Mamytės Norvegijoje

23. Sep, 05:11

Būtu malonu susipažinti su mamytėmis iš Norvegijos. Padiskutuoti kur galima gauti ekologinių produktų ir panašiai.

01. Mar 2011, 16:55

tu prima parasiai jog aplink mus masinos lb gero ir ne automatines ...aij nu koks skirtumas

01. Mar 2011, 16:54

jei savo tureciau,o tai tikraai pasigirciau😃

01. Mar 2011, 16:53

man nera ko girtis,juk ne mano masinos,o draugu jei ka😉

01. Mar 2011, 16:53

nesupratau-pasigirt..pati pirma parasei pas mus tai visi vazineja gerom masinom ir automatinem.............

01. Mar 2011, 16:52

todel kad komplektacija tokia buvo mechanine,drauges tevas volvo pirko is salono pats komplektavos ir dejos automata...nu cia is salono kokia masina pasiimsi tokia turesi gali rinktis....

01. Mar 2011, 16:50

ai Ausra niekas ir nesako kad gera masina turi but automatas...ir kazkaip man nelabai svarbu kokias jus ar jusu draugai vairuoja masina ,tu cia gal pasigirt nori 😃 man rods kaip tik automatas daugiau ryja keliais litrais....ja automatine mano tevas irgi vadina tinginiu masina 😃 man vairuoti butu malonumas,tai noreciau kad tas malonumas dar ir patogus butu...

01. Mar 2011, 16:50

😉

01. Mar 2011, 16:49

pritariu Inga 100procentu😀

01. Mar 2011, 16:49

pusbrolis va nusipirko is salono naujutelaite mazda tai ir ta su mechanine pavaru deze ir jau yra 6 pavaros .

01. Mar 2011, 16:48

as atsimenu,kaip pries daug metu,dar i mkl ejau,vaziavau pirma karteli su masina-siauliu centru...nezinau,kaip as namo gryzau,bet viskas buvo l gerai...ir masina buvo ne automatine,o kazkaip vaziavau...matyt kraujuje pas mane tai..salia sedejo tevo draugas,bet jis isvis nieko man nepadejo... beveik😃

01. Mar 2011, 16:46

seip as asmeniskai nematau skirtumo kokia vairuoji ,ir su automatu ir su mechani pavaru deze , avariju tikimybes tokios pacios. Mieste gyvenant ir mieste vazinejant tai patogiau yra automatas - tik del patogumo,na aisku ir mazesnes kuro sanaudos. Dar kiti sako jog automatas tinginiu masina 😃 O seip mano nuomone teisias reikia issilaikyti su mechanine pavaru deze masina, o jau su automatu kiekvienas mokes vaziuot, mokslu nereikia 😀

01. Mar 2011, 16:45

pas mus irgi geros masinos😀bet kad gera nereiskia jok turi buti automatine😉

01. Mar 2011, 16:45

o pas mus atvirksciai tarp draugu geros masinos ir visos automatines 😀is vis automatas mechanine pavaru deze kaip ir masinu markes yra nediskutuotina tema,nes kiekvienas turi savo nuomone ir tai kas jam yra prie sirdies 😀

01. Mar 2011, 16:44

bet as taves neatkalbineju,man jokio skirtumo ka tu vairuosi ir tt...as tik savo nuomone pasakiau ir kokias as teises noreciau tureti😉

01. Mar 2011, 16:43

nesakiau jok yra maziau automatiniu,tiesiog tarp musu draugu niekas man atrodo neturi...siaip masinos l geros aplink mus😉 bet del kitu patogumo ir savo,noreciau vairuoti visas masinas...jei reiktu pasiskolinti ir tt,geriau tureti tokias teises😉

01. Mar 2011, 16:39

o ar daug ar mazai yra automatu,tai tikrai normaliai skelbimuose pilna masinu automatiniu,ikiekvienas renkasi sava patoguma...kaip ir masinos marke nu as niekad nevairuociau mazo kibiro kur is kojos spyriai ir susilankste,po vyro sitos avarijos tai dar cia laime kad gerai baiges,bet sake jai masina butu saugesne bei didesne nieko jai is vis nebutu atsitike

