Mamytės Norvegijoje

23. Sep, 05:11

Būtu malonu susipažinti su mamytėmis iš Norvegijos. Padiskutuoti kur galima gauti ekologinių produktų ir panašiai.

07. Jun 2011, 21:34

vyras cia senai 11metu . jam kaip namai cia , na gal kai as kalba taip mokesiu tai gal ir gerai bus.......... bet sunku ledus pralausti, moku siek tiek ... pradmenis turiu... Rudeni kipsiu i mokslus... kartosiu ka ismokus, nes poer nestuma ir vaiko auginima daug pamirsusi .

07. Jun 2011, 21:34

vyras cia senai 11metu . jam kaip namai cia , na gal kai as kalba taip mokesiu tai gal ir gerai bus.......... bet sunku ledus pralausti, moku siek tiek ... pradmenis turiu... Rudeni kipsiu i mokslus... kartosiu ka ismokus, nes poer nestuma ir vaiko auginima daug pamirsusi .

07. Jun 2011, 21:32

na gerai dar vis prasiblaskom karts nuo karto su naujai susipazinusiom mamytem ..... vis linksmiau .

07. Jun 2011, 21:31

jo paskui vyra 😛 baigiau mokslus ir cia ... pirmais jis tundroj gyveno ir darbavos , tai stogas ir vaziavo labiau net .... na buvo dar dvi seimos su vaikucias, turedavom kur nuvaziuoti , o va jau metai kaip jie su seimom gryze i LT tai ir truksta bendravimo ...... ir visokie gimtadieniai nurusir sventes,tie patys viena seimyna ir viskas..........uzveikia biski 😛

07. Jun 2011, 21:21

😀 Na malunu susipazint. Bijau,kad mano vyrui irgi cia ima patikt,nosr ir jis dar labai trumpai cia...Na,tada tikrai mane supranti😀 O as tai net isivaizduot negaliu,kaip Tu tiek istverei!!!! Saunuole! Man po menesio lipti sienom norisi. Beje,kodel Atvaziavai cia? Irgi paskui vyra verzeisi?😀

07. Jun 2011, 21:12

As Inga vardu - bendravarde , dar nenussprendem, bet vyras namiokus meto tai kaip suprantu man prosvaisciu nera . Nesu cia dirbusi niekur.

07. Jun 2011, 21:07

Jus,kaip suprantu,jau nusprende cia visam laikui likti gyvent?

07. Jun 2011, 21:06

Oi,atrodo atsirado mano bendraminciu😀 Insa,kuo Tu vardu?
jei jau ketveri metai cia,lyg ir priprast turejai...Ar dirbai ka nors?

07. Jun 2011, 21:03

kazko cia man streikuoja, po dvi ismeta.....

kazko cia man streikuoja, po dvi ismeta.....

na jo nosis aukstyn ir pirmyn ... bet gi zmogus ne plieno gabalas ... kiek kainuos jums Gabijos darzelis ? nes neszinau kaip cia mums reikes po metu reikes kazka daryti, i darzeli ziuret,o man ieskotis kazkokio darbo ........ nekokia situacija jauciuos kaip pirmoke 😃

07. Jun 2011, 21:00

na taip galvoju ilgeliau pabuti ... sese eis i darba , o mama dar bus atostogose berods , tai tik su mama visur pagastroliuotumem prie juros ....

07. Jun 2011, 21:00

na taip galvoju ilgeliau pabuti ... sese eis i darba , o mama dar bus atostogose berods , tai tik su mama visur pagastroliuotumem prie juros ....

07. Jun 2011, 20:57

nu visi turim dagyvent,bet reikia auksciau galva😀

07. Jun 2011, 20:56

o tu negali tevam palikti keliom dienom mergaites,arba sesei? ir pati vykti i palanga...ir,kai vyras isvyks atgal po savaites.tu lik ilgeliau...manau galima visko sumastyti😀

07. Jun 2011, 20:49

iki to dar reikia dagyventi ..... o kokios cia atostogos vyrui vasara darbymetis, vyksim birzelio gale ,vyras tik savaite o mes tai dar nezinau ... ir kokios atostogos jei viena su vaiku tampysiuos visur ....nuovargis ir tiek ,noriu pailseti ,prie juros paguleti , vyra ssu vaiku uzsiimtu ,bet S neteks.....neskaitau cia atostogu bent jau man asmeniskai jokio cia poilsio.

