Būtu malonu susipažinti su mamytėmis iš Norvegijos. Padiskutuoti kur galima gauti ekologinių produktų ir panašiai.
Tevas nelanko.
ji nenori? ar tevas? jei nenori gali neatsakyti. matai mano dukryte ne nuo mano vyro.
jau keli metai kaip nebendrauja.
Aciu aciu. 😀
o tavo dukryte su tevu bendrauja?
kaip smagu ,kad prie musu prisijungei 😀 gal ir tave biski prablaskisim😀 ir paguosim del teismu
Brolio vardas Enrikas 😀
as ji maciau, kai dainavo su jurga jurgaityte, labai grazi daina bent man patiko
As ir nesu pikta.😀 draugiska ir labai megstanti jumora 😀
Su Bartu, kur eurovizijoj dalyvavo. 😀
koks brolio vardas ?😀 gal irgi neiprastas?
su kuom cia dukryte😃 maciau ji per tv 😃 tu labai mielu gruozu. neisivaidzuoju taves pyktos
turiu broli
O stai ir as 😀
Dukryte 😀
oj kazko nesikelia 😃
O stai ir as. 😀
Cia va mano Ievute 😀
tu turi sese ar broli 😀
na taip,vardas ne kasdieninis,pasistenge teveliai
gal turi dukrytes foto ir savo 😀
as galvojau kad cia nevardas😀 atsiprasau.😀 labai grazus ir neiprastas , pirma kart girdziu
as dzenita,mergaite ievute,mes is kauno
reiks ziurnala nusipirkti. po zodi verstis,ir rasyt ant lapo paskui visa teksta perskaityti 😃
Hvordan er du
pasiimk laikrasti koki verskis zodi kiekviena taip ir ismoksi daug zodziu o po to po biskeli ir rutuliosis kalba vystysis
dabar uzsivedziau reiks imtis mokintis bent po kelis zodzius i diena
nepyk monika 😛
apie koki alu,nemaciau...as irgi nespeju
as turiu kazkur ta diska bet ten nera norgiu kalba visos yra svedu yra bet norgiu ner
Tevas nelanko.
ji nenori? ar tevas? jei nenori gali neatsakyti. matai mano dukryte ne nuo mano vyro.
jau keli metai kaip nebendrauja.
Aciu aciu. 😀
o tavo dukryte su tevu bendrauja?
kaip smagu ,kad prie musu prisijungei 😀 gal ir tave biski prablaskisim😀 ir paguosim del teismu
Brolio vardas Enrikas 😀
as ji maciau, kai dainavo su jurga jurgaityte, labai grazi daina bent man patiko
As ir nesu pikta.😀 draugiska ir labai megstanti jumora 😀
Su Bartu, kur eurovizijoj dalyvavo. 😀
koks brolio vardas ?😀 gal irgi neiprastas?
su kuom cia dukryte😃 maciau ji per tv 😃 tu labai mielu gruozu. neisivaidzuoju taves pyktos
turiu broli
O stai ir as 😀
Dukryte 😀
oj kazko nesikelia 😃
O stai ir as. 😀
Cia va mano Ievute 😀
tu turi sese ar broli 😀
na taip,vardas ne kasdieninis,pasistenge teveliai
gal turi dukrytes foto ir savo 😀
as galvojau kad cia nevardas😀 atsiprasau.😀 labai grazus ir neiprastas , pirma kart girdziu
as dzenita,mergaite ievute,mes is kauno
reiks ziurnala nusipirkti. po zodi verstis,ir rasyt ant lapo paskui visa teksta perskaityti 😃
Hvordan er du
pasiimk laikrasti koki verskis zodi kiekviena taip ir ismoksi daug zodziu o po to po biskeli ir rutuliosis kalba vystysis
dabar uzsivedziau reiks imtis mokintis bent po kelis zodzius i diena
nepyk monika 😛
apie koki alu,nemaciau...as irgi nespeju
as turiu kazkur ta diska bet ten nera norgiu kalba visos yra svedu yra bet norgiu ner