet dvi pateles ,tada jis ramus , nes kitaip jis gali kitas ilgapelekes uzvaikyti iki mirties 😀

27. Jan 2012, 12:45

na nezinau drauge auksine zuvele paprastam kaip slovikeb 😃 laiko jau 5 menuo ,be jokiu filtro nieko..tik valo jau kas 2 diena :-)

1 2 3