07. Jun 2011, 20:43

nu tai vykit atostogu i lietuva.as irgi juros pasiilgstu,todel ir vykstame kas met..o vaiku bus darzelyje,jei vesti pradesi😀

07. Jun 2011, 20:39

tai taip kiekviena diena ne .... bet per savaite su pora draugiu susimatyt ir su ju vaikucias pabuti ,o ir Ajanai reikia draugijos vis labiau, vien su mama nesedes, kad ir per menesi karta susimatom su viena ar kita mamyte,truksta bendravimo. jei dar va sesuo cia butu butu gal kitaip ir fainiau aisku. Ir pramogu truksta,Lt daugiau pramogu ir jura ,kurios labai pasilgau du metai kaip papludimy negulejus. Gi dar jauna reikia dziaugtis gyvenimu ... senatvej gal ir nieko nenoresiu ir nereikes.

tai taip kiekviena diena ne .... bet per savaite su pora draugiu susimatyt ir su ju vaikucias pabuti ,o ir Ajanai reikia draugijos vis labiau, vien su mama nesedes, kad ir per menesi karta susimatom su viena ar kita mamyte,truksta bendravimo. jei dar va sesuo cia butu butu gal kitaip ir fainiau aisku. Ir pramogu truksta,Lt daugiau pramogu ir jura ,kurios labai pasilgau du metai kaip papludimy negulejus. Gi dar jauna reikia dziaugtis gyvenimu ... senatvej gal ir nieko nenoresiu ir nereikes.

07. Jun 2011, 20:29

na ir mes palikom draugus,tevus lietuvoje.ir gimines..bet kiekvienas jug gyvena savo gyvenima,kiekvienas ji susikuria,kaip sugeba...manau reikia ziureti kas butent musu seimoms yra geriausiai.todel as nepergyvenu,kas lietuvoje like.aisku pasiilgstu,bet ir jie jug turi savo gyvenima.gyvenciau ten ir ka.jug kiekviena diena vistiek nesusitiktumem...o kai gristam,visi issiilge ir tt...geras jausmas😀

07. Jun 2011, 20:24

nu kad pribazarinusios 😀 lauke lyja tai visos cia 😛 mes buvom sveciuose... aplankem Eimantuka ...jau didelis,visas vyras. Na as jau kaip ketviurti metai cia bet vistiek traukia i LT erzina kad nieko neturi cia , atskirtas nuo savu , negi taip visa gyvenima ir nugyvensi .......... ☹ nezinau nenoriu taip ,liudnai skamba , palikau visas drauges LT savo seima . Tau Ausra gerai , nes sesuo cia su seima ir draugu gi turit lietuviu ,o mes tik viena pusbrolio seima ir viskas.

07. Jun 2011, 19:42

jo mergaite ,jau radau ir skaiciau ,aciukas 😀 as irgi kaukes naudoju lyg ir padejo kaskiek

07. Jun 2011, 19:41

dar galima vitaminu pagerti..

07. Jun 2011, 19:41

temeliu ne temesiu😃

07. Jun 2011, 19:40

😃 geras

07. Jun 2011, 19:40

yra siaip forume tokiu temesiu apie plaukus...man irgi slenka biskuti.tai kaukes dedu..

07. Jun 2011, 19:37

Dabar gal juoksies,bet siandien kaip tik galvojau internete ieskot kokiu nors patarimu,ka daryt,kad plaukai neslinktu😀

07. Jun 2011, 19:36

Na,tikiuosi😀

07. Jun 2011, 19:30

o gal zinote koki receptuka nuo plauku slinkimo ? 😀