Kilo mintis man visoms pasidalinti mintimis, kodel pasirinkome tokius slapyvardzius;)Bendraudama forume sutikau mamyciu su tikrai idomiais slapyvardziais, todel butu idomu suzinoti, kodel pasirinkote butent toki;) Trumpos istorijeles kas kaip kodel:)
o as savo sunely svelniai vadinu mano guzikelis 😃 mano mociute sagas guzikais vadina 😃 tai man labai patiko 😀
Niu kur mamytes kitos, nenori pasidalyti paslaptimi😀
Jolita, supratau😃As ir sese megdziodavau, bet daznai nesekmnigai😃
O, braskiukaip noriu😀
O as pasivadinau pagal dukriuko vardeli 😀
mano slapyvardzio istorija paprasta, kai tik atsirado MK tada jau buvo vasara, tai pagalvojau pasivadinsiu braskute, nes vasara vis gi sirpsta braskes,tai ir liko iki po siolei sis slapyvardis😀 nezinau pirma mintis ,,sove" i galva😀 siaip mano vardas juste😀
amelija, mano sesuo pamenu tuometu madyngame myrke buvo pasivadinus raimiolina (sesuo su vaikinu 😀 ), o man taip kraziai skambejo,ir pamirsau kaip ji pasivadinus ir sugalvojau linestra😃 nes galvojau kad taip pasivadino sesuo, nu ir kibo 😃 😃 😃 sumalia,bet gal suprasi 😃 😃 😃zodziu buvo vaikisks mastymas 😃
Dherda, idomiai kaip sugalvojo tave vadinti...kazi kaip sugalvojo taip pavadinti?Cia gaunasi kad is anglu kalbos G tariama Dz...😀
Ziurek, Deimanciuk, Renatai nepavyko prisiregistruoti savo vardu.Kaip idomiai😀
Lafe, nu idomiai cia nuo Snezana Helena iki Lafe😀Niekad nepasakyciau.
Jolita, o kas ta Linestra?
Na as visur registruojus savo slapyvardziu😀 turiu du vardus😀 Snezana Helena tai vat tas vardas Helena sutrumpintai skamba Lena o is Lenos gavosi Lafe😀
Gerda,oho atmintis 😃 kai pasakei gal kazka pamenu 😃
man atrodo irgi viskas aisku su mano slapyvardziu,bet pasirodo ne,nesupranta kiti,kad tai mano vardas,tik pradzia "sustra " 😃 istorija: pries 10 metu klasiokai pradejo vadinti dzherda vietoj Gerda,man patiko ir nuo tada as visur registruojuosi siuo slapyvardziu 😉
mano dukriuko vardukai 😀 o siaip as visur registruojuos linestra slapyvardziu 😀 o tas slapyvardis nuo 13-14metu 😀, kazkada mk buvau nestukes slapyvardziu 😀 pagimdzius pasikeiciau 😀
man ir nereikia nieko sakyt, viskas aisku 😉
Jo amelija, mano Asta vardas 😀
O gali buti vienodi nikai?Kad man rodos man jau neleistu uzsiregistruoti Deimantes vardu😀
Astonja, tavo Asta vardas ar ne?
Deimanciuk, nu jo, pasiseke mum kad vienos is pirmuju prisiregistravom, dar galejom be jokiu 252, 696 arba deimaaanteee registruotis😀
Nu as saviski tj senai sugalvoju ir visur juo registruojuos, jis visada buna laisvas. O kodel tj net nzn, sove syki i galva ir viskas 😃
Asmensikai mano slapyvardis tai netikras mano vardas.Tiesiog man vardas Amelija labai grazus😀
Kilo mintis man visoms pasidalinti mintimis, kodel pasirinkome tokius slapyvardzius😉Bendraudama forume sutikau mamyciu su tikrai idomiais slapyvardziais, todel butu idomu suzinoti, kodel pasirinkote butent toki😉
Trumpos istorijeles kas kaip kodel😀