Mamytės Norvegijoje

23. Sep, 05:11

Būtu malonu susipažinti su mamytėmis iš Norvegijos. Padiskutuoti kur galima gauti ekologinių produktų ir panašiai.

14. Aug 2011, 14:19

Va ...mano seimyna parpia pokaity,as kavute geriu ...ka jus ???? Judita moku siek tiek,pries du metus ejau kursus, ir va dabar esu biski primirsusi, reikia kartotis,nes i darba nejau, suniestejau 😀 auginu dukryte,o va per ziema pasimokinciau ir pavasari galeciau ir darbelio pasizvalgyti .

14. Aug 2011, 10:32

ai mes tai va pavalgem pusrycius dabar tai zaidziam

13. Aug 2011, 09:21

sveika monika.jo galim susibegt.galim ir pas mane,nors apacioje dabar vyksta remontai-bardakas,bet koks skirtumas,jug ten nereikia sedeti...butu liuxs😀

13. Aug 2011, 01:48

Sveikutes,merginos ausra ,inga,jolanta kaip del susitikimo,jai suderinsit ka man i fb praneskit,zadejOm susibekt bet visos tylit😛

12. Aug 2011, 22:36

pakvieciau tave Vilma 😉 tai taip ir supratau kad Sandnes,tai netoli mes 😀 galesim ir susilekt kada,seip draugu dar nesusirade esam,nes ka as namie irgi visad su dukryte...Turim dukryte Ugne 1 metu ir laukiam jai broliuko 😀 tai vat niekur nedirbu irgi namie sedziu 😀

12. Aug 2011, 20:19

ka veikinejat? l grazus vakaras ir diena buvo...smagumelis...

12. Aug 2011, 20:19

jooo😃

12. Aug 2011, 20:05

o tu Inga ar moki norvegu??

12. Aug 2011, 20:04

as norvegu nemoku tik vyras kai su norvegais dyrba tai jis supranta bet irgi ne taip jau gerai 😀 ne viena juk dar Gabija turiu... Na Ausra jai tu cia tiesa sakytum tai butu labai daug alkoholio 😃

12. Aug 2011, 19:14

egluciuk. ce mano skypas steponas.vaisnoris
pakviesk.ce mano bendras su vyru,pabendrausim tenai.nes sunku ce man dar susigaudyti😃

12. Aug 2011, 16:35

as tai ir apie puse metu kaskur😉 tu toli nuo manees?dirbi tu kur nors ar vaikuti augini? lura ira sadneso raj. as teip manau😃 tai gal daugiau pazinciu turi,nei as 😃 as daugiause laiko namie prsedziu. tai gal apie save daugiau papasakokim. as Vilma auginu sunu 6m

12. Aug 2011, 16:28

aha radau zemelapy,bety jo nebuvau girdejus,gal irgi mazas miesteliukas ane? 😀 na tai senai Norvegijoj? mes tai nelabai,puse meteliu,bet bent jau pradedu gaudytis visumoj 😃

12. Aug 2011, 14:40

sveika,Egluciux. as gyvenu ne paceme stavanerije. gyvenu luroje jei toki zinai. as ne labai gaudausi tuose rajonuose. nesenai ce tegyvenu

11. Aug 2011, 23:02

sveika vilmaa 😉 mes gyvenam netoli Stavangerio , Hommersak 😀 tiesa is tos puses musu mazokai,beveik visos isikure aplink Osla

11. Aug 2011, 21:19

sveikutes,gal ira mamyciu is Stavangerio?

11. Aug 2011, 21:03

egidijus

11. Aug 2011, 10:54

jo pilna bariu,o gal labiau sandeliuka😃 ne ne juokauju...Gabija va darzelyje,as namie viena.susitvarkiau,uzklijavau drabuzeliams Gabijos lipdukus su informacija...na taip reikia darzeliuose,kad rubai nepasimestu.viska reikia suzymeti😉 vakar perziurejau zieminius Gabijos ull rubelius,visi dar tinka...liuxs.dresas irgi tinka...tai reikes tik batus rudeninius nupirkt😉ka veikinejat?

11. Aug 2011, 10:43

nu va as ir nezinau kaip neisimenu 😃 Judita . O tu moki norvegu gerai ? tai namie viena lieki,poilsis ! 😛

11. Aug 2011, 10:25

smagu tikrai as ir jau savo pradejau leist i darzeli visai jai nieko ten tik vienu momentu sake mamytes verke bet seip viskas gerai. Mano vardas Judita nezinau kaip tu neisimeni 😃. prisikaupet bariuka ane?? nu daugokai 😃

08. Aug 2011, 23:28

Smagu kad saunei sekasi darzelyje 😉

08. Aug 2011, 20:31

oj l fainiai lietuvoje..visus aplankem,palangoje buvome ir tt...kas pas tave naujasnio laimyte?

08. Aug 2011, 19:11

labas kaip gyvenate,kaip atostogos praejo lt?

08. Aug 2011, 15:08

labutis.nu zinok tikrai gerai darzelyje.ryt jau bus valandzike ir be manes...o poryt,bandysime darzelyje jau ir miegoti😀 zaide ji ten,nenorejo namo😉 l geros aukletojos,tad tikrai manau viskas bus gerai.dar po visko nuejome iki centro,papirkau rubeliu darzeliui...tai va.tie vaikai didyn ir didyn,nepastebesime,kai jau ir i mokykla eiti prades...

08. Aug 2011, 14:55

Aciu aciu kavalauskaitukes ( primink savo varda, neatsimenu niekaip, butu paprasciau kreiptis 😀 ) Siandiena vel nebloga dienele,silta,saulute sildo . Kaip pirmoji dienele Gabijei praejo darzelyje ?

08. Aug 2011, 09:50

jo😃 mes to alhoholio jau pilna bariuka prisikaupem...vis parsivezame po biskuti...o knyga as jau daugiau nei puse perskaiciau..ji gan storoka,bet greitai einasi...patinka.o dar viena knyga gera skaiciau,tai erskeciu pauksciai ir dar viena tikrai rekomenduoju- Tik su dukra.

08. Aug 2011, 08:59

galima ir alkoholiniu gerimu vestis bet aisku ne visa tase 😃

08. Aug 2011, 08:57

nu ziema tikrai skaitysiu ta knyga Ausra 😀

08. Aug 2011, 08:56

Sveikinu Inga kad tavo mergyte jau pradeda po truputi eiti labai dziaugemes tavo mergyte 😀 as jau savo dukryte irgi vesiu i darzeli tik dar mano vaikas nezinau kaip elgsis bet tikiuosi bus viskas gerai jau nusispirkome nama pagaliau pabegsime nuo miesto surmulio nes jau atsibodo..... As tai pat ziurejau marlis ir as tikrai filmas labai idomus 😀

07. Aug 2011, 20:20

tai aisku , vis gi su mama ir su mama dieneleis leidzia

07. Aug 2011, 14:09

jo labai net...manau namie tikrai nuobodoka auganciam vaikui...