01. Mar 2011, 16:34

nu mano vyras dvi turis ir abi automatas,db pirkt nori irgi automata,joa siaip brangiau automata paremontuot negu mechanine na dar ziurint ta kaina aisku ir nuo markes priklauso....as asmeniskai saves prie mechanines neisivaizduoju,ir as jauciuos saugiau vaziuodama su zmogum kuris vairuoja automata ir jam ant kiekvieno staptelejimo nereik malt per deze,aisku dar ziuresiu kaip cia bus su tom teises ...gal issilaikysiu ant mechankes ,bet zn kad vairuosiu automata,masinu kainos nesiskire nuo to kad ten ar automatas ar mechanke na gal labai mazai...bet del savo patogumo ir mano nuomone saugumo as sumokeciau brangiau...

01. Mar 2011, 16:25

tai aisku reikia taisyt visas...😀 tik sakoma ,nu ka zinau,taip sako...jok jei automatine sugenda tai kone ne visa ja reikia isnagrinet...ir daug laiko uzima ir daug pinigu...bet cia aisku tavo reikalas😉 man irgi patogiau but automatine vairuot,bet laikysiuos teises,kad visas galeciau..nes jei vyras noretu pasedet ilgiau kur,man tektu vairuot,bet nesu garantuota jok visi turi automatines masinas...net retas kuris...

01. Mar 2011, 16:14

as va del tu lazeriu ir bijau,nes jie garantijos neduoda kad tu viena diena atsikelsi ir matysi,gali atsikelt aklas,cia yra tiesa taip buna....kas del automato taisymo nu tai visos masinos genda visas taisyt reik......

01. Mar 2011, 15:55

siandiena pavasario pirma diena....

01. Mar 2011, 15:54

😀 ka veikineji?

01. Mar 2011, 15:39

na taip , dar vis galvoja, masto , cia jam spresti kaip jam geriau ........... as savo nuomone pasakiau 😀

01. Mar 2011, 15:22

Inga jus susisiekit ten su tais daktarais.padarys tyrimus vyrui,tuomet nuspres kas galima daryti ,o kas ne😉 as nezinau,bet as rizikuociau...bent man taip atrodo.nes kai matau sesers vyra gerai matanti be akniu ir linziu,tai tikrai dziugu...

01. Mar 2011, 15:20

sveikos.pas mane buvo interneta atjunge per klaida...tik siandiena per pietus vel pajunge😉 o kas del automatines masinos,tai jo ja lengviau vaziuoti,bet sunkiau sutaisyti nei ne automatine masina...nes jei kas sugenda tai ojojoj....

01. Mar 2011, 14:02

mniskis nori, bet jis nori ta kur isodina lesiuka,o ne kur su lazeriu daro - nenori rizikuot su lazeriu

01. Mar 2011, 13:58

Inga tai ar domejos vyras del akiu korekcijos ka nors,maniskis man siule pasidaryk sako jai nori,bet as kazkaip bijau....

01. Mar 2011, 13:57

tai va mum irgi ta slogyte....bet jau as ji matau tai tik reik kad jis truputeli daugiau paaugtu tai gal jau po keliu dienu ir islys normaliau jau

01. Mar 2011, 13:56

joa blem cia uz pinigine😕 aij nieko sumokesiu 😃 a rimtai nezinojai kad galima tik ant automato laikyt? pvz pas tave kur yra prie B kategorijos data parasyta kada islaikiai ,tai jie ar toi vietoi pazymi salia kad automatas ar ten kur zymi del regos pvz toj grafoi...zn kad jie pazymi kad teises yra tokios kur gali vairuot tik automatine pavaru deze....

01. Mar 2011, 13:41

nu geras , tikrai pirma kart girdziu zinok. del tu teisiu kad taip , zyma kad ant automato tik teises telaikius... hmmm idomei cia . O cia muitas tiek daug uz pinigine 😀

01. Mar 2011, 13:38

Monika del dantuku slogyte atsiranda musu jau antras beveik pralindo ryt jau bus tikrai ,svies baltas perliukas 